icon

Sú sociálne médiá pozitívnym príkladom pre obézne ženy?

1. mar 2026

Poslednú dobu si všímam, že ženy s veľkou nadváhou točia krátke videá, ktoré zahrňujú, čo jedia (vo väčšine prípadov nezdravé), akú majú rutinu, čo robia napríklad od 9:00 do 12:10. Celkovo tomu nerozumiem. Blokujem tie short videá a reelska, ale vždy mi to vyskočí. Minule som si to nechala prehrať celé a tá žena len fučala, vôbec nevládala s dychom. Povedzme si pravdu, deti to tiež vidia a toto im má ísť akože príkladom, že byť obézny je v poriadku?

Strana
z4
krasneleto
3. mar 2026

@anonym_autor ta prva nema ani jednu fotku z jedlom... a nezda sa mi ani extra obezna... stihla nie je... ale oproti tym dvom , tie uz su masaker....

anonym_0514c5
3. mar 2026
@krasneleto

@anonym_0514c5 ale prosim ta, vies na co vsetko sa skladas? aj fetakovi , aj alkoholikovi, aj bezdomovkyni na porod , a dakuj bohu, pokial na konci zivota mozes len zhodnotit, ze si sa skladala na niekoho a nie na seba...

@krasneleto máš pravdu, a preto by si aj tie skupiny, čo ai vymenovala mali platiť ošetrenie sami. Keď si svoje zdravie dobrovolne ničia , tak nech si potom aj platia liečbu.
Rodičia chorých detí prosia o zbierky, aby ich deti mohli žit a my platime alkáčom protialkoholické liečenie.
Odporúčam pozrieť si na FB stránku Olup Predná Hora čo všetko platime alkáčom a detom na fyzioterapiu sa musime skladat cez zbierky

krasneleto
3. mar 2026
@anonym_0514c5

@krasneleto máš pravdu, a preto by si aj tie skupiny, čo ai vymenovala mali platiť ošetrenie sami. Keď si svoje zdravie dobrovolne ničia , tak nech si potom aj platia liečbu.
Rodičia chorých detí prosia o zbierky, aby ich deti mohli žit a my platime alkáčom protialkoholické liečenie.
Odporúčam pozrieť si na FB stránku Olup Predná Hora čo všetko platime alkáčom a detom na fyzioterapiu sa musime skladat cez zbierky

@anonym_0514c5 teba co teda vlastne serie... ze je niekto obezny a na toho sa skladame? alebo ? ved sa v podstate skladas vzdy a na vsetko a na kazdeho... na toho kto si za stav moze, aj nemoze... ... to je zmyslom solidárneho zdravotníctva, zdravotna starostlivost sa poskytuje podla potreby, nie podla zasluh...

nyusika
3. mar 2026
@anonym_0514c5

@anonym_0514c5 mna serie, ze sa skladam na davky pre lenivych ludi, rozne tehotenske a ine, ktore idu z rozpoctu a nie z toho, co kedy odvadzali matky...a teraz cvo ?
idem dupkat nozickami a vykrikovat, ake je to nespravodlive ?
zivit nie je spravodlivy, ved to vieme davno.

a radsej sa zlozim na liecbu obezneho, ako strkat peniaze ludom, ktori dobrovolne neprispievaju nicim do statneho rozpoctu

zmrzlinka8
3. mar 2026
@nyusika

@anonym_0514c5 mna serie, ze sa skladam na davky pre lenivych ludi, rozne tehotenske a ine, ktore idu z rozpoctu a nie z toho, co kedy odvadzali matky...a teraz cvo ?
idem dupkat nozickami a vykrikovat, ake je to nespravodlive ?
zivit nie je spravodlivy, ved to vieme davno.

a radsej sa zlozim na liecbu obezneho, ako strkat peniaze ludom, ktori dobrovolne neprispievaju nicim do statneho rozpoctu

@nyusika tie hejty na obeznych uz zachadzaju za hranicu ludskosti, vtedy zrazu nepoznaju solidarny socialny system, ale ked ide o davky, pridavky, bonusy ludom, co do systemu daju menej, tak to uz nevadi.
Ja sice mam nadvahu, ale odvody napriklad platim a som roky platila aj dvojmo do systemu, zo zivnosti aj zo zamestnania, aby vsetci mohli mat svoje davky

anonym_d04d2b
3. mar 2026

No a byt vychrtlina,ako grcat spravne,ako nejest to je uz ok,ze???Jeden extrem,voci druhemu extremu.Ani jeden nie je dobry,zena by mala mat normalnu vahu na svoju vysku,normalny tuk a normalny sval.Aj to ked su zeny ako chlapi,ako cvicia a jedia,piju na rast svalov,chemia co ide do tela je tiez hnus.

anonym_dd47c2
3. mar 2026

@anonym_autor toto je chorý hnus. To nie je body positivity, to je nenávisť voči sebe samej. Lebo, ak sa mám rada, nikdy toto nedopustím.

Strana
z4