icon

Varovanie pred podvodnými praktikami Richarda Husára

rudi310
30. apr 2026

Dobrý deň,
dávajte si pozor na osobu Richard Husár, na instagrame fxricihusar, na telegrame ZARÁBAJ S RIČIM. Ponúka služby v oblasti forexu, členstvá v signálovej skupine a v skupine na copy účty. Ukazuje vysoké percento zisku cez copy trading, no realita je trošku iná. Keď si od neho kúpite nejaké členstvo a máte otázky, prípadne chcete storno členstva, tak už sa Vám neozve a nereaguje na správy, čím potvrdil, že ide o podvod. Copy trading nie je ani jeho a predáva ho z verejne dostupnej skupiny na telegrame XauGainz cez ktorú sa môžete na niektoré copy účty pripojiť zadarmo a on ich preposiela do svojej platenej telegramovej skupiny. Tieto copy účty sú vysoko rizikové, väčšinou končia rýchlou stratou, aj keď niekedy spravia pekné percentá, ale aj tak skončia stratou účtu.

anonym_915d4b
30. apr 2026

never somarinám,nepodvedú ťa 🙄

anonym_6d12ed
30. apr 2026

Dakujeme za upozornenie

a0
30. apr 2026

Stačí priemerné IQ a neskočíš nejakému ričimu na úžasné zárobky. On nezarába tradeom ale náborom. Predtým, než sa nabudúce do niečoho pustíš, skús si o tom niečo naštudovať.

sisamisaaa
30. apr 2026

Ja na takéto ponuky vôbec nereagujem, ale aj tak ďakujem za upozornenie. Raz som reagovala jednému chalanovi ktorý vyzeral fakt za vodou, nakoniec to bolo nejaké podobné MLM ako toto. Ten mi nechal asi 10 videí kde mi rozprával o tom ako to funguje a ako sa na tom nedá nezarobiť a keď som to nakoniec odmietla, tak mi poslal asi 10 minútové srdcervúce video o tom ako mi želá len to najlepšie, ako verí že mi bude v živote dobre a že v budúcnosti mu možno ešte dám šancu mu zmeniť život :D

rudi310
autor
30. apr 2026

Ďakujem za komentáre, len niektoré sú naozaj zbytočné. Neberiem to tak že som sa nechal oklamať, viem o čom je trading aj copy trading a išiel som do toho len zo zvedavosti a som s tým v pohode. Príspevkom len chcem upozorniť aby ten, kto sa venuje tradingu a natrafí na tohto riciho a chcel by si vyhľadať na neho recenzie, aby našiel túto moju a by mu pomohla rozhodnúť sa, či si od neho kúpi členstvo. Prípadne sa mi môže ozvať. Ja som túto možnosť nemal, ale keby nájdem takúto skúsenosť tak by som do toho nešiel. Ešte je jedno upozornenie na neho na fb https://www.facebook.com/share/p/1GVvw26Jmr/