Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?
Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..
@viestta vyhrame wellnes pobyt pre 2 osoby vo vírivke 😀
@karolinakr alebo ako hovorila moja babka: Z kolaca dieru
@karolinakr ja viem,ale...to potom admini museli niekedy rozdávať tie srdiečka po stovkách až tisíckach,lebo tie srdiečka sa vlastne len preposielajú medzi užívateľmi,nedajú sa nijako získať za nič,chápeš...či?
@karolinakr ja viem,ale...to potom admini museli niekedy rozdávať tie srdiečka po stovkách až tisíckach,lebo tie srdiečka sa vlastne len preposielajú medzi užívateľmi,nedajú sa nijako získať za nič,chápeš...či?
@rozculena neviem odkial sa beru
@viestta samospádom? ako sa povie, ked auto ide bez rychlosti
@karolinakr kde sa vzal, tu sa vzal, pod okienkom zrazu stal... 😀
no dobre,ešte 100 rokov a budem mať 1500 😂
možno
@rozculena všetci sa budu za teba modliť...asi si nikoho ešte nerozčúlila
@rozculena uz sa modliace srdiecka posielat nedaju, ale kedysi si sa dalo poslat s devetkom "Modlim sa za teba" a niekedy sa pouzivali miesto vystrceneho prostrednika. Potom ich zrusili
@rozculena uz sa modliace srdiecka posielat nedaju, ale kedysi si sa dalo poslat s devetkom "Modlim sa za teba" a niekedy sa pouzivali miesto vystrceneho prostrednika. Potom ich zrusili
@viestta Ale nech anjeli chránia všetkých ktorí majú mier v srdci... Teda v preklade ak som ho dostala tak nemám mier v srdci? 😂 Toto je podľa mňa verzia prostredníka😁
@viestta taky pr85 by bral ako poctu, take srdiecko 😀. A pritom jemu by na 100vky chodili srdiecka modlim sa za teba. Aj ked by boli myslene ako prostrednik 😀
@viestta taky pr85 by bral ako poctu, take srdiecko 😀. A pritom jemu by na 100vky chodili srdiecka modlim sa za teba. Aj ked by boli myslene ako prostrednik 😀
@anonym_fe2af0 toto bola jedina diskusia s nim, vyhrkli slzy od smiechu
@karolinakr No čo, napísala som pod upravenú fotku s mejkapom, že keď dáš fotku "bez mejkapu" ale upravenú sto filtrami, je to podľa mňa úplne rovnako odveci, najmä ak tajiš že fotka je upravená ale skáče ti tvár na fotke. Vtedy srdiečka lietali.😁

tu sa súťaží o počet správ? ja to mažem😂 pár som si nechala
A odkiaľ sa berú srdiečka? Okrem toho,že si ich posielate medzi sebou? Ja mám pár,jedno od MK tuším na MDŹ bolo.
@rozculena ked nedostaneš medailu, tak o čom je taka sútaz? keby sme aspoň vyhrali wellnes v Tatrách na víkend