Skúsenosti so stránkou lookfashion.cz

jlynj
1. okt 2017

Dobrý deň. Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti so stránkou lookfashion.cz. Mama mi tam objednala mikinu s tým, že sa platilo prevodom na účet vopred. Ale už druhý krát nám prišiel mail, že sme neuhradili, pritom sme im poslali aj potvrdenie o zaplatení. Prosím pomôžte ak máte skúsenosť.

miriam108
2. okt 2017

@jlynj Ahoj, ja som si objednala od nich blúzku a tiež som mala problém. Zadala som zlý variabilný symbol, ale vyriešila som to tak ako vy. Blúzka mi prišla, ale strašne dlho som na ňu čakala. Dobu doručenia majú 15-25 dní. Na alli som našla presne tie veci, čo majú na stránke, len drahšie. Už sa nedám takto okašlať.

anats123
27. okt 2017

Celá táto stránka je pochybná. Platba vopred, dodacia lehota 30 dní. A nakoniec mi z troch vecí prišla jedna aj to prostredníctvom aliexpresu. Kvalita otrasná, veľkosť úplne iná aká bola v objednávke. Dala som sa nalákať na peknú reklamu na fb (skáče mi tam neustále). Keď som chcela pridať negatívny komentár - nedalo sa. :( Takže odporúčam NEOBJEDNÁVAŤ cez lookfashion.cz . NIKDY.

jlynj
autor
27. okt 2017

Nám do doteraz neprišlo. A objednávali sme to v polke septembra. Pýtali sme si peniaze naspäť tak som zvedavá či nám ich vrátia. Inak tie veci čo tam majú za 20-30 eur nájdete na stránke Wish aj Aliexpress za 5-6 eur...

alenajkovacova
30. okt 2017

Objednala som si veľa vecí, bundy a cardigan mi došli po troch týždňoch a tričko malo trošku meškanie, inak super veci .. už čakám na večerné šaty, teším sa na ples. 😍

radavava
30. nov 2017

PROSIM VAS! Napiste na obchodni inspekci na CZ strankach (formular). Majitelem Look Fashion je Argen s. r. o. Ja som si objednala 2 saty, po 20 dnoch mi to prislo divne, pozrela som Aliexpress, kde boli saty za vic jak polovicne ceny. Napsala som jim email, co je s mou objednavkou, odpovedali mi, ze dodavka je 20 az 40 dni. Tak jsem jim napsala, ze to som si cez Aliexpress alebo Ebay mohla aj sama objednat. Od te doby nemam od nich ziadnu odozvu. Pisala som im na FB, na email....ze chci tovar vratit podle podmienok, ktore maju na strankach. Bohuzial, nikto mi nereaguje. Nemaju ani cislo. Napisala som na obchodnu inspekciu. Je to cisty odrb. Pokial si objednavate je to ok. Akonahle Vam vec nesedi alebo ju chcete proste vratit, mate smolu.

radavava
30. nov 2017

Oni proste objednaju 100 vianocnych siat, ale kazdu na inu adresu a tym padom to neni predaj a nemusi ani nic platit ani odvadzat. Len od Vas dostane penize na ucet a urobi Vam objednavku na Aliexpresse.

vlastatomasovicova
19. dec 2017

Tiež som si objednala s lookfasion,ale nič mi neprišlo a neviem nájsť ani kontakt na nich,prosím vie mi niekto dat na nich kozmeti takto? Ďakujem.

anats123
19. dec 2017

jediný kontakt: info@lookfashion.cz
@vlastatomasovicova

kikusu48
10. jan 2018

ahojte, aj ja som si objednávala z tejto stránky v novembri 2017, NIKDY ViAC!!! objednala som si tri veci, prišli mi na trikrát priamo z Číny!! a keby ste videli tie veci... na obrázku ako cukrík a v skutočnosti? kvalita otras, farba vôbec nesedí, no na smiech!! nechala som sa riadne oklamať... napísali mi dodacia doba 15-40 dní, síce mi všetko prišlo, ale otras... neodporúčam!!

