icon

Negatívni ľudia na Modrom koníku

4. feb 2026

Ahojte.. neviem ako ste na tom vy ale už dlhšie mám zvláštny pocit sem niečo vôbec pridávať. Príde mi, že je tu veľa negatívnych a zlých ľudí. Som prekvapená, pretože v živote takých nemám a zaráža ma, keď čítam ako má niekto problém a ľudia ho tu ešte viac potopia. Jednoducho aj keď sa niečo dá povedať normálne pekne, tak nasilu urážky, útoky.. osobne mi to je cudzie. Ako keby ľudom chýbala ľudskosť a empatia..

Strana
z3
anonym_28990f
4. feb 2026

Veru neoplatí sa sem veľa krát už písať čo čítam človeka tu urazia aj za somariny ja povedzme som sa ešte neradila tu s nikým skôr som tu chodila čítať témy ale poslednú dobu aj to robím menej už to nieje ako voľakedy vtedy som sa aj do tém zapájala ale teraz už nemám chuť . Momentálne málokedy idem na koňa čosi prečítať po rokoch som dala teraz komentár

anonym_9ca656
4. feb 2026

Tiež mám pocit že sa sem ľudia chodia ventilovať prípadne si niečo dokazovať 🤷‍♀️

biba_18
4. feb 2026

jedným okom dnu, druhým von 😏

cyberk
4. feb 2026

Ale nooo, nebud taka negativna 😂

anonym_c2516b
4. feb 2026

najhorsie je, ked je clovek zlomeny v zivote, rozmysla ci ist pod vlak, alebo co robit, preziva obrovsku traumu a nejaka tupana mu napise, ze vlastne o nic nejde, easy

anonym_4b6179
4. feb 2026

@anonym_autor Je to tak, bohužiaľ. Ja som sa tu už prestala pýtať a aj keď sa náhodou opýtam, hneď mám úzkosť. Naposledy som pridala diskusiu a také útoky, aké išli úplne mimo tému, som fakt ešte nezažila. Bolo mi až do plaču. Osobne si ale myslím, že sú to presne tie ženy, na ktorých doma sedí manžel a nemôžu ani ceknúť, tak čo iné im zostáva, než sa hrať na veľké hrdinky na MK a nadávať ľuďom spoza obrazovky

anonym_a3dd24
4. feb 2026

A sú to dokola tie isté nicky. Ani mňa to tu už nebaví a to som sem rada chodila. Dalo sa tu diskutovať o všeličom, aj sranda tu bola väčšia.

anonym_8b7e9b
Včera o 00:27

@anonym_autor hlavne ze pod prispevkom o urazkach a negativite sa nachadzaju reakcie ktore obsahuju vyroky ako "tupane", "hraju sa na hrdinky", "cloveka tu urazia za somariny"

eteew267
Včera o 00:27

@anonym_autor Hlavne si dávaj pozor na gramatyku :D Lebo ak urobíš chybu tak to uvidíš tu negativitu.

miadi
Včera o 03:06
@anonym_c2516b

najhorsie je, ked je clovek zlomeny v zivote, rozmysla ci ist pod vlak, alebo co robit, preziva obrovsku traumu a nejaka tupana mu napise, ze vlastne o nic nejde, easy

@anonym_c2516b clovek ktory je zlomeny v tazkom zivotnom rozpolozeni by v ziadnom pripade nemal hladat pomoc na socialnych sietach . Ale by mal vyhladat odbornu pomoc linku doveri dat sa hospitalizovat na pohotovostnej psychiatrii atd . Lebo na nete moze dostat neprofesionalne nefiltrovane nazory krore mu mozu uskodit . Tak ako nebudem zistovat ci mam zlomenu ruku na MK ale na RTG .. Ta odborna pomoc tu je a existuje . Len treba hladat na spravnom mieste . + ludia na nete netusia ci ten clovek to mysli vazne alebo je to troll co si robi z ludi dobry den , Nikdy som zivotne dolezite otazky neriesila na nete. Su tu ludia dobri aj zli .A nie vsetci sa zhodneme kazdy ma nejaky svoj nazor Niekto ma hrozne skusenosti no nachadza svoju silu v pozitivnom mysleni . A druhy to nazve toxicky optimizmus Lebo to nevie pochopit nezazil ani take traumy len ma naopak sklon k vecnemu stazovaniu sa negativite a irituje ho ze druhy sa dokaze tesit zo zivota .Niekto chce naozaj pomoct a Niekto si len krati cas . Niekedy Staci jedno zle zvolene slovo a ludia sa ho chytia a otocia proti autorovi Lebo vsetko sa da prekrutit a odsudit . V takom stave treba vypnut wifi a zacat otvorene komunikovat s niekym tvarou v tvar kto vie pomoct . Budovat tie medziludske kontakty v realite vo svojom okoli nie vo virtualnej realite .

