icon

Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?

karolinakr
23. apr 2026

Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..

karolinakr
autor
Autor odpoveď zmazal
mandzula
Včera o 06:37

Akurat do mna nejaky anonym rype v inej teme. Evidentne ma zapamatane moje prispevky z predchadzajucich rokov a mysli si, ze ma nachyta. Smola. Inak je to velmi ubohe odbavovat sa na niekom takto anonymne a nemat gule na diskusiu pod svojim nickom.

katkazatka
Autor odpoveď zmazal
anonym_3ffe91
Včera o 06:56

Viac prispievam anonymne. Nie kvôli lajkom,ani nie preto aby som si do niekoho anonymne kopla. Ale preto, aby nekopali do mňa len skrz toho, lebo to píšem ja. A mám tu aj svoju archivárku. Tá na mňa rada vyťahovala úplne nezmyselné screeny spred x rokov. Teraz nemá moc čo archivovať.

karolinakr
autor
Včera o 07:42
@anonym_3ffe91

Viac prispievam anonymne. Nie kvôli lajkom,ani nie preto aby som si do niekoho anonymne kopla. Ale preto, aby nekopali do mňa len skrz toho, lebo to píšem ja. A mám tu aj svoju archivárku. Tá na mňa rada vyťahovala úplne nezmyselné screeny spred x rokov. Teraz nemá moc čo archivovať.

@anonym_3ffe91 😀

karolinakr
autor
Včera o 07:43
@anonym_3ffe91

@anonym_3ffe91 Nové povolanie na koniku - "archivárka" 😀 ale máš pravdu, je to tak

tilly
Včera o 07:50

Lajky neriešim, ani si nevšímam čo má koľko lajkov. Čo mi na anonymných komentároch vadí je, že sú väčšinou drzé až surové. Ako keby sa v nich ľudia pod ruskom anonymity odbavovali. Ak jednajú slušne, som v pohode, aj keď majú iný názor, ale väčšinou sú fakt drzé.

mimka1402
Včera o 07:52
@karolinakr

@anonym_3ffe91 Nové povolanie na koniku - "archivárka" 😀 ale máš pravdu, je to tak

@karolinakr Ja anonymne príspevky nemusím. Niektoré sú zrazu drsnejšie a majú pocit, že môžu všetko.😀
Využila som to pri citlivej téme, či téme kde viem, že je tam nick, ktorý nonstop kde som, píše nezmysly a snaží sa ma urážať na základe jeho domnienok.😀 Na ploche to robila veľmi rada a doteraz sa rada "vyhráža" iným a hneď vyťahuje na nich informácie, ktoré si ona vysvetlila po svojom.
Ja si uvedomujem, že často píšem možno drsnejšie, ale nikdy to nie je v úmysle niekoho uraziť. A ano, ako anonym mam "viac like".Ale experti pod anonymom mám pocit, že to využívajú ako spôsob ako si vyliať zlosť.😀

mimka1402
Včera o 08:14
@karolinakr

@karolinakr Aby som nezabudla. Ako človek s praxou, ale bez detí. Tak často je to vždy argument matiek v každej téme kde si dovolím napísať svoj názor. Popravde ma to nebaví. Podľa tejto teórie každý lekár by mal zažiť každú danú operáciu ktorú robí aby sa mohol vyjadrovať, čo po tom, že to vidí 100x, aj má vzdelanie. 😁
To bol inak aj dôvod prečo som v minulosti chcela mať iný profil kde by som si dala dieťa, len z princípu či sa zmení postoj k mojim názorom. 😁 Ale mam príliš jasný rukopis na takéto veci.😀

0silvia0
Včera o 08:16
@anonym_3ffe91

@anonym_3ffe91 toto sa stalo aj mne, niekto do mňa rýpe pod rúškom anonyma a pamätá si čo som kde napísala aj pred rokmi a vyťahuje to na mňa. Preto tiež súkromné veci napíšem radšej anonymne, ale už som prakticky prestala prispievať, nebaví ma tu stále sa s niekým doťahovať, už je to pre mňa únavné. Prispejem už výnimočne, väčšinou len čítam.

mimka1402
Včera o 08:18
@0silvia0

@anonym_3ffe91 toto sa stalo aj mne, niekto do mňa rýpe pod rúškom anonyma a pamätá si čo som kde napísala aj pred rokmi a vyťahuje to na mňa. Preto tiež súkromné veci napíšem radšej anonymne, ale už som prakticky prestala prispievať, nebaví ma tu stále sa s niekým doťahovať, už je to pre mňa únavné. Prispejem už výnimočne, väčšinou len čítam.

