Pozor na zdielanie súkromných informácií online
Ahojte, len malé pripomenutie – ak máte radi svoje súkromie, dobre si rozmyslite, komu sa zverujete. Nie každý chápe, že screenshoty súkromných konverzácií, ohováranie ľudí, verejné rozoberanie ex, jeho rodiny či ľudí zo škôlky nie sú práve ukážkou diskrétnosti.
A keď je človek vo vlastnom príbehu vždy bez chyby a všetci ostatní sú tí zlí, možno je čas zamyslieť sa, či problém náhodou nie je inde. 🙂
Preco mam pocit, ze si sa niekde spoznala a ty si ta ohovaraNA?
Ale ano, mas pravdu.
Moja bývalá tu na MK o mne pred rokmi rozniesla kopec informácií, hlavne v čase keď bola na mňa nahnevaná. neskôr sme sa dali dokopy zasa. Spýtal som sa jej, či to myslí vážne a ukázal som jej tie príspevky (písala ich pod svojim menom). Povedal som jej, že či si uvedomuje, že je to verejné a nesie sa to s ňou a aj so mnou. Povedala že ju to mrzí. potom zasa po dákom čase sme sa doma pohádali za niečo a o pár dní vybehli príspevky na MK a na FB. Zasa s jej menom a fotkou, o mne, o nás. Rozišiel som sa s ňou. Do dnes v tom pokračuje, ohovára a kydá.
Pracujem v oblasti IT a snažím sa nezanechávať žiadnu internetovú stopu. A ak niekde vyjadrujem niečo o vzťahu, tak skôr anonymne a bez spojitosti s EX alebo so mnou. Až tak hlboko neklesnem, aby som dokázal ohovárať inú osobu, aj keď som na ňu nahnevaný.
Moja bývalá tu na MK o mne pred rokmi rozniesla kopec informácií, hlavne v čase keď bola na mňa nahnevaná. neskôr sme sa dali dokopy zasa. Spýtal som sa jej, či to myslí vážne a ukázal som jej tie príspevky (písala ich pod svojim menom). Povedal som jej, že či si uvedomuje, že je to verejné a nesie sa to s ňou a aj so mnou. Povedala že ju to mrzí. potom zasa po dákom čase sme sa doma pohádali za niečo a o pár dní vybehli príspevky na MK a na FB. Zasa s jej menom a fotkou, o mne, o nás. Rozišiel som sa s ňou. Do dnes v tom pokračuje, ohovára a kydá.
Pracujem v oblasti IT a snažím sa nezanechávať žiadnu internetovú stopu. A ak niekde vyjadrujem niečo o vzťahu, tak skôr anonymne a bez spojitosti s EX alebo so mnou. Až tak hlboko neklesnem, aby som dokázal ohovárať inú osobu, aj keď som na ňu nahnevaný.
@anonym_bfa5d0 fúha, dúfam že aj cookies mažeš pravidelne.
@anonym_bfa5d0 fúha, dúfam že aj cookies mažeš pravidelne.
@anonym_0eaa9a nie, tie papám.
Najidealnejsie je problem riesit priamo s osobou, ktora ho urobila a nie anonymne na internete ;) toto tu je detinske vyplakavanie, ktore nic nevyriesi

Dakujeme za oznam🙄 Co by sme bez tejto informacie robili😏