icon

Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?

karolinakr
23. apr 2026

Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..

Strana
z6
anonym_425a96
Včera o 19:36
@weronika171717

@karolinakr ja sa VŽDY vyjadrím pod svojím nickom. To len teľatá sa budú schovávať za anonymným nickom. Pre mňa sú to naozaj úbožiaci, keď nevedia pod svojím nickom vyjadriť svoj názor.

@weronika171717 da sa cez tvoj nick zistit kto si? Nemas tu foto ani priezvisko. Mozno ale mas niekde info o tebe, kde ludia mozu vediet kto si. Ak nie, potom si stale anonym. Ale v momente ak mas foto, alebo tu info o tebe su a je jednoduche zistit kto si v realnom zivote, potom to uz anonymne nie je. Tak ak sa zapojis aj do kontroverznych tem, alebo prilis osobnych riskujes, ze niektore posahane damy budu vytahovat informacie z tvojho bezneho zivota. Mne sa raz stalo v sukromnej skupine s mnohymi uzivatelkami. A tak potom si uz rozmyslis, ci ides anonymne, alebo neanonymne. A teraz ti to pisem anonymne, aby sa niekto nesiel kutrat v mojom profile a nesiel zistovat kto som a co robim 🙂

katkazatka
Včera o 20:45
@anonym_e6e98a

@karolinakr like nepočítam 😀
Kedysi som tu mala roky účet, ktorý mi zrušili admini keď som si so nich podrypla v jednej téme (a že nás vtedy bolo viac 😄), teraz mám nový s registráciou pár mesiacov. Keď píšem pod svojím nickom tak som už dostala veľakrát odpoveď že čo sa ja starám, že som tu krátko a nemám právo sa vyjadrovať 😂 tak píšem radšej anonymne.
A to, že niektoré sa cítia ukrivdené keď im odpíše anonym je zaujímavé, veľa krát nedostanem odpoveď - pritom na podobnú otázku pod nickom odpíšu... Pritom je to stále ten istý človek s ktorým veselo na stene alebo v skupinách diskutujú 🙂

@anonym_e6e98a napis mi Ss. Lonely?

tetapetra
Včera o 21:10

Dávam like, aj keď neprispejem 🤷🏻‍♀️. Keď sa mi páči koment, nemám problém. A ani nesledujem kto ho dá mne. Už sa mi však stalo,že keď som niečo napísala ako anonym, dostala som veľmi peknú spätnú väzbu od baby, s ktorou som sa viac krát nepohodla.

Strana
z6