Prečo mi nie sú schválené príspevky v skupine na Facebooku?
Ahojte, som v jednej FB skupine. Chcela som tam položiť otázku/príspevok anonymne, hodí mi ho automaticky do zamietnutých. Dala som neanonymne, tiež zamietnuté. Písala som adminovi, správa neprečítaná, odpoveď žiadna. Čo myslíte? Je tam nejaký algoritmus, že ma zamietne automaticky? Nepoužívam vulgarizmy, nerobím reklamu.
@anonym_autor Mne sa to tiež stalo a admin mi odpísal, že je to preto, lebo nemám fotku. Vraj to je tak automaticky nastavené. Ale neskúšala som to potom už.
Presne aj mne pred dvomi dňami sa to stalo
Ano, algoritmus to je, len nie facebookovy, ale adminov. Vola sa to Admin Assist a je to nastroj priamo v skupine, kde si admin naklika podmienky a facebook potom prichadzajuce prispevky zamieta sam, este predtym, nez ich niekto zo skupiny vobec uvidi. Preto ti nikto nic nenapisal a preto to vyzera ako nahoda.
mimka_23 ma pravdu a nevymysla si to. Chybajuca profilova fotka je jedno z tych kriterii doslova, da sa to tam zakliknut. Dalsie su, ze autor je v skupine kratsie ako X dni, pricom sa to da nastavit az na pol roka, ze niekto za posledne styri tyzdne porusil pravidla skupiny, ze bol za ten cas niekolkokrat nahlaseny, a potom konkretne slova a konkretne weby, ktore si admin sam vypise.
Takze to, ze nenadavas a nerobis reklamu, ti bohuzial nepomoze. Staci jedno slovo z adminovho zoznamu alebo akykolvek odkaz v texte a prispevok padne, aj keby bol o pocasi. A anonymne prispevky idu na schvalenie adminovi vzdy, cize tou cestou sa to obist neda.
Sprav si jednu skusku. Ten isty text posli do inej skupiny, kde si dlhsie. Ak tam prejde, mas odpoved a nie je vo tvojom profile, ale v nastaveni tej jednej skupiny. Nepotesi ta ale to, ze pri kazdom takom kriteriu si admin moze zapnut aj to, ze sa autor rovno stlmi alebo zablokuje. Ak sa to stalo, uz sa tam nedovolas a ma to zmysel riesit len cez ineho admina alebo moderatora skupiny.

@anonym_autor aj mne sa to stalo opakovane bez priciny..