Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?
Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..
Dávam like, aj keď neprispejem 🤷🏻♀️. Keď sa mi páči koment, nemám problém. A ani nesledujem kto ho dá mne. Už sa mi však stalo,že keď som niečo napísala ako anonym, dostala som veľmi peknú spätnú väzbu od baby, s ktorou som sa viac krát nepohodla.
@karolinakr Hneď som si spomenula na túto diskusiu 🤣
@mimka1402 ja som zatial dostala len ponuku Vypiť si spolu, čo by som brala 🙂
@mimka1402 ja som zatial dostala len ponuku Vypiť si spolu, čo by som brala 🙂
@karolinakr Tak, ja som si dovolila povedať, že fotografie sú upravené hoc autorka tvrdila inak😁Tak sa treba modliť za mňa 😇 Aspoň mam miesto v nebi!
@karolinakr Tak, ja som si dovolila povedať, že fotografie sú upravené hoc autorka tvrdila inak😁Tak sa treba modliť za mňa 😇 Aspoň mam miesto v nebi!
@mimka1402 za každeho, kto ma iny nazor, sa treba modliť 😀
Ako by povedal Jožko z Mama ožeň ma "Každopádne gratulujem a svetlá na vás božie..." 😂😂😂
Vydrzme chvilu, za chvilku tu bude MKpro a tam sa bude dat vidiet anonymov, zaplatili by ste?😁 inak castokrat clovek spozna aj v anonymite, o koho sa jedna, ak casto prispieval predtym, stylizacia, gramatika, oblubene slovne spojenie nepustia. Aj tu som si spoznala "kamosku" z par prispevkov😎
Vydrzme chvilu, za chvilku tu bude MKpro a tam sa bude dat vidiet anonymov, zaplatili by ste?😁 inak castokrat clovek spozna aj v anonymite, o koho sa jedna, ak casto prispieval predtym, stylizacia, gramatika, oblubene slovne spojenie nepustia. Aj tu som si spoznala "kamosku" z par prispevkov😎
@lucyliu tak to ťa obdivujem ja pod anonymom spoznám jedine Jožku, ale to určite kazda z nás. No je pravdou, že ja tu chodím stále menej. Prestalo ma to tu baviť.
@anonym_60476c mne tiež pred pár dňami nejaká hustá anonymka napísala asi do posledných 4 diskusii kde som prispela slová typu: krava, trapka, si trápna a podobne 😀😀😀 normalne som bola v šoku, že akú námahu si dala 😀😀😀🤣🤣🤣
@aurora33 bola som to ja, akurat si uz nepodotlka na margo, ze ty pravidelne nazyvas ostatne uzivatelky "mater" "tvoje decko" a "ty sa nerozmnozuj". Prijemna si extremne v kazdej diskusii. A seba si nazvala krasnou, uspesnou a vyrovnanou zenou.
@aurora33 bola som to ja, akurat si uz nepodotlka na margo, ze ty pravidelne nazyvas ostatne uzivatelky "mater" "tvoje decko" a "ty sa nerozmnozuj". Prijemna si extremne v kazdej diskusii. A seba si nazvala krasnou, uspesnou a vyrovnanou zenou.
@anonym_da6f17 ach, zase ty. Ano napísala som to a už stokrat som to vysvetlila. Takže buď napis všetko a nevytrhávaj veci z kontextu. Buď taká láskavá.
@anonym_da6f17 ach, zase ty. Ano napísala som to a už stokrat som to vysvetlila. Takže buď napis všetko a nevytrhávaj veci z kontextu. Buď taká láskavá.
@aurora33 lebo ty nevytrhavas veci z kotextu! Absolutne neponzas brata, jeho zivot, zivotnu situaciu, ani jeho pohnutky, ich vztah, proste NIC. Zato vies napisat, ze je to trapne! Staci ti par riadkov. A robis to PRAVIDELNE!
@aurora33 lebo ty nevytrhavas veci z kotextu! Absolutne neponzas brata, jeho zivot, zivotnu situaciu, ani jeho pohnutky, ich vztah, proste NIC. Zato vies napisat, ze je to trapne! Staci ti par riadkov. A robis to PRAVIDELNE!
@anonym_da6f17 daj ešte viac výkričníkov!!!! 😀😀😀😅😅😅
@anonym_da6f17 daj ešte viac výkričníkov!!!! 😀😀😀😅😅😅
@aurora33 viac ako ty smajlikov?
@aurora33 viac ako ty smajlikov?