anonym_0e0a82
Včera o 05:09

Nič extrémne tu nie je. Akurát mnohí ľudia sú dnes precitlivení, psychicky labilní a ak má niekto iný názor ako oni, hneď berú celý príspevok negatívne a rúcajú sa z toho.

anonym_a90603
Včera o 05:40

Bola by som za to, keby sa tu ženy viac chápali a menej urážali. Žiadna nevie čo bude o pár rokov v partnerstve povedzme. Tie, ktoré majú skúsenosť vedia, ako dlho sa vie človek pretvarovat. Ale hlavne že obeť tu ešte dostane nakladačku že je hlúpa.
Žiadna z nás nikdy nevie v akej situácii sa ocitne. Obete domáceho násilia sú dočista zmanipulované. To by bolo na dlhú debatu takýto konkrétny príklad.
Neostáva nič iné, len obísť urážlivé komentáre. Bohužiaľ takí sú ľudia aj v realite. Tiež sa s tým treba niekedy popasovať alebo odfiltrovať to.
Súhlasím s tým, že v ťažkej situácii treba vyhľadať pomoc odborníka. Nie je to hanba.
Mne sa tiež stalo že som nevedela kde je sever. Hlava totálne vygumovana z toxického vzťahu. Tu mi ženy poradili. Potrebovala som aj iný názor. Myslela som si že ja som vadna lebo som to roky počúvala od partnera.
A tak môže mať hociktorá z nás svoj príbeh. Len škoda že niektoré urazačky si neuvedomujú že situácia fakt niekedy nie je sranda.

777januska777
Včera o 05:50

Takto je to ale aj v realite ako tu. Ak mate okolo seba skutocne realne vztahy, vidite velmi vela negatívnych ludi aj v okoli, ale aj vela pozitívnych presne ako tu.
Preto ja mam toto prostredie rada, lebo tu sa aj ti ludia co su ticho v realite aspon prejavia. A ja si vzdy myslim, ze ludia maju povedat aj negativne veci ak si ich myslia, lebo s tym sa potom da pracovať, ale ak je človek ticho a mily a v hlave si skryva velku negatívitu tak to je problem.
A ďalšie tu ste anonymne aj ini ludia su anonymní, nemusíte mat úzkosť z toho, ze tu nieco napíšete, ak z toho niekto úzkosť ma, nebude problem tu, ale mozno treba popracovať na vlastnom sebavedomi.

anonym_c263b7
Včera o 05:52

to ze ti nenarazas na takych ludi vo svojom okoli, neznamena, ze v zivote taky nie su. Neviem, na co ti je takato tema. Ci chces pocut, ze vela ludi sa tu vettiluje alebo ty zijes v nejakej bubline ci v rozpravke?
vies, jedno si zapamataj, tak ako minca ma dve strany, kazdy z nas ma dve tvare. Je to volba tvoja, ktoru tvar ukazes. Kazdyz nas ma aj zlo. Nehrajme sa na to, ze svet a zivot je dokonaly.
Nevies, preco ludia , ktori niekedy boli dobri, sa zrazu otocili, nevidis im to hlav, tak nesud. Ty mozno mas dokonaly zivot, Mozno si v zivote nezazila nic traumaticke, Mozno veris stale v dobro, ale zial opak je pravdou.
Je to kazdeho vec.
a To ze sa tu pytaju a riesia veci na MK namiesto toho, aby to riesili v realnom zivote, je celkom smutne. Niektore veci na socialne siete nepatria.
a ako napisala jedna hore, jednym uchom dnu, druhym von. Tebe moze byt uplne jedno, ako ziju ostatni, svet nespasis.

anonym_5d0660
Včera o 05:54

Hlavne, čo sa týka vzťahových vecí tu je veľmi veľa “odborníčok”. Strašne tolerantných a emancipovaných … je to veľakrát smutné ako vedia potopiť inú ženu. Ale je to presne naopak … tieto “skúsene” ženy a nicky by podľa mňa chceli tak žiť ako “hlásajú” a keďže samé to majú nešťastné doma, prídu sa odventilovať tu, na iných .. hlavne dookola tie isté užívateľky pod každou diskusiou, ktoré sa vždy silou mocou musíš aspoň nejako vyjadrit, kvôli vlastnej pozornosti ..

niki35
Včera o 06:04
@eteew267

@anonym_autor Hlavne si dávaj pozor na gramatyku :D Lebo ak urobíš chybu tak to uvidíš tu negativitu.

