Negatívni ľudia na Modrom koníku
Ahojte.. neviem ako ste na tom vy ale už dlhšie mám zvláštny pocit sem niečo vôbec pridávať. Príde mi, že je tu veľa negatívnych a zlých ľudí. Som prekvapená, pretože v živote takých nemám a zaráža ma, keď čítam ako má niekto problém a ľudia ho tu ešte viac potopia. Jednoducho aj keď sa niečo dá povedať normálne pekne, tak nasilu urážky, útoky.. osobne mi to je cudzie. Ako keby ľudom chýbala ľudskosť a empatia..
Vždy sa tu vedeli ženy posekat na blbosti, ale úroveň po povolení anonymov išla úplne na krcmovu a pod ňu. Áno, niektoré nicky odpovedajú ostrejšie a nie rečou dúhových jednorozcov, ale tá stoka, ktorú tu predvádzajú anonymy, ta je zvlášť smradľavá (áno, občas sa nájde aj slušný a vecný príspevok medzi anonymnými. Ale to je biela vrana. Väčšina sa sem proste príde vyblit). Evidentne je to však cieľom majiteľov stránky, tych, ktoré sa neboja diskutovať pod nickom a nie anonymme je stále menej, takže dáke stúpanie úrovne neočakávam.
Viď príspevok nado mnou. Anonym začne prskať a urážať a po upozornení pritvrdí. Zatlieskajme hrdinke!
@anonym_41d7b0 si uvedomuješ čo tu predvádzaš? sama si teraz zarýpala bezdôvodne a ešte aj anonymne, hrdinka…
neverím očiam…
@biba_18 Nechaj , nech sa vygrcká. Nepatríš k jedovatým užívateĺkám. Nepotrebuješ jej nič dokazovať.
Nič extrémne tu nie je. Akurát mnohí ľudia sú dnes precitlivení, psychicky labilní a ak má niekto iný názor ako oni, hneď berú celý príspevok negatívne a rúcajú sa z toho.
@anonym_0e0a82 nepovazujem sa za psychicky labilnú a viem aj prijat kritiku ale urcite veci mi pridu ako zlost, zavist a frustracia.
@biba_18 pozri kolko jedu je v tomto co si napisala.
@anonym_41d7b0 Ja si všímam,že reaguje kultivovane.Nemá primitívny slovník.To ,že veci pomenuje tak ako ich vníma a zvláda to bez urážania druhých je jedovaté? Kde ti stúpila na otlak?
@anjelicek26
@biba_18 zrovna vy dve mate co vraviet. uz davno vas mali zablokovat.
@anonym_autor To je dôsledok toho, že správca stránky umožnil prispievať anonymne. Anonymne je každý hrdina. Že @anonym_41d7b0 ....? ☹
Mne sa tak vekmi páčia takéto témy ,ako vždy ,,stále tie iste uzivatelky’’dostanú zdrba aj keď vlastne nič nenapíšu a stále je spomínané ,,stále tie iste nicky’’ a ja nikdy neviem ktoré to sú
@anonym_41d7b0 v ktorom? že jedným okom dnu a druhý von? dobre
@anonym_41d7b0 v ktorom? že jedným okom dnu a druhý von? dobre
@biba_18 mozno ona/on to perie podľa seba, jedným koncom zoberieš dnu a druhým vyse💩
A toto mile dámy je tu to zle ,každý si tie písmenka perie podľa seba a svojho pohľadu ,ono to fakt netreba až tak vážne brat a treba vedieť rozdeliť tento svet a ozajstný svet ,človek by si mal uvedomiť kde ma hľadať pomoc a aj to,,že ta pomoc nebude podľa jeho predstáv ,aj keď to neznamena ,že to nie je pomoc
Mne osobne sa páčia ,tie rôzne pohľady na svet a aj veľa krát sú tu úžasne rady a veľa krát som si aj ja z nich veľa zobrala
Vždy sa tu vedeli ženy posekat na blbosti, ale úroveň po povolení anonymov išla úplne na krcmovu a pod ňu. Áno, niektoré nicky odpovedajú ostrejšie a nie rečou dúhových jednorozcov, ale tá stoka, ktorú tu predvádzajú anonymy, ta je zvlášť smradľavá (áno, občas sa nájde aj slušný a vecný príspevok medzi anonymnými. Ale to je biela vrana. Väčšina sa sem proste príde vyblit). Evidentne je to však cieľom majiteľov stránky, tych, ktoré sa neboja diskutovať pod nickom a nie anonymme je stále menej, takže dáke stúpanie úrovne neočakávam.
Viď príspevok nado mnou. Anonym začne prskať a urážať a po upozornení pritvrdí. Zatlieskajme hrdinke!
