Akú máte skúsenosť so stránkou Bonky?
Prišlo vám to čo ste si objednali a v takom stave? Dlho ste cakali?
Čína a bez nároku na reklamáciu 🤣🤣 a bez nároku na dodaciu dobu.
@luckalucka5718 objednavaju to s vysokou prirazkou z aliexpressu. Radsej si to odtial objednaj sama, ked uz nieco take chces.
najdes tu o tom niekolko prispevkov. ja som si objednala zdobicku na torty a prisla mi o niekolko mesiacov, ked som na nu uz skoro aj zabudla :D
Podvodny web, rovnako ako suprisimo a spol. Neobjednavaj, prides o peniaze a nervy.
Určite neodporúčam, na tašku som čakala asi 4 mesiace, všetko sa platí vopred keď som prišla na poštu, vypýtali si ďalšie peniaze za poštovné, keď som to písala na bonky že čo to má znamenat tak komunikácia z ich strany bola úplne otrasna, ani raz sa nevyjadrili k veci, úplný ignor. A tiež som neskoro zistila že všetko objednávajú z Číny,... ani kvalita neboda dobrá..celé zle
@luckalucka5718 neodporúčam. Sú to podvodníci. Ja som pred rokom objednala ruksak synovi do škôlky a doteraz neprišiel
@luckalucka5718 zlú
@luckalucka5718 ja som dve drobnosti objednala a obe prišli, aj keď po 2mesiacoch. Keď som im písala, že kde je balík, poslali mi sledovacie číslo a link kde som mohla vidieť, ako cestuje po svete z Číny 😁 a na pošte sa platí 2€ clo pri prebierke zásielky.
Čakali sme 3 mesiace. Na otázky, urgencie a žiadosti o vrátenie peňazí chodili len automatické odpovede. Už sme to vzdali, keď zásielka prišla.
@luckalucka5718 nikdy viac ..aliexpress objednas aj sama a lacnejsie 😉
@louise a prišlo to čo ste objednali ?
@luckalucka5718 áno

@luckalucka5718 no kedze to ide z ciny, tak to bude nadlho