Influencerka a jej život so zvieratami: Je to zdravé?
Ahojte. Prv, ak Vás to nezaujíma, proste preskočte. Nejak ani neviem už prečo, ale sledujem od prvej serie ruža pre nevestu tu blondínu, veterinárnu z Košic, ktorá skončila ako druhá. Bola mi celkom sympatická taká normálna, ale len zíram čo sa z nej stalo. O vzhľade a botoxe, výplňach nejdem hovoriť … ale tie zvieratá a jej chovanie mi príde už z cesty ... Doma má teda minimálne 6 či 7 psov nejaké 4-5 mačky, korytnačky, 5 vtákov z toho dva veľké a neviem čo všetko ešte. Obraňuje to “láskou” k zvieratám a asi je tak šťastná, ale mne už to príde celkom choré … Sama tvrdí, že nič nerobí, nijak nepracuje len sa celý deň stará o tie zvieratá, aká je neskutočne unavená, ako ju 800€ mesačne stoja len granule pre psov atď atď. Nazýva sa “mamou” tých zvierat a jej mamu “babkou”. Každé zviera, ktoré zachráni, čo je obdivuhodné, si musí nechať lebo to “patrí k nej” Akonáhle jej nedajbože niekto napíše iný komentár ako obdivujúci napr. či už to trochu nepreháňa, zmaže, blokne … Nedávno robila halo na 3 dni na instagrame z toho, že jej nejaký pán pohladkal v Auparku psa. Či by aj dieťa takto pohladkal … Naposledy kvôli klietkam v ktorých ma psov, vysmieva sa z každého kto ma iný názor lebo len ona jediná je veterinárka a vie všetko najlepšie .. O tom že psy, mačky s ňou spia, chodia jej po linke, pije s nimi z rovnakého pohára, je z rovnakých riadov, bozkáva sa s nimi a kadia jej škrkavky v izbách nejdem písať, to asi majú aj iný takto … Hlavne to jej správanie … prezentuje sa na sociálnych sieťach verejne, aby zarobila, ale iný názor neberie … A nie netrápi ma jej život a mám čo robiť nebojte. Niekedy sa však zamyslím aj nad takýmito vecami keďže je to verejne a súčasť života … koho to nezaujíma ako píšem preskočte, nemusíte mat moje “problémy” venujte sa rodine a deťom v nedeľu a pre tie ktoré to trochu zaujíma a sledujete aký máte nato názor?
@parvinka0001 jasne že tie zvieratá zato nemôžu .. a je super, že ona ich zachráni … ale nechať si niekde v izbách vyslovene o@rať všetko (podlahy,steny) 3 psami naraz a ešte to aj zverejňovať v plnej paráde je trochu na zamyslenie … nehovoriac otom, že s tými zvieratami sa potom vyslovene oblizuje … Každý mame inde hranice ja to beriem .. len sa zamýšľam nadtym, že toto je už trošku nejaka porucha … Ona často hovorila, že keď bola mala jej zvieratá nedovolili a teraz si to “kompenzuje” …
@anonym_autor Pamatam si ju z ruze a nesledujem ju. Ale z toho,co som si tu precitala sa musim pousmiat. Co je na tom,ze zverejnila skrkavky a okadenu izbu? Myslis si,ze sa v tom vyvalala a dodnes to neupratala? Urcite vsetko vycistila a dezinfikovala. Pamatam si,ze v ruzi spominala tvrdu disciplinu vdaka krasokorculovaniu. A aj to sa na nej urcite odzrkadlilo. Mala tvrde detstvo,same prikazy,zakazy a vdaka zvieratam si teraz zrejme lieci zranenu detsku dusu. Kto sme my,aby sme urcovali,co je normalne? Za to,ze niekto zije inak ako my,mame pravo ju sudit? Ja by som so ziadnym zvieratom v pribytku nezila,ale to neznamena,ze mozem fujkat nad ludmi,ktori vedu iny zivotny styl. Mozno je 100x stastnejsia s tymi zvieratami. Kedy sa uz ludia naucia akceptovat nazory a zivoty inych? Preco sa niekto musi spovedat a citit previnilo,ked nezije podla noriem spolocnosti? Zamyslime sa ludia nad sebou.
@anonym_autor Pamatam si ju z ruze a nesledujem ju. Ale z toho,co som si tu precitala sa musim pousmiat. Co je na tom,ze zverejnila skrkavky a okadenu izbu? Myslis si,ze sa v tom vyvalala a dodnes to neupratala? Urcite vsetko vycistila a dezinfikovala. Pamatam si,ze v ruzi spominala tvrdu disciplinu vdaka krasokorculovaniu. A aj to sa na nej urcite odzrkadlilo. Mala tvrde detstvo,same prikazy,zakazy a vdaka zvieratam si teraz zrejme lieci zranenu detsku dusu. Kto sme my,aby sme urcovali,co je normalne? Za to,ze niekto zije inak ako my,mame pravo ju sudit? Ja by som so ziadnym zvieratom v pribytku nezila,ale to neznamena,ze mozem fujkat nad ludmi,ktori vedu iny zivotny styl. Mozno je 100x stastnejsia s tymi zvieratami. Kedy sa uz ludia naucia akceptovat nazory a zivoty inych? Preco sa niekto musi spovedat a citit previnilo,ked nezije podla noriem spolocnosti? Zamyslime sa ludia nad sebou.
@marca12 omg, kto ju prosím Ťa “súdi” “neakceptuje” “fujka” a podobne? Veď nech si žije ako len chce, nikto od nej nečaká spoveď. Ja jej prajem nech je šťastná, ak je toto pre ňu normalne … A aj ja si budem žiť ako chcem a keď je niečo verejne na instagrame a niekto takto prezentuje svoj život ostatným tak musí akceptovať, že ti ostatní to nemusía tiež vnímať rovnako. Na sociálnych sieťach niesu len ľudia ktorí posielajú peniaze ale aj Tí, čo majú iný názor a príde im práve toto “nenormálne” Tí niesu “súdení”? … Ak jej iný názor vadí, nech si žije svoj sukromný život so zvieratkami alebo aspoň zamkne profil len pre obdivovateľov .. ale to by neboli dosahy a peniažky ..
@anonym_autor zarába na Tom to je všetko. Kým nemala zverenec nesledoval ju pomaly nikto. Mne to príde choré žena v takom veku má hľadať partnera na deti pomýšľať neviem si predstaviť ako by toto sklbila raz dokopy🤦😂každý muž utečie 😉
Neviem o koho ide nesledujem telku ani soc. siete ( sem tam sa objavím len tu ). Milujem zvieratá, od malička ích zachranujem a mám ích veľa, a viem sa o ne postarať. Nerozumiem prečo by to niekomu malo prekážať?? Fakt sa niektoré mamičky asi nudia že musia sledovať a komentovať životy iných ľudí 🤷. Tiež novodobé výskumy ukazujú že empatia a láska k zvieratám svedčí o tom že sme toho schopní aj k ľuďom a hlavne k tým najzraniteľnejším a opak ( ľudia schopní ubližovať zvieratám) majú psychopaticke črty a su nebezpeční pre iných.

aky ma ig pls?