icon

Prečo Mrkaj.si už nefunguje? Existujú alternatívy?

maroboro
1. apr 2026

Nevie niekto prečo stránka mrkaj.si nefunguje? Ak je nijaká alternatíva či môže niekto poradiť? Bol to jediný web ktorý som mohol pozerať aj cez televízny internet a nepotreboval som prepojenie s počítačom. Ostatné stránky ako sledujseriály mám na notebooku a to potom prepjam s televízorom.

Strana
z2
patrik21369
7. apr 2026
@simona_307

@patrik21369 Mne to na počítači načítava celý deň bez problémov. Aj teraz mi to ide.

@simona_307 nevadí nejde mi to ani tak ani tak kúpil som si netflix tak už kašlem nato

luc771
7. apr 2026
@simona_307

@luc771 -Toto je seriál, ktorý hľadáte? https://www.najserialy.io/serialy/split-the alebo tu: https://sledujserialy.io/serial/split-the . Len na tých stránkach odporúčam mať aktívny antivírus.

@simona_307 to je ono dakujem, ale tie stranky nefunguju na mojom pc, mam eset aj blokovac reklam... Uz mi ide serial cez mrkaj.me, zdielam z pc do telky... najlepsie je pre mna ak si to viem prezdielat z mobilu do tv ale tak mi to funguje len cez serialyzadara.com

karolinakr
10. apr 2026
@luc771

@simona_307 to je ono dakujem, ale tie stranky nefunguju na mojom pc, mam eset aj blokovac reklam... Uz mi ide serial cez mrkaj.me, zdielam z pc do telky... najlepsie je pre mna ak si to viem prezdielat z mobilu do tv ale tak mi to funguje len cez serialyzadara.com

@luc771 a cez ktoru aplikaciu je prenos do tv?

niekto2hy
10. apr 2026
@karolinakr

@karolinakr Ak máš na ntb HDMI výstup,tak káblom prepojíš s Tv.

sofhia
14. apr 2026
@luc771

Ja som mala prave rozpozerany serial The Split a neviem ho nikde najst po tom co blokli stranku 😢 aspon, ze zas ide kukaj.to

@luc771 este tit o funguje? lebo uz to dali na serialyzadara a to sa uz tiez plati, nie?

sofhia
14. apr 2026

Za mna overene, roky pouzivame actvid.rs, tam su filmy v povodnom zneni, a pri niektorych, kt. su stiahnute z netflixu sa da vybrat jazyk, daju sa tam najst aj filmy ci serialy podla krajiny, su tam nejake ceske. Neviete nahodou kde sa daju najst ceske serialy a filmy?

luc771
15. apr 2026
@karolinakr

@karolinakr mam smart tv sony, vsetky zariadenia mam na rovnakej wifi, som napr. na mobile alebo tablete, spusim si film nie cez alpku ale som normalne cez vyhladavac na stranke, ked sa mi podari v mobile spustit film tak na dolnej liste filmu stlacim ikonu na prenos obrazu a objavi sa mi okno kde ponukne moju tv, kliknem na to a serial sa zacne hned prehravat na tv...ja nemam rada pozerat cokolvek na tablete ci pc, mne to ubera na zazitku 🙂

karolinakr
15. apr 2026
@luc771

@karolinakr mam smart tv sony, vsetky zariadenia mam na rovnakej wifi, som napr. na mobile alebo tablete, spusim si film nie cez alpku ale som normalne cez vyhladavac na stranke, ked sa mi podari v mobile spustit film tak na dolnej liste filmu stlacim ikonu na prenos obrazu a objavi sa mi okno kde ponukne moju tv, kliknem na to a serial sa zacne hned prehravat na tv...ja nemam rada pozerat cokolvek na tablete ci pc, mne to ubera na zazitku 🙂

@luc771 diky moc, myslela som, že to je komplikovanejšie

luc771
15. apr 2026
@sofhia

@luc771 este tit o funguje? lebo uz to dali na serialyzadara a to sa uz tiez plati, nie?

@sofhia ja som si dopozerala serial na uzi.si
@sofhia pozerala som na uzi.la a funguje to stale

luc771
15. apr 2026
@luc771

@sofhia ja som si dopozerala serial na uzi.si
@sofhia pozerala som na uzi.la a funguje to stale

@luc771 nic som neplatila ani nie som registrovana

sofhia
15. apr 2026
@luc771

@luc771 nic som neplatila ani nie som registrovana

@luc771 Dakujem, super, skoda len toho serialyzadara, lebo tam boli aj slovenske a ceske filmy a serialy. tie zatial neviem nikde najst.

luc771
15. apr 2026
@sofhia

@luc771 Dakujem, super, skoda len toho serialyzadara, lebo tam boli aj slovenske a ceske filmy a serialy. tie zatial neviem nikde najst.

@sofhia Ak idem na stranku kukaj.to tak su tam CZ/SK serialy, presmeruje ma to na stranku serialyzadara a v pohode sa to da pozerat, aspona na PC mi to ide...

sofhia
16. apr 2026
@luc771

@sofhia Ak idem na stranku kukaj.to tak su tam CZ/SK serialy, presmeruje ma to na stranku serialyzadara a v pohode sa to da pozerat, aspona na PC mi to ide...

@luc771 co si tak napr. nasla? mna to sice presmerovalo, ale chcelo to mesacny poplatok. Mam rozpozeranu Misu v Kosiciach...

sofhia
16. apr 2026
@luc771

@luc771 a teraz neviem normalne najst ani to kukajto

sofhia
16. apr 2026
@luc771

@luc771 dakujem, uz mi to na 3x zobrazilo aspon to kukajto, a nasla som film Nepela. Tak si ho radsej rychlo pozriem.

graizy
17. máj 2026

https://prehraj.video - filmy/serialy bez reklam

simona_307
18. máj 2026
@graizy

https://prehraj.video - filmy/serialy bez reklam

@graizy Moc ďakujem. Túto stránku som nepoznala.

Strana
z2