tamara055
15. jan 2018

Nodporúčam objednávať z Lookfashion.cz abosolútne NIČ!!! majú tam falošné obrázky posťahované z dakejakých iných stránok, veci nie sú také ako na nich. Objednávajú ich z Aliexpres, čo si môžete aj sami. Hoci oblečenie neodporúčam objednávať ani odtiaľ. Je nekvalitné a skrátka celé zle. Aliexpres je dobré akurát tak na háčiky a korálky v prípade, že si sami vyrábate náušničky alebo náramky 🙂 Inak blud, veď uznajte, čo vám može prísť za 6 eur a ešte bez poštovného? 🙂

zetor6489
6. feb 2018

Dobrý deň . Najhoršia čínska stránka akú som kedy videla ! Objednala som si 2 trička na skúšku , čakala som na ne 2 mesiace a aj tak mi prišlo iba jedno . Po rozbalení som dostala smiechovy záchvat z toho čuda čo mi prišlo ! Keď som im napísala že nielen porušili dodaciu lehotu, ale poslali mi uuuuuplne niečo iné ako som si objednala tak mi napísali , že mám ešte chvilku počkať a prosia ma o strpenie. Nato som ja reagovala že už nemám záujem o tovar a aby mi poslali adresu kam im tu handru pošlem . Zrazu mi písali že mi dávajú 30% zľavu na tovar čo boli nejaké 3 € .. nikdy viac odtiaľ neobjednam ani len šnúrky do topánok .

adkadebnarova2
14. mar 2018

Dobry den.Neodporucam objednavat z tejto stranky.Objednala som si zimne hunate saty krasne na obrazku a ked mi prisli tak tenke ako papier...nie saty ale sveter na leginy ktory plzne vsade same chlpy co to plzne viec ako macka😲a dokonca bol cely rozparany len to presvita a je to dost vidno ako keby mali 10 rokov.Nikdy viac si z tejto stranky neobjednam!!!!

ketrin29
16. apr 2018

Objednala som si saty.trvalo mesiac kym prišli.a ked už prišli tak by som si ich ani na zahradu neobliekla.taká zastera.veci si mozte objednat aj priamo z ciny a o polovicu lacnejšie.takže skúsenost dosť zla.Tiež odporucam NEOBEDNAVAT!!!nikdy viac

chezya
22. máj 2018

Neodporučam v žiadnom prípade objednala som si šaty ktoré na obrázku vyzerali super ale v skutočnosti čista katastrofa,velkost materialcelé zle.Tovar ide pravdepodobne z Činy a tento istý tovar najdete na Aliexpres alebo Wish za pár eur😮

aja990
22. máj 2018

Ahojte, rozhodla som sa aj ja prispiet do temy, kedze toto su jedine referencie, ktore clovek moze na google najst na stranku lookfashion.cz. A super aj je, ze vyskocia ako prve v poradi. Ostatne totiz na ich web stranke aj facebooku vymazavaju....
Tazke jedno velke NEODPORUCAM...
Objednala som si oblecenie za cca 100e... na stranke krasne imidzove nastajlovane fotky, v skutocnosti velky sok... oblecenie chodi z ciny, na baliku po slovensky nic napisane nenajdete, zapacha takym specifickym "zapachom", ako ked vojdete do cinskeho obchodu resp, obchodu s cinskym oblecenim. A materialy???... uplne najlacnejsie plastove latky, ktore ani v najhorsich obchodoch uz nenajdete...
Balicky chodia po jednom kuse a ani velkostami nezodpovedju velkostnym tabulkam na ich webe... u mna boli tak o 2 cisla mensie...
Pre mna vsetko velke sklamanie..
Cize samozrejme ze som sa rozhodla vsetko oblecenie vratit spat, v zakonnej lehote 14 dni. Prve prekvapenie prislo, ked som sa nikde na webe nevedela dopatrat adresy pre vratenie tovaru a uz vobec nie nejakeho protokolu... Napisala som im teda mail, kde som ziadala, nech mi postup odstupenia od zmluvy napisu... poslali mi ponuku na 30% zlavu z ceny oblecenia... s cim som nesuhlasila. Po dalsich urgenciach mi ponukli 50% zlavu a ze tovar si mam nechat. Ani s tym som nesuhlasila, ved co by som s takym materialom robila, ani na handry nie je vhodny... Nasledne prestali so mnou komunikovat... To uz som sa ale obratila na cesku COI a podala podnet. Zrazu sa mi z Lookfashion ozvali a poslali mi adresu pre vratenie tovaru. Tovar som im vratila, 30.4.2018 ho aj prevzali a odvtedy nekomunikuju uz vobec... Cize ako spotrebitel som zostala aj bez penazi, aj bez "tovaru" ... samozrejme riesim tuto situaciu dalej s COI, uvidim co sa mi podari vybojovat.... chcela som ale vas ostatnych informovat a mozno aj trochu ochranit pred tymto eshopom..

