Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?
Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..
@mimka1402 aj ja by som ti poslala, len mam 33 a to je moje štastne čislo!!a kto mi poslal - Vypime si spolu, akurat k tomu prichádza, mam kolu a poldecak whisky ! tak nazdravie !!
@viestta
@karolinakr žiadne mi neposielajte! 😂 Kedysi som mala cez stovku, potom som sa rozsantila a poslala raz jednej babe stovku, pre radosť lebo myslím že písala že nedostáva. ale nedávala som k tomu ironické popisy😁
@viestta
@karolinakr žiadne mi neposielajte! 😂 Kedysi som mala cez stovku, potom som sa rozsantila a poslala raz jednej babe stovku, pre radosť lebo myslím že písala že nedostáva. ale nedávala som k tomu ironické popisy😁
@viestta
@mimka1402 Raz tu jedna brečala, aky je život tažky, nikto na ňu nemyslí, umiera, nech jej pošlu ♡... tak som obetovala z toho mala, čo som mala, hoci som s nou v živote nebola v kontakte, ani nepoďakovala
@viestta koľko ti chyba do 1500 tiež ich mám veľa
Pošlem ti nech to zaokruhis
@lenkasarka neposielaj, nebok´j sa, skocim do nejakej debatky a poposielaju mi, tak ako som skocila zrazu o 100 ani neviem ako
@mimka1402 Raz tu jedna brečala, aky je život tažky, nikto na ňu nemyslí, umiera, nech jej pošlu ♡... tak som obetovala z toho mala, čo som mala, hoci som s nou v živote nebola v kontakte, ani nepoďakovala
@karolinakr Treba posielat srdiecka vieste, ona vzdy slusne podakuje. Mam odskusane 🙂
@lenkasarka dakujem. 1504 Takze mozem zbierat do dvoch tisicok 😀
@lenkasarka neposielaj, nebok´j sa, skocim do nejakej debatky a poposielaju mi, tak ako som skocila zrazu o 100 ani neviem ako
@viestta musela som 🤣
@lenkasarka dakujem. 1504 Takze mozem zbierat do dvoch tisicok 😀
@viestta tak som sa prepočítala, ale aj tak je to krajšie keď je maš nad 1500 😉
Nebol by problém poslať ti ďalších 500 len sa mi to nechce keby sa dalo naraz tak by to bolo jednoduchšie ako po jedinom.
@viestta tak som sa prepočítala, ale aj tak je to krajšie keď je maš nad 1500 😉
Nebol by problém poslať ti ďalších 500 len sa mi to nechce keby sa dalo naraz tak by to bolo jednoduchšie ako po jedinom.
@lenkasarka nechaj si a vytesuj sa z nich.
@viestta sú mi na dve veci 😂
@viestta
@lenkasarka hoď si do kalkulatora - na jednej strane je 25 správ krát počet strán = .... a daj nejake čislo zaokruhlene
@viestta sú mi na dve veci 😂
@lenkasarka vsak aj mne, ale zas aspon srdiecok mam vela, vela, vela
@lenkasarka vsak aj mne, ale zas aspon srdiecok mam vela, vela, vela
@viestta tvoj manžel aby nezačal žiarliť
@viestta
@lenkasarka hoď si do kalkulatora - na jednej strane je 25 správ krát počet strán = .... a daj nejake čislo zaokruhlene
@karolinakr 60 x 25, ak dobre pocitam tak 1500 Pockaj, este bude pruser "u vedenia", lebo vyzierame diskovy priestor 😀
@karolinakr 60 x 25, ak dobre pocitam tak 1500 Pockaj, este bude pruser "u vedenia", lebo vyzierame diskovy priestor 😀
@viestta za chvilu budes citat v inej teme,anonyma.Jaj,som sa tak vtedy zasmiala,anonym chce odhalit anonyma ale nevyslo to.
@viestta tvoj manžel aby nezačal žiarliť
@karolinakr este jedno si mi pripomenula, taky absurdna statistika, ktoru by mna teda nenapadlo zistovat. Pred Vianocami som sa pochytila s jednym mudrlantom o peceni, on tam potom este namotal AI a vrchol jeho pokusu ma "dat dole" bola vycitka, ze som oblubena pre neviem kolko nickov (to cislo bolo trojciferne) a ja nemam ani jeden oblubeny (no nemam, nejak tomu neprikladam vyznam). Ked som si uvedomila tu absurditu, ze trtko mi vycita to co ja ovplyvnit neviem, pretoze zakliknut tu kravinku moze ktokolvek a ja na to nemam ziaden dosah, tak som si len potukala po cele.
@viestta a este napise,ze bezzuba a ja mam krasny biely plny chrup a usmievam sa na vsetkych jak slniecko.Este mi v robote chlapi povedia a usmev si kde nechala,zrovna ked tu sekundu sa neusmievam.Ach,jaj.
@karolinakr este jedno si mi pripomenula, taky absurdna statistika, ktoru by mna teda nenapadlo zistovat. Pred Vianocami som sa pochytila s jednym mudrlantom o peceni, on tam potom este namotal AI a vrchol jeho pokusu ma "dat dole" bola vycitka, ze som oblubena pre neviem kolko nickov (to cislo bolo trojciferne) a ja nemam ani jeden oblubeny (no nemam, nejak tomu neprikladam vyznam). Ked som si uvedomila tu absurditu, ze trtko mi vycita to co ja ovplyvnit neviem, pretoze zakliknut tu kravinku moze ktokolvek a ja na to nemam ziaden dosah, tak som si len potukala po cele.
@viestta inač sranda, všimla som si, že ty, miadi, wanduska327 mate take šialene čisla, že 400 a viac, čo je úctyhodné aj aylin, kym si nezrušila nick mala vyšsie cifry
@viestta inač sranda, všimla som si, že ty, miadi, wanduska327 mate take šialene čisla, že 400 a viac, čo je úctyhodné aj aylin, kym si nezrušila nick mala vyšsie cifry
@karolinakr ty si tu bola este za cias stareho MK? Vtedy tu bol aj rebricek oblubenych nickov dohladatelny. To boli ine preteky o to udrzat sa v TOP10. Nastastie to potom zrusili. Teraz sa to prevali len ked sa v tom niekto zacne rypat, ako ten exot pred Vianocami. Alebo ked sa pozabudneme a zacneme zverejnovat cisla ako v tejto diskusii
@karolinakr No neviem ci niekto prekoná Tomiholjubavi (dobre to píšem?) 7tis.😄
@mimka1402 bola tu ina, ktora hviezdila, je tu este stale ale uz to nie je tak, ze MK sa delil na tych ZA a na tych PROTI
@mimka1402 ona už ašpirovala na influencera 😀
@mimka1402 bola tu ina, ktora hviezdila, je tu este stale ale uz to nie je tak, ze MK sa delil na tych ZA a na tych PROTI
@viestta Ale teraz naozaj mi nik nenapadá, ešte jedine anjel, ale tu som si mutla keďže má iritovala po narodení posledného dieťaťa 800 fotiek za 2mes😅 Ale už mi nik nenapadá. Našepkaš? 😁
@anonym_425a96 cize keby moznost anonym nebola, neprispievas viac na kona.
Ved si zmaz profil. K comu ho mas?
@natalka13 nie neprispievam len anonymne. Neviem preco by som si mala mazat profil
tu sa súťaží o počet správ? ja to mažem😂 pár som si nechala
A odkiaľ sa berú srdiečka? Okrem toho,že si ich posielate medzi sebou? Ja mám pár,jedno od MK tuším na MDŹ bolo.

@karolinakr skoro 1500, ale to zbieram dlhe roky