icon

Chceš mať Modrého koníka v tmavom režime?

modrykonik
Včera o 14:13

Viacerí používatelia nám dávajú vedieť, že by uvítali možnosť používať Modrého koníka v tmavom režime. A úprimne, vôbec sa tomu nečudujeme. Večer, v noci alebo pri dlhom čítaní diskusií je tmavý režim pre oči príjemnejší a menej únavný.

Tmavý režim znižuje oslnenie, šetrí oči a mnohým ľuďom pomáha sústrediť sa na obsah bez zbytočného vizuálneho rušenia. Pre niektoré zariadenia má navyše aj praktický bonus v podobe nižšej spotreby batérie.

Aj keď Modrý koník zatiaľ nemá vlastný tmavý režim priamo v nastaveniach stránky, existuje jednoduchý spôsob, ako si ho zapnúť cez mobilný prehliadač. Nezaberie to viac než pár chvíľ a Koník môžeš používať v tmavom režime prakticky hneď.

Ak chceš mať Modrého koníka v tmavom režime, klikni na odkaz nižšie a postupuj podľa jednoduchého návodu:

https://www.modrykonik.sk/faq/tmavy-rezim-dark-mode-na-modrom-koniku/

Tmavý režim si môžeš kedykoľvek zapnúť aj vypnúť podľa toho, čo ti viac vyhovuje. Vyskúšaj a zisti, či ti Koník v tmavom kabáte sadne. 🙂

Modrý koník team

Chceš mať Modrého koníka v tmavom režime?
doriiis
Včera o 14:24

A tmavý režim na mobil? O tom sa neuvažuje?

Modrý koník
Včera o 14:27
@doriiis

A tmavý režim na mobil? O tom sa neuvažuje?

Ahoj, návod funguje aj v mobilných prehliadačoch.

anonym_39f68e
Včera o 14:48

Hohooo mám
Vyzera to divne a uvidime
Vďaka za tip🌹

stellarstar
Včera o 14:55

Nie 🙈 preto moje oči to eeeh

valentinaaa5985
Včera o 14:55

@modrykonik podarilo sa... Je to omnoho lepšie 🙂

tenerifka
Včera o 15:39

@modrykonik nie, robi mi to velmi zle na oci

doriiis
Včera o 15:51

Ó super, ďakujem. Idem na to. Tmavý režim je super

anonym_f4c037
Včera o 16:15

Len to prosím nie🙏🙏

rozculena
Včera o 16:22

nie

bielasovicka
Včera o 16:42

Nie nechcem

petruldo
Včera o 16:56

NIE

zmrzlinka8
Včera o 17:20

@modrykonik ja nemôžem používať tmavý režim, veľmi to vadí mojim očiam. Keď pozerám na biele písmená na tmavom pozadí, potom vidím tie riadky chvíľu aj všade mimo mobilu. Takže za mňa nie.