icon

Plačková verzus Sára: Pôrodné rivalstvo na sociálnych sieťach

Včera o 06:47

Kto aspoň trocha sleduje sociálne siete,si určite všimol tue dve influencerky,ktoré minulý týždeň porodili svoje deti.
Nesledujem,ani jednu,ale áno,pozriem si.
No bez okolkov napíšem,že Sára síce porodila skôr asi 2 dni svoje prvé dieťa no tromfla tu Plackovu úplne.
Plackova si cele tehu zaplatila-vyber pohlavia,magický dátum " porodu" a jej potom príspevky po pôrode...nútený plac-slzy nikde a pod.Cele zle.Neskutocne divadlo pre sledovanosť.

loyda
Včera o 07:40

Prosím, fakt vážne. Kde si viem zaplatiť pohlavie? Chceli by sme dieťa. Ale ak je taká možnosť, preferujeme chlapčeka. Diky.
A čo sa týka tých dvoch. Plačková bola tehotná? Lebo ja ju naozaj nesledujem. 🤷🏻‍♀️ A Sára - sem tam mi vyhodí nejaké video, ale fanúšik nie som. Napriek tomu musím uznať, že niektoré reelska majú fakt vtipné, také zo života.
Tiež nie som fanúšik ani jednej z nich, ale ak majú zdravé dieťa a chceli ho, tak potom super. Či? Uniká mi niečo?

anonym_cb37e4
Včera o 07:41
@ivik4

Tromfla ? Toto je chore 😃
Cudzie deti nikoho nezaujimaju

@ivik4 no to by si si sa čudovala, je to choré, no niektoré vyslovene čakajú a kontrolujú ig kazdu chvíľu, ze kedy ich obľúbený aj neoblubeny influencer pridá nieco s dieťaťom.

dennissa16
Včera o 07:50

Som tu, aby som sa dozvedela, ako sa dá zaplatiť pohlavie ..😁

mirola
Včera o 07:58
@carrot_apple

@anonym_autor Nie je to súťaž. Nik nikoho netromfol. A ak aj áno, Oni dve sú kamošky?
Plačková má svoj svet, to, že mala cisársky = veľa žien poznám, čo chceli, aby dieťa malo pekný dátum, každého vec..ja som tiež chcela obe deti 30teho porodiť a nechcela som vyvolávačku, no syn má v dátume 26, celé mi to pokazili😅

@carrot_apple haha ja som mala mať termín 6.6. ... a tiež to pokazil narodil sa 26.5. 🙂

jarmila2010
Včera o 08:02
@carrot_apple

@anonym_autor Nie je to súťaž. Nik nikoho netromfol. A ak aj áno, Oni dve sú kamošky?
Plačková má svoj svet, to, že mala cisársky = veľa žien poznám, čo chceli, aby dieťa malo pekný dátum, každého vec..ja som tiež chcela obe deti 30teho porodiť a nechcela som vyvolávačku, no syn má v dátume 26, celé mi to pokazili😅

@carrot_apple ja som si tiez dala posunut termin cisarskeho pri dcere o 1 den...na 13.3.2013 🙂)

kovackaadka
Včera o 08:05
@jarmila2010

@carrot_apple ja som si tiez dala posunut termin cisarskeho pri dcere o 1 den...na 13.3.2013 🙂)

@jarmila2010 13.3. najkrajší dátum 😍 aj môj syn sa vtedy narodil, presne na termín 👍 tento rok bude mať 21

aneta09
Včera o 08:07

@anonym_autor a čo je teba do toho? 😂 závidiš im alebo čo? Asi sa strašne nudíš keď už ráno o takejto hodine máš takéto myšlienky 🫢

anonym_6c21f1
Včera o 08:12

Hlavne plackovej tehotenstva su brutal marketing .Dieta malo zalozeny ucet na ig jedno druhe dalej vyrobky s menami zacne predavat firmy im pootvara (rozumej ako pracka penazi) . Starsi chlapcek jej ani nevie rozpravat je tam jemna chyba nejaka zial… Nezavidim teda detickam. Realne ich vychovava babka.