@anonym_da6f17 ok, toto je moja posledná reakcia na teba. Si chorá. Najdi si inu obet, alebo ešte lepšie iný zmysel života. Nestalkuj ma. Nepis mi do každej témy, kde som prispela. Je to trapne. Si ako malé decko. Je úplne moja vec komu a ako píšem, ale to čo robíš ty je maximálne odveci. Ak chceš a si taká hrdinka ako sa tu prezentujes tak mi napis súkromnú správu. Ale ja už takto ďalej s tebou odmietam verejne debatovať. Pekný deň. Čakám súkromnú správu 😘
@anonym_da6f17 ok, toto je moja posledná reakcia na teba. Si chorá. Najdi si inu obet, alebo ešte lepšie iný zmysel života. Nestalkuj ma. Nepis mi do každej témy, kde som prispela. Je to trapne. Si ako malé decko. Je úplne moja vec komu a ako píšem, ale to čo robíš ty je maximálne odveci. Ak chceš a si taká hrdinka ako sa tu prezentujes tak mi napis súkromnú správu. Ale ja už takto ďalej s tebou odmietam verejne debatovať. Pekný deň. Čakám súkromnú správu 😘
@aurora33 "je to moja vec komu a ako pisem" su tvoje slova, budem sa ich drzat 😃 cize budem pokracovat takto verejne, reagovat vobec nemusis, mne to nevadi.
@aurora33 "je to moja vec komu a ako pisem" su tvoje slova, budem sa ich drzat 😃 cize budem pokracovat takto verejne, reagovat vobec nemusis, mne to nevadi.
@anonym_da6f17 Jaj takže si úplne posratucka z toho napisat mi súkromne. A ano tie svoje slova som myslela tak, že reagujem v akejkoľvek téme. A nie ako ty, že sa nalepím na jedného človeka. Nezdá sa ti ani trošku choré to čo tu predvádzaš?
@anonym_da6f17 Jaj takže si úplne posratucka z toho napisat mi súkromne. A ano tie svoje slova som myslela tak, že reagujem v akejkoľvek téme. A nie ako ty, že sa nalepím na jedného človeka. Nezdá sa ti ani trošku choré to čo tu predvádzaš?
@aurora33 tebe nepride chore byt na kazdeho protivna alebo ho urazat?
Inak mne chyba moznost poslat srdiecko- modlim sa za teba 😀. Obcas som poslala, ak bola diskutujuca neprijemna. Skoda, ze anonymom sa neda poslat srdiecko 🙂.
@anonym_da6f17 už sa neopakuj omg. Je to trapne.
@aurora33 nenapisala si 3 prispevky dozadu, ze je to tvoja posledna reakcia na mna? Aspon si stoj za svojim, je to trapne omg.
@anonym_da6f17 aj som ti dala mozno napisat mi súkromne aby sme nespamovali temu. Lenze sa bojíš, pani hustá
@aurora33 ze nespamovali temu 😃 toto ta fakt trapi? Tak sa obhaj, tu verejne, ze nemam pravdu. Ci sa bojis?
@anonym_da6f17 aj som ti dala mozno napisat mi súkromne aby sme nespamovali temu. Lenze sa bojíš, pani hustá
@aurora33 pani hustá píše pravdu si veľmi nepríjemná žena a často tu ženy urážaš
@weronika171717 da sa cez tvoj nick zistit kto si? Nemas tu foto ani priezvisko. Mozno ale mas niekde info o tebe, kde ludia mozu vediet kto si. Ak nie, potom si stale anonym. Ale v momente ak mas foto, alebo tu info o tebe su a je jednoduche zistit kto si v realnom zivote, potom to uz anonymne nie je. Tak ak sa zapojis aj do kontroverznych tem, alebo prilis osobnych riskujes, ze niektore posahane damy budu vytahovat informacie z tvojho bezneho zivota. Mne sa raz stalo v sukromnej skupine s mnohymi uzivatelkami. A tak potom si uz rozmyslis, ci ides anonymne, alebo neanonymne. A teraz ti to pisem anonymne, aby sa niekto nesiel kutrat v mojom profile a nesiel zistovat kto som a co robim 🙂
@anonym_425a96 cize keby moznost anonym nebola, neprispievas viac na kona.
Ved si zmaz profil. K comu ho mas?
@anonym_bb2dad nie som nepríjemná, len si nedavam servítku pred ústa. A píšem veci na rovinu, a to tu mnohé neznesú. Nevadí.
@aurora33 to je len tvoja obhajoba. Si nepríjemná.

@karolinakr ja sa VŽDY vyjadrím pod svojím nickom. To len teľatá sa budú schovávať za anonymným nickom. Pre mňa sú to naozaj úbožiaci, keď nevedia pod svojím nickom vyjadriť svoj názor.
@weronika171717 da sa cez tvoj nick zistit kto si? Nemas tu foto ani priezvisko. Mozno ale mas niekde info o tebe, kde ludia mozu vediet kto si. Ak nie, potom si stale anonym. Ale v momente ak mas foto, alebo tu info o tebe su a je jednoduche zistit kto si v realnom zivote, potom to uz anonymne nie je. Tak ak sa zapojis aj do kontroverznych tem, alebo prilis osobnych riskujes, ze niektore posahane damy budu vytahovat informacie z tvojho bezneho zivota. Mne sa raz stalo v sukromnej skupine s mnohymi uzivatelkami. A tak potom si uz rozmyslis, ci ides anonymne, alebo neanonymne. A teraz ti to pisem anonymne, aby sa niekto nesiel kutrat v mojom profile a nesiel zistovat kto som a co robim 🙂