aja990
22. máj 2018

Prikladam aj nejake foto... fotka z intervetu verzus realita

aja990
22. máj 2018
aja990
23. máj 2018

Dobra sprava.. (teda aspon pre mna...) vratili mi naspat peniaze. Dnes mi nabehli na ucet ..

dadinka666
29. máj 2018

milé dámy, objednávam si zo stránok ebay, alliexpres... a iné dlhý čas. mám skúsenosti dobré aj zlé, ale veľakrát som milo prekvapená kvalitou za naozaj nízku cenu. a to musím povedať že som dosť náročná. nevrávim že neprišlo kadečo, ale takáto hrôza ako mi prišla zo stárnky lookfashion.- to tu ešte nebola. Mali to byť čiernobiele vzorové dlhé šaty, možno ste ich zaregistrovali. Tá vec ktorá mi prišla sa neviem či vôbec dá šatamni nazvať. Dva obdlžniky (zadný a predný diel) zošité dokopy, navrchu našité 2 pásiky, asi ramienka. neodfotila som sa v nich ,ani ich neskúšala. stáli síce len 12eur, poštovné do čiech bolo 5 eur, ale predsa som ich poslala naspäť. Z princípu. lebo takto si robiť z ludí dobrý deň?! to hadam ani nie je možné v dnešnej dobe internetu, diskusíií, recenzií, ochrany spotrebiteľa a tak, po skúsenostiach ktoré tu píšete nečakám že mi peniaze vrátia ale som ochotná tiež to riešiť cez inšpekciu a hoci aj cez súd, lebo som dosť nahnevaná..

oliverus
30. máj 2018

@aja990 ahoj. ja som si tiez objednala 4 veci za 60 eur. vsetky vsak chcem vratit, len nemam kam.. prosim Ta mohla by si mi poslat ich adresu? dakujem.

aja990
30. máj 2018

Ano jasne len neviem ci mozem takto verejne..

dadinka666
31. máj 2018

@oliverus JM Gebrüder s.r.o., Slovanská alej 1993/28, 326 00 Plzeň

lussilla23
5. jún 2018

@kikusu48 Mne bol dnes doručený tovar z tejto stránky.Balíček prišiel z Číny.Dnes som podala podnet na inšpekciu.žiaden kontakt, kde by som sa informovala kam mám tovar vrátiť, na e-maily neodpovedajú.

lussilla23
5. jún 2018

@dadinka666 Mne prišiel dnes takýto tovar, no hrôza.čistá Čína, balíček prišiel priamo z Číny.Keby som tak chcela urobiť, nepotrebujem firmu LOOK fashion.Dnes som podala podnet na inšpekciu.Písala som e-mail kde som od nich chcela adresu na vrátenie tovaru, nič, bez odpovede.Dajte podnety ľudia, nech takto neklamú ľudí, ktorým ani vo sne nenapadne, že vám bude doručený tento tovar v takom stave a v takej super kvalite.

lussilla23
18. júl 2018

@radavava Podávala si podnet na inšpekciu,Ja som tovar vrátila pred 5 týždňami, dodnes nemam peniaze ani nič.

lussilla23
18. júl 2018

@aja990 Prosím ťa ako postupujes na COI?Ja som taktiež tovar vrátila a som bez peňazí.Na mail mi už nezodpovedajú,skratka ignorujú.Sk Možno by nebolo zle,keby sa nás tu spojilo viac a hromadne to riešili?Však oni podnikajú podľa mňa "na čierno" a k tomu ignorujú zákon.

dadinka666
19. júl 2018

@aja990 damy, mne nakoniec bez vacsich problemov vsetky peniaze vratili na ucet, tak dufam ze aj ostatni budu mat tolko stastia 🙂

lussilla23
19. júl 2018

@dadinka666 Prosím Vás do akej doby Vám vrátili peniaze?

dadinka666
20. júl 2018

@lussilla23 asi do dvoch tyzdnov odkedy som im tovar odoslala. a bolo to naozaj bez problemov. nic som neriesila, iba som im vratila tu prisernu “handru” so sprievodnym listom ze ziadam o vratenie penazi, to iste som im aj na mail poslala, este mi odpisali ze ak chcem daju mi 30% zlavu ked si tobar necham, samozrejme ze som nesuhlasila, tak mi napisali ze peniaze mi vratia ihned po obdrzani tovaru. a tak aj bolo.

oliverus
21. júl 2018

@lussilla23 mne vratili peniaze cca za mesiac. Zacali komunikovat az ked som sa im povyhrazala COI a pravnikmi. Ak ti nebudu reagovat napis na COI oni to presetria.