anonym_62e88b
Včera o 08:13

Keby som toto vedela,ze si mozem zaplatit pohlavie dietat 🤭 tak chcem urcite vyuzit. Aj datum porodu som mala mat na narodeniny prveho dietat ale skli sme sa o 2dni.
Zeny podaktore by ste potrebovali naozaj lieky. Sledovat zrovna Plackovu. Podla mna je ona dno celeho instagramu. Jej kabelocky,malinovecky,parfemiky atd… no ale hlavne,ze sa ma dobre sprosta slovac od nej nieco uz len vezme. Zachvilu bude predavat ocikane plienky odmalej.

anonym_ec733c
Včera o 08:18
@anonym_autor

Pohlavie dieťaťa si zaplatila,lebo túžila len po dcére.Datum si tiež vopred vybrali.A vy co ich sledujete,pekne im dvíhate čísla atď.Ako kľudne mi tu nadávajte,lebo som sa opovazila napísať niečo na vasu milovanú preplastikovanu Plackovu.
A ta co tu písala vyssie,že mám ísť do roboty...ja pracujem už niekoľko rokov,čiže snažiť sa na niekoho útočiť hneď pracou-skus to skôr písať Plackovej 🤣🤣🤣🤣🤣

@anonym_autor este raz sa pytam ako si zaplatila pohlavie ? ci len tvoje dojmy ?

anonym_4949f1
Včera o 08:21
@anonym_autor

@anonym_4949f1 tvoje vyjadrovanie je štvrtá cenová.. Takto presne sa prezentujú dievcata-zeny co "ficia" na takých ako Plackova😉
Ale nevadí,ved každý sa prezentuje ako dokáže.Kazdy ukáže svojim vyjadrením kým je😉

@anonym_autor ja ju narozdiel od teba ani nesledujem ;)

anonym_ab275c
Včera o 08:25

Proste mne to celkovo pride chore aby sa dospele zeny tak predvadzali na socialnych sietach, ze v porodnici natacali primitivne videa, cele tehotenstvo trepali nezmysli jak keby boli jedine tehotne na planete. Ale viete co je natom ze zeny to sleduju, a ich to hecuje ake su uzasne.
Plackova ta keby mohla tak aj ked vyserie hovno da na instagram aby zarobila, len lutujem tie deti nonstop pozy, telefony pri hlavach od malicka ich vidi cely svet. Komentuje, riesi.
Pridu domov z porodnice a prve co vytahuju telefony aby mohli robit videa.
Za mna chora doba, chory cely svet!!! Ludom uz tak zacina doslova jebat tie socialne siete mnohym prerastli cez rozum, a uz nevieme normalne realne rozlisit co je ok a co uz je cez. A cim viac cez tym viac videni a lajkov.
Plackova si mysli ze je druha Kim Kardashian..ale bohuzial kazdy na o nej mienku aku ma.

anonym_7d0f40
Včera o 08:28
@anonym_autor

Pohlavie dieťaťa si zaplatila,lebo túžila len po dcére.Datum si tiež vopred vybrali.A vy co ich sledujete,pekne im dvíhate čísla atď.Ako kľudne mi tu nadávajte,lebo som sa opovazila napísať niečo na vasu milovanú preplastikovanu Plackovu.
A ta co tu písala vyssie,že mám ísť do roboty...ja pracujem už niekoľko rokov,čiže snažiť sa na niekoho útočiť hneď pracou-skus to skôr písať Plackovej 🤣🤣🤣🤣🤣

@anonym_autor aj Ty im cisla zdvihas, pozrela si si a este si sa aj priznala, Ty si dobre trdielko

thirstymonk
Včera o 08:31

Vam to tu už podaktorým dobre vietečo... Pre mňa za mňa nech porodi aj ježka v alobale, prečo by som tomu mal venovať 10 sekund života? Hú d fak kérs?

anonym_7d0f40
Včera o 08:31
@anonym_ab275c

Proste mne to celkovo pride chore aby sa dospele zeny tak predvadzali na socialnych sietach, ze v porodnici natacali primitivne videa, cele tehotenstvo trepali nezmysli jak keby boli jedine tehotne na planete. Ale viete co je natom ze zeny to sleduju, a ich to hecuje ake su uzasne.
Plackova ta keby mohla tak aj ked vyserie hovno da na instagram aby zarobila, len lutujem tie deti nonstop pozy, telefony pri hlavach od malicka ich vidi cely svet. Komentuje, riesi.
Za mna chora doba, chory cely svet!!! Ludom uz tak zacina doslova jebat tie socialne siete mnohym prerastli cez rozum, a uz nevieme normalne realne rozlisit co je ok a co uz je cez. A cim viac cez tym viac videni a lajkov.
Plackova si mysli ze je druha Kim Kardashian..ale bohuzial kazdy na o nej mienku aku ma.

@anonym_ab275c nezavid, mozes sa predvadat aj Ty. Ved ich nesleduj. Sprav sebe aj detom iny program, nech nemusia na sietach visiet.

anonym_ab275c
Včera o 08:34
@anonym_7d0f40

@anonym_ab275c nezavid, mozes sa predvadat aj Ty. Ved ich nesleduj. Sprav sebe aj detom iny program, nech nemusia na sietach visiet.

@anonym_7d0f40 zavidiet co?akoze? Tie falosne zivoty? Dakujem neprosim.

anonym_b69fe1
Včera o 08:38
@anonym_ab275c

@anonym_ab275c súhlas
Radšej prežiť svoj život na plno
ako žiť sledovaním cudzích co robia od rana do noci a pritom je to len biznis divadlo

anonym_62e88b
Včera o 08:40
@anonym_7d0f40

@anonym_7d0f40 nezavid? Co by mala zavidiet? Ved je to uplna pravda. Akoze porodi daka Plackova a vsetko co otvoris tam je ona. Pisu o nej ako keby bola prinosom pre toto male ubohe potapajuce sa Slovensko a mala to tu zachranit cele. Ja ju napr nesledujem a ked pozeram vecer instagram jej videa mi to ponuka stale. Ano priznam sa pozrela som zopar jej videii a ine ako falos som tam nevidela. Ale ved ano videjka znesu. Kym su sledovatelia,lajčiky su aj peniaze. A o to jej ide. Zije z toho. No ,ze ma dieta ktore nevie poriadne rozpravat,drzat pastelku v ruke atd to jej zrejme nevadi.

anonym_ab275c
Včera o 08:44
@anonym_62e88b

@anonym_7d0f40 nezavid? Co by mala zavidiet? Ved je to uplna pravda. Akoze porodi daka Plackova a vsetko co otvoris tam je ona. Pisu o nej ako keby bola prinosom pre toto male ubohe potapajuce sa Slovensko a mala to tu zachranit cele. Ja ju napr nesledujem a ked pozeram vecer instagram jej videa mi to ponuka stale. Ano priznam sa pozrela som zopar jej videii a ine ako falos som tam nevidela. Ale ved ano videjka znesu. Kym su sledovatelia,lajčiky su aj peniaze. A o to jej ide. Zije z toho. No ,ze ma dieta ktore nevie poriadne rozpravat,drzat pastelku v ruke atd to jej zrejme nevadi.

@anonym_62e88b keby sa tomu dietatu aspon z polovice venovala tolko co drzi ten telefon, a nataca nezmysli tak by vedelo. A zacne vyplakavat deti su moj zivot, to moze povedat matka ktora sa detom venuje na 100% a ziju stastny, kludne zivot. A nie atrapa co sa nonstop nataca na instagram.

minenkaa
Včera o 08:47
@anonym_ab275c

@anonym_62e88b keby sa tomu dietatu aspon z polovice venovala tolko co drzi ten telefon, a nataca nezmysli tak by vedelo. A zacne vyplakavat deti su moj zivot, to moze povedat matka ktora sa detom venuje na 100% a ziju stastny, kludne zivot. A nie atrapa co sa nonstop nataca na instagram.

@anonym_ab275c ako vies,že sa nevenuje?

svetlonos
Včera o 08:48
@dennissa16

Som tu, aby som sa dozvedela, ako sa dá zaplatiť pohlavie ..😁

@dennissa16
pohlavue si mpzes vybrat pri umelom oplodneni za urcitych pidmienok

anonym_112537
Včera o 08:48

Sledujem plackovu.vcera som plackala.bolo to nadherne.
A ako sa da zaplatit pohlavie