@vroni Presne tak, každá môžeme mať horší deň, PMS, niečo inak pochopiť ako je napísané, môže sa nás dotknúť nejaký príspevok a proste že občas niekto vypení pod svojim nickom je normálne a ľudské. Ale čo predvádzajú anonymy je sila fakt a vedenie to nerieši, pričom by stačilo dať do pravidiel že nick anonym sa môže používať iba na citlivé témy, ak niekto pod anonymom niekoho začne urážať dať upozornenie a po troch upozorneniach vyhodiť z MK...
hej anonymne je každý odvážny, teraz som v jednej diskusii ,kde sa mamička pýtala, či od nej škola môže žiadať peniaze na vymaľovanie triedy niekto odpísal, že "na čo si natrtkala toľko detí, keď potom nemá peniaze" akože ženy-matky ozaj nemám slov na niektoré z vás
Hocikto sa môže registrovať, muž, žena,matka,nematka, dieťa a je jedno anonym neanonym
Preto by som to nebrala všeobecne do jedného vreca
Banda deciek sa tu baví alebo dotknutí chlapi 😋alebo sem tam nejaká žienka co ma psychicky problém a už sa to zovšeobecnuje a berie k srdcu
No stále je to diskusné fórum
Ak niekto chce odbornu radu, vyhľadať odborníka
Keď niekto chce reálne pokecať,tak reálne
Tu kecame hocikto a hocikým a filter neexistuje
Takže ano okom dnu okom von
Nebrať to tragicky
Je tu kopec fajn ľudí aj kopec nefajn ľudí
Nič extrémne tu nie je. Akurát mnohí ľudia sú dnes precitlivení, psychicky labilní a ak má niekto iný názor ako oni, hneď berú celý príspevok negatívne a rúcajú sa z toho.
@anonym_0e0a82 Presne a nakoniec teatralne odtialto odchadzaju.
@anonym_autor je to tak, ale nielen tu, ale všade FB, IG.Totalny grc útočiť na vek žien, počet deti, rodinné zazemie.Ale aj hlúposť autoriek všetko vešať na siete a potom čakať kto to vytiahne.Do každého príspevku na FB sa mieša politika, peniaze je strašné hnusná nálada a doba v spoločnosti.Moralka a empatia ľuďom nič nehovorí kto má ostrejšie lakte a jazyk je hrdina
@anonym_autor Hlavne si dávaj pozor na gramatyku :D Lebo ak urobíš chybu tak to uvidíš tu negativitu.
@eteew267 Gramatika sa píše s mäkkým "i". Nie gramatYka preboha!
@minenkaa ano, naozaj sa pise s makkym i.
@moonlight1210 neverím,chcem dôkaz
Podľa mňa sú to nepríjemné ženy s nižším IQ a vzdelaním. Platí, že čím hlúpejší človek, tým ho je viac počuť. Nepríjemný, ale inteligentný človek, sa prejavuje inak.
Tie, ktore tu argumentujete anonymnymi prispievatelkami. Kto mi tu moze zagarantovat, ze najprv prispejete chrumkavo pod svojim nickom a nasledne anonymne nazurene a zosmiesnujuc vsetko naokolo?
Tie, ktore tu argumentujete anonymnymi prispievatelkami. Kto mi tu moze zagarantovat, ze najprv prispejete chrumkavo pod svojim nickom a nasledne anonymne nazurene a zosmiesnujuc vsetko naokolo?
@anonym_1cd0af ja za seba
Inak toto nechapem,prečo by to niekto robil
@anonym_autor myslim ze je to naopak. Na normalne inteligentne prispevky sa reaguje slusne,tych je ale cim dalej tym menej. je coraz viac hlupych prispevkov s primitivnymi nazormi. Adekvatne potom cakaj reakcie
@anonym_1cd0af ja za seba
Inak toto nechapem,prečo by to niekto robil
@minenkaa Preco by to niekto robil? Neviem, to sa pytam tych ktore to robia.
A nebudme naivne, ze to tu tie chrumkave stalice nerobia.
@anonym_1cd0af ktoré ,ja tu furt čítam stálice a nikdy neviem kto to je
@minenkaa Tiez neviem, kto su tie stalice, ale keby ich niekto tagol, tak by dostal biedu a ak by ich tagol anonym, tak este vacsiu biedu, takze sa ani necudujem, ak nechcu povedat, koho myslia
@anonym_1cd0af ktoré ,ja tu furt čítam stálice a nikdy neviem kto to je
@minenkaa Si tu v kazdej diskusii. To mi naozaj chces tvrdit, ze si si tu nevsimla neustale sa opakujuce nicky? Tak asi to mas potom vsetko v zivote take jednoduchsie - hlavne tvoje vnimanie. (A to ti este ani nedoplo, ze pod prispevkom so svojim nickom sa moze kazda z nich v nasledujucom prispevku pekne anonymne vyventilovat - a z toho este vinit inych.) Moooja. A mozno to robis aj ty.
@moonlight1210 neverím,chcem dôkaz
@minenkaa Pravidla slovenskeho pravopisu - smer najblizsia kniznica.
@minenkaa Pravidla slovenskeho pravopisu - smer najblizsia kniznica.
@moonlight1210 určite to tam nebude

@anonym_41d7b0 si uvedomuješ čo tu predvádzaš? sama si teraz zarýpala bezdôvodne a ešte aj anonymne, hrdinka…
neverím očiam…
@biba_18 pozri kolko jedu je v tomto co si napisala.