@eteew267 presne :D mne osobne to je jedno kto kde robí chybu v gramatike. Veď rozumiem aj tak čo napísal ten človek tak čo sa budem nad tým pozastavovať.

vkatush
Včera o 06:24

Ja sa držím toho, že napíšem len to, čo by som kľudne povedala sestre/kamoške/kolegyni/pani na zastávke aj do očí. Žiadne veľké reči, lebo sa skrývaš za internetom. A niekedy sa nemusí daná osoba stotožňovať s mojím názorom, môže sa jej ro nepáčiť, dotknúť, pretože je momentálne precitlivená na danú tematiku,... Tak to hneď vníma urážlivo, neempaticky,... Len niekedy sa treba pozrieť na veci z inej perspektívy. Čo mnoho ľudí nedokáže, vidí len svoju pravdu.

anonym_76b623
Včera o 06:56

@anonym_autor Veru je to realita. Veľmi chýba súcit a snaha porozumieť autorovi otázky. Ono si to treba zobrať aj z druhej strany. Hocikedy sa to totiž môže otočiť. Možno ja budem raz potrebovať pomoc.

anjelicek26
Včera o 07:04

Ono to tu ani 15 rokov dozadu nebolo ine.... ale moznost odpisovat anonymne by trebalo zredukovat na urcite vyhradene temy a nie vsade.

domculik
Včera o 07:06

@anonym_autor Ano su tu taki, ale je tu aj vela skvelych ludi. Nemozes sa nechat vytocit. Na hlupe komentare ani nereagovat ;)

katica06
Včera o 07:29
@anonym_0e0a82

Nič extrémne tu nie je. Akurát mnohí ľudia sú dnes precitlivení, psychicky labilní a ak má niekto iný názor ako oni, hneď berú celý príspevok negatívne a rúcajú sa z toho.

@anonym_0e0a82 minule jednej anonym napísal citujem
,, daj sa vypchať ty kus hovna,,
Sorry. Za mňa nie to moc

anonym_c9ef79
Včera o 07:36

Kazdy tyzden tato ista tema.

vkatush
Včera o 07:38
@katica06

@anonym_0e0a82 minule jednej anonym napísal citujem
,, daj sa vypchať ty kus hovna,,
Sorry. Za mňa nie to moc

@katica06 vidno, že mám ešte rozosnívané ráno, lebo som si predstavila takú vitrínku sklenenú a v nej na podstavci 💩 a normálne s kartičkou ako v nejakom múzeu "hovno, 2026" 😂

anonym_535cf2
Včera o 07:49

@anonym_autor tak možno to nie je nasilu tie urážky. By som povedala že ten dotyčný je taký a keď sa môže schovať za anonym ešte lepšie. Tiež už mám blok vôbec niečo písať a radiť sa.

laura851
Včera o 08:10

Suhlasim, aj ja sa tu s tym stretavam na moj vkus casto. Akokeby islo o hrdinstvo vyplut na druheho zo seba vsetok jed, zhodit ho, vysmiat. Pritom nie je problem napisat konstruktivnu kritiku, nejaky subjektivny nazor. Ale naozaj tu ludia pod ruskom anonymity zachadzaju do hrubych urazok. Som presvedcena o tom, ze ak by za nimi prisla nejaka znama, niekto z rodiny, nedovolili by si urazat do takej miery.

marsmykkok
Včera o 08:21

@anonym_autor áno hlavne anonymovia vedia byť hrdinky, ak sú niekoho zhodiť tak zo svojho nicku nenapíšu ale ako anonym sú hrdinky... Hoci anonymné príspevky by po správnosti mali byť nie na zhodenie iného ale na príliš citlivé problémy a informácie, aby sa nedali spojiť s fotkou alebo osobou.

anonym_41d7b0
Včera o 08:34
@biba_18

jedným okom dnu, druhým von 😏

@anjelicek26
@biba_18 zrovna vy dve mate co vraviet. uz davno vas mali zablokovat.

anonym_bb9e19
Včera o 08:46

Hovoris mi z duse, presne tak. A teraz sa sem na teba vrhnu a zacnu kotkodakat a dalsia tema plna jedu 😁🤣🙈

biba_18
Včera o 08:49

@anonym_41d7b0 čože? 😲

biba_18
Včera o 08:50

@anonym_41d7b0 si uvedomuješ čo tu predvádzaš? sama si teraz zarýpala bezdôvodne a ešte aj anonymne, hrdinka…
neverím očiam…

Strana
z3