@0silvia0 Môj skromný tip je užívateľka "deniska" (zámerne nedávam jej celý nick) Tá opakovane aj na ploche často reaguje na ľudí a vyhľadáva na nich info, či si pamätá osobné informácie o užívateľoch.
Dávam to sem, len či náhodou sa nejedná o tú istú.

simca06022011
Včera o 08:20

@karolinakr nepisem sem kvoli lajkom.. pride mi to povrchne. toto tu nie je instagram ani fb... tiez sa mi velmi paci, ked mi niekto napise urazky a blbosti na moj nazor (casto aj prekrutene do vyvrtky uplne, pripadne odveci) ale nema gule to napisat aspon pod tym nickom, nech si to clovek vie priradit, nie za to ze potrebujem stalkovat niekoho, ale viem priblizne kto tu ma ake smerovanie nazorove a viem, ci ma zmysel diskutovat alebo nie. Mne vadi ked na mobile si sem tam to anonymne zacvaknem a nevsimnem ale tak stava sa :DD nepouzivam to,ak nejde fakt o nieco citlive, osobne, ale aj tam mam podozrenie, ze kedze som tu dlho, uz podla stylu pisania, niektore zeny budu vediet kto to pise... kludne sa zhovadim pod vlastnym nickom... Ak sa niekto uz zadrapuje velmi a taha diskusiu inam, tak som to zacala ignorovat, prestanem tam prispievat.

0silvia0
Včera o 08:24
@mimka1402

@0silvia0 Môj skromný tip je užívateľka "deniska" (zámerne nedávam jej celý nick) Tá opakovane aj na ploche často reaguje na ľudí a vyhľadáva na nich info, či si pamätá osobné informácie o užívateľoch.

@mimka1402 ja ani vôbec netuším kto to je

anonym_3ffe91
Včera o 08:44
@0silvia0

@0silvia0 možno by sme sa mali cítiť pocteno, keď majú potrebu si pamätať kto, čo , kedy napísal, prípadne si tým ešte aj mobil upchávať.

karolinakr
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_1f7af8
Včera o 08:55
dennissa16
Včera o 09:03
@anonym_1f7af8

@anonym_1f7af8 Dakujem

dennissa16
Včera o 09:14
@mimka1402

@mimka1402 nabudúce ma pokojne označ, nech to nemusia robiť iné uzivatelky.
Áno, stojím si za tým, že si pamätám a co?

Viem, že ty máš slabú pamäť( resp si dopletena), lebo raz si ma obvinila z jednej veci, ktorá sa netýkala mňa ( takže viem, že v tomto nevynikas)
Ale nemusíš sa čudovať, že moja pamäť je niekde inde. ..

A co sa týka nejakého anonymného prispievania. Nikdy som nekomentovala ako anonym ani nezaložila diskusiu ako anonym. Aj keď mi môžeš, ale nemusíš veriť.

mimka1402
Včera o 09:15
@0silvia0

@mimka1402 ja ani vôbec netuším kto to je

@karolinakr Vieš čo, keby som si nevšimla už viackrát rovnaké nicky, ktoré takto vyťahujú veci aj vyššie zmienena, tak by som hádam ani neverila, že taká osoba existuje.🙂
@0silvia0 Tak to je iné, ja som si to začala všímať u viacerých príspevkov rovnaký štýl komunikácie a ľahko si človek potom spojí dotyčnu, keďže sa rady vyjadrujú aj na stene. 🙂

mimka1402
Včera o 09:15
@dennissa16

@mimka1402 nabudúce ma pokojne označ, nech to nemusia robiť iné uzivatelky.
Áno, stojím si za tým, že si pamätám a co?

Viem, že ty máš slabú pamäť( resp si dopletena), lebo raz si ma obvinila z jednej veci, ktorá sa netýkala mňa ( takže viem, že v tomto nevynikas)
Ale nemusíš sa čudovať, že moja pamäť je niekde inde. ..

A co sa týka nejakého anonymného prispievania. Nikdy som nekomentovala ako anonym ani nezaložila diskusiu ako anonym. Aj keď mi môžeš, ale nemusíš veriť.

@dennissa16 Modlim sa za teba 💙
Nie, žiaľ som si tým istá a čím ďalej ako sa ukazuješ pri iných nickoch je to jasnejšie. Chápem, že si chcela byť za chrumkavú a spätne si si to odmietla priznať, pravdou je že si jedna z tých, ktorá sedí do tohto fóra. Nemam dôvod ťa označovať, lebo možno som nemyslela teba. 😉 Ale tak ak si sa v tom našla... 🙂
Budiš, to už za to nemôžem, ak ťa v tom aj iní vidia. 🙂

dennissa16
Včera o 09:16
@mimka1402

Nie, žiaľ som si tým istá a čím ďalej ako sa ukazuješ pri iných nickoch je to jasnejšie. Chápem, že si chcela byť za chrumkavú a spätne si si to odmietla priznať, pravdou je že si jedna z tých, ktorá sedí do tohto fóra. Nemam dôvod ťa označovať, lebo možno som nemyslela teba. 😉 Ale tak ak si sa v tom našla... 🙂

@mimka1402 💙

karolinakr
autor
Včera o 09:19

😀 tu vznikne modlitebný krúžok 😀

karolinakr
autor
Včera o 10:06

😀 Kto mi tu posiela ♡ ?? Nehrajte sa so mnou 😀

rozculena
Včera o 10:08

ja som si všimla,že keď som v nejakej diskusii a mám rovnaké názory ako ostatné anonymy,tak autor diskusie reaguje len na mňa,prípadne útočí v zmysle "čo sa toľko rozčuľuješ"......

dennissa16
Včera o 10:36
@mimka1402

@mimka1402 prepáč Mimka, chápem, že niekto nemá rad, keď mu druhý nastaví zrkadlo, ale to som ja.
Zmier sa s tým. Áno, určite si myslela inu Denisu … o tom potom.
A dalej ho budem nastavovať, aj tebe samozrejme
Bacha na mňa 😉

mimka1402
Včera o 10:42
@dennissa16

@mimka1402 prepáč Mimka, chápem, že niekto nemá rad, keď mu druhý nastaví zrkadlo, ale to som ja.
Zmier sa s tým. Áno, určite si myslela inu Denisu … o tom potom.
A dalej ho budem nastavovať, aj tebe samozrejme
Bacha na mňa 😉

@dennissa16 Vyhľadaj odbornú pomoc, nestacaj opäť všetko na seba. Z diskusie si zas spravila teaotro o sebe, bez toho aby ťa niekto menoval.

dennissa16
Včera o 10:57
@mimka1402

@dennissa16 Vyhľadaj odbornú pomoc, nestacaj opäť všetko na seba. Z diskusie si zas spravila teaotro o sebe, bez toho aby ťa niekto menoval.

@mimka1402 si ešte príliš mladá, nemáš v sebe ani to, aby si povedala na rovinu a označila ma, keď si to o mne myslíš. Nebudem tu strácať čas s nezrelym dievcatkom. Prepáč.

liv1
Včera o 11:05

Raz jedna kočka, ktora chodila na mk a uz je znama na ig povedala, ze MK je pre nu take “guilty pleasure”. A tak to aj ja vnimam, mali by ma odtialto konecne vykopnut 😁. Asi som prilis komunikativny typ, aby som to urobila sama. Ale mk mi berie vela casu do kelu.
A k teme, reagujem aj anonymne v niektorych temach. A vsimla som na sebe viackrat, ze ani “netreba” a aj tak dam anonymny prispevok 🤷‍♀️

karolinakr
autor
Včera o 11:13
@liv1

Raz jedna kočka, ktora chodila na mk a uz je znama na ig povedala, ze MK je pre nu take “guilty pleasure”. A tak to aj ja vnimam, mali by ma odtialto konecne vykopnut 😁. Asi som prilis komunikativny typ, aby som to urobila sama. Ale mk mi berie vela casu do kelu.
A k teme, reagujem aj anonymne v niektorych temach. A vsimla som na sebe viackrat, ze ani “netreba” a aj tak dam anonymny prispevok 🤷‍♀️

@liv1 ty si tam dala vystrašeny xicht, že vznikne tu modlitebny kružok- to bola taka sranda, ked chceš niekoho naštvat, pošleš mu ♡, že sa zaňho modlíš 🙂

anonym_3ffe91
Včera o 11:19
@karolinakr

@karolinakr prepáč, až teraz som si všimla že si mi odpovedala. Viaceré sme začali prispievať anonymne kvôli stalkovaniu a archivárkam tu.