Prečo ľudia zverejňujú nevhodné fotky online?
Kto sem preboha zavesí fotku svojich genitálií???
@anonym_autor keby niekto poradil preco nie. Kedze lekar tiez nevie
@anonym_e5998d Tak môžem to opísať, nie vycapiť sem fotku niečoho tak intímneho.
obcas tu davali aj rit y otvor a aj zasitu vaginu po porode este so stehami, detske zaparene genitalie uplne bezne
toto zasa nebolo tak strasne ta foto
aj penisy s vyrazkami tu obcas boli
obcas tu davali aj rit y otvor a aj zasitu vaginu po porode este so stehami, detske zaparene genitalie uplne bezne
toto zasa nebolo tak strasne ta foto
aj penisy s vyrazkami tu obcas boli
@anonym_e097d7 ide o to aby foto nebolo vyzyvave alebo eroticke. Odfodit iba dany problem, ako to bolo aj tu
@anonym_autor ten uchyl ktory vie ze tu nefunguje filter na fotky ktory by taku fotku stopol.
čo som zmeškala? Nikdy takéto chuťovky nestihnem
sa pamätám aj na stoporený penis. Foto tu svietila od nedele poobedia do pondelka obeda. Nebolo toho kto by foto dal preč.
@minenkaa Áno, odfotená vagína zblízka.
@anonym_autor nepreháňaj vagína tam nebola vidieť to pekne vystrihla len miesto vedla vagíny tam bolo
sa pamätám aj na stoporený penis. Foto tu svietila od nedele poobedia do pondelka obeda. Nebolo toho kto by foto dal preč.
@anonym_063534 Ved si nemusela na neho pozerat od nedele do pondelka 🙂
@anonym_autor nepreháňaj vagína tam nebola vidieť to pekne vystrihla len miesto vedla vagíny tam bolo
@anonym_de5fdf tiez neviem preco to tu niektori prehanaju. Keby dana osoba napisala ze je to cast za uchom tak by ani netusili ze je to fo z intimnej oblasti. Foto bolo primerane na kona
@anonym_063534 Ved si nemusela na neho pozerat od nedele do pondelka 🙂
@anonym_d36e13 kde píšem že som pozerala.
@anonym_d36e13 kde píšem že som pozerala.
@anonym_063534 no ked vies presny cas od do 🙂
vagínu rozhodne nikto nemohol vidieť,to by musela byť pitva
Ja zas nechápem kto sem dá fotku deti a nie len sem ale celkovo na internet
Spoznala si osobu? Inak kazdy kto klikol na ten prispevok v kutiku duse dufal, ze tam ta fotka bude 😂😂😂 aj tak sa pohorsujeme, tod riziko internetu hh
Uchylaci nikto iný .Nevedia kde tie fotky už vešať.Pokec ,Badoo atď sú ich fotkami už presýtený tak ich dajú na Modrý koník 🤮
Uchylaci nikto iný .Nevedia kde tie fotky už vešať.Pokec ,Badoo atď sú ich fotkami už presýtený tak ich dajú na Modrý koník 🤮
@anonym_370398 prosím tá a čo tam bolo vidno na tej fotke
@minenkaa Áno, odfotená vagína zblízka.
@anonym_autor Nemyslíš vážne 🤦♀️🤦♀️🤦♀️

@anonym_autor keby niekto poradil preco nie. Kedze lekar tiez nevie