Prečo Mrkaj.si už nefunguje? Existujú alternatívy?
Nevie niekto prečo stránka mrkaj.si nefunguje? Ak je nijaká alternatíva či môže niekto poradiť? Bol to jediný web ktorý som mohol pozerať aj cez televízny internet a nepotreboval som prepojenie s počítačom. Ostatné stránky ako sledujseriály mám na notebooku a to potom prepjam s televízorom.
@luc771 -Toto je seriál, ktorý hľadáte? https://www.najserialy.io/serialy/split-the alebo tu: https://sledujserialy.io/serial/split-the . Len na tých stránkach odporúčam mať aktívny antivírus.
@simona_307 to je ono dakujem, ale tie stranky nefunguju na mojom pc, mam eset aj blokovac reklam... Uz mi ide serial cez mrkaj.me, zdielam z pc do telky... najlepsie je pre mna ak si to viem prezdielat z mobilu do tv ale tak mi to funguje len cez serialyzadara.com
@simona_307 to je ono dakujem, ale tie stranky nefunguju na mojom pc, mam eset aj blokovac reklam... Uz mi ide serial cez mrkaj.me, zdielam z pc do telky... najlepsie je pre mna ak si to viem prezdielat z mobilu do tv ale tak mi to funguje len cez serialyzadara.com
@luc771 a cez ktoru aplikaciu je prenos do tv?
@karolinakr Ak máš na ntb HDMI výstup,tak káblom prepojíš s Tv.
Za mna overene, roky pouzivame actvid.rs, tam su filmy v povodnom zneni, a pri niektorych, kt. su stiahnute z netflixu sa da vybrat jazyk, daju sa tam najst aj filmy ci serialy podla krajiny, su tam nejake ceske. Neviete nahodou kde sa daju najst ceske serialy a filmy?
@karolinakr mam smart tv sony, vsetky zariadenia mam na rovnakej wifi, som napr. na mobile alebo tablete, spusim si film nie cez alpku ale som normalne cez vyhladavac na stranke, ked sa mi podari v mobile spustit film tak na dolnej liste filmu stlacim ikonu na prenos obrazu a objavi sa mi okno kde ponukne moju tv, kliknem na to a serial sa zacne hned prehravat na tv...ja nemam rada pozerat cokolvek na tablete ci pc, mne to ubera na zazitku 🙂
@karolinakr mam smart tv sony, vsetky zariadenia mam na rovnakej wifi, som napr. na mobile alebo tablete, spusim si film nie cez alpku ale som normalne cez vyhladavac na stranke, ked sa mi podari v mobile spustit film tak na dolnej liste filmu stlacim ikonu na prenos obrazu a objavi sa mi okno kde ponukne moju tv, kliknem na to a serial sa zacne hned prehravat na tv...ja nemam rada pozerat cokolvek na tablete ci pc, mne to ubera na zazitku 🙂
@luc771 diky moc, myslela som, že to je komplikovanejšie
@luc771 Dakujem, super, skoda len toho serialyzadara, lebo tam boli aj slovenske a ceske filmy a serialy. tie zatial neviem nikde najst.
@sofhia Ak idem na stranku kukaj.to tak su tam CZ/SK serialy, presmeruje ma to na stranku serialyzadara a v pohode sa to da pozerat, aspona na PC mi to ide...
https://prehraj.video - filmy/serialy bez reklam
@graizy Moc ďakujem. Túto stránku som nepoznala.

@patrik21369 Mne to na počítači načítava celý deň bez problémov. Aj teraz mi to ide.
@simona_307 nevadí nejde mi to ani tak ani tak kúpil som si netflix tak už kašlem nato