icon

Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?

karolinakr
23. apr 2026

Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..

karolinakr
autor
25. apr 2026
@rozculena

tu sa súťaží o počet správ? ja to mažem😂 pár som si nechala
A odkiaľ sa berú srdiečka? Okrem toho,že si ich posielate medzi sebou? Ja mám pár,jedno od MK tuším na MDŹ bolo.

@rozculena ked nedostaneš medailu, tak o čom je taka sútaz? keby sme aspoň vyhrali wellnes v Tatrách na víkend

viestta
26. apr 2026
@rozculena

tu sa súťaží o počet správ? ja to mažem😂 pár som si nechala
A odkiaľ sa berú srdiečka? Okrem toho,že si ich posielate medzi sebou? Ja mám pár,jedno od MK tuším na MDŹ bolo.

@rozculena nesutazi, to len tak aby rec nestala

karolinakr
autor
26. apr 2026
@viestta

@viestta vyhrame wellnes pobyt pre 2 osoby vo vírivke 😀

viestta
26. apr 2026
@karolinakr

@viestta vyhrame wellnes pobyt pre 2 osoby vo vírivke 😀

@karolinakr alebo ako hovorila moja babka: Z kolaca dieru

rozculena
26. apr 2026
@viestta

@viestta jasné,ale stále neviem,kde sa berú tie srdiečka

viestta
26. apr 2026
@rozculena

@rozculena to ani ja, kedysi moderatori skupin mali moznost poziadat a rozdavat, ale ako je to teraz netusim

karolinakr
autor
26. apr 2026
@rozculena

@rozculena ked ti niekto pošle, automaticky ti naskoči jedno, admini zvyknu na Den matiek, Valentina alebo na Novy rok posielat...ked ti nikto neposielaj, sleduj @viestta ako sa správa a napodobňuj ju 😀 !!

rozculena
26. apr 2026
@karolinakr

@rozculena ked ti niekto pošle, automaticky ti naskoči jedno, admini zvyknu na Den matiek, Valentina alebo na Novy rok posielat...ked ti nikto neposielaj, sleduj @viestta ako sa správa a napodobňuj ju 😀 !!

@karolinakr ja viem,ale...to potom admini museli niekedy rozdávať tie srdiečka po stovkách až tisíckach,lebo tie srdiečka sa vlastne len preposielajú medzi užívateľmi,nedajú sa nijako získať za nič,chápeš...či?

karolinakr
autor
Autor odpoveď zmazal
viestta
26. apr 2026
@rozculena

@karolinakr ja viem,ale...to potom admini museli niekedy rozdávať tie srdiečka po stovkách až tisíckach,lebo tie srdiečka sa vlastne len preposielajú medzi užívateľmi,nedajú sa nijako získať za nič,chápeš...či?

@rozculena neviem odkial sa beru

karolinakr
autor
26. apr 2026
@viestta

@viestta chodia ti samovoĺne?

karolinakr
autor
26. apr 2026
@viestta

@viestta samospádom? ako sa povie, ked auto ide bez rychlosti

rozculena
26. apr 2026

no dobre,ešte 100 rokov a budem mať 1500 😂
možno

viestta
26. apr 2026
@rozculena

možno

@rozculena ale, ked raz nastves tu spravnu osobu, hned budu chodit po desiatkach

rozculena
26. apr 2026
@viestta

@rozculena ale, ked raz nastves tu spravnu osobu, hned budu chodit po desiatkach

@viestta ja som myslela,že to sa rozdáva za dobrú radu,za pomoc a tak....a to musím byť vlastne zlá😨
ehhh,tak koho som teraz naštvala?

viestta
26. apr 2026
@karolinakr

@viestta samospádom? ako sa povie, ked auto ide bez rychlosti

@karolinakr kde sa vzal, tu sa vzal, pod okienkom zrazu stal... 😀

mimka1402
26. apr 2026
@viestta

@viestta pritakavam, odkedy som sa tu ozvala mam samé modlitby 🙂

viestta
26. apr 2026
@rozculena

@viestta ja som myslela,že to sa rozdáva za dobrú radu,za pomoc a tak....a to musím byť vlastne zlá😨
ehhh,tak koho som teraz naštvala?

@rozculena najviac som dostala modliacich srdiecok, tie fakt chodili v hufoch, da sa povedat, ze obcas ako dav. Tie za dobru radu, pomoc chodia po jednom

rozculena
26. apr 2026
@viestta

@rozculena najviac som dostala modliacich srdiecok, tie fakt chodili v hufoch, da sa povedat, ze obcas ako dav. Tie za dobru radu, pomoc chodia po jednom

@viestta modliace? to je zase čo?

karolinakr
autor
26. apr 2026
@rozculena

možno

@rozculena všetci sa budu za teba modliť...asi si nikoho ešte nerozčúlila

karolinakr
autor
26. apr 2026
@rozculena

@rozculena sice si rozčúlená, ale nie dosť !

karolinakr
autor
26. apr 2026
@mimka1402

@viestta pritakavam, odkedy som sa tu ozvala mam samé modlitby 🙂

@viestta ja sa smejem, ona chuďa voʻbec nevie, kolká bije
@mimka1402 a ty si zas čo vyviedla? priznaj sa!! 😀

viestta
26. apr 2026
@rozculena

@rozculena uz sa modliace srdiecka posielat nedaju, ale kedysi si sa dalo poslat s devetkom "Modlim sa za teba" a niekedy sa pouzivali miesto vystrceneho prostrednika. Potom ich zrusili

karolinakr
autor
26. apr 2026
@viestta

@rozculena uz sa modliace srdiecka posielat nedaju, ale kedysi si sa dalo poslat s devetkom "Modlim sa za teba" a niekedy sa pouzivali miesto vystrceneho prostrednika. Potom ich zrusili

@viestta a toto poznáš?

karolinakr
autor
26. apr 2026
@viestta

mimka1402
26. apr 2026
@viestta

@viestta Ale nech anjeli chránia všetkých ktorí majú mier v srdci... Teda v preklade ak som ho dostala tak nemám mier v srdci? 😂 Toto je podľa mňa verzia prostredníka😁

anonym_fe2af0
26. apr 2026
@viestta

@viestta taky pr85 by bral ako poctu, take srdiecko 😀. A pritom jemu by na 100vky chodili srdiecka modlim sa za teba. Aj ked by boli myslene ako prostrednik 😀

karolinakr
autor
26. apr 2026
@anonym_fe2af0

@viestta taky pr85 by bral ako poctu, take srdiecko 😀. A pritom jemu by na 100vky chodili srdiecka modlim sa za teba. Aj ked by boli myslene ako prostrednik 😀

@anonym_fe2af0 toto bola jedina diskusia s nim, vyhrkli slzy od smiechu

viestta
26. apr 2026
@mimka1402

@viestta Ale nech anjeli chránia všetkých ktorí majú mier v srdci... Teda v preklade ak som ho dostala tak nemám mier v srdci? 😂 Toto je podľa mňa verzia prostredníka😁

@mimka1402 ano, to je ina verzia prostrednika, uz aj take som dostala

mimka1402
26. apr 2026
@karolinakr

@viestta ja sa smejem, ona chuďa voʻbec nevie, kolká bije
@mimka1402 a ty si zas čo vyviedla? priznaj sa!! 😀

@karolinakr No čo, napísala som pod upravenú fotku s mejkapom, že keď dáš fotku "bez mejkapu" ale upravenú sto filtrami, je to podľa mňa úplne rovnako odveci, najmä ak tajiš že fotka je upravená ale skáče ti tvár na fotke. Vtedy srdiečka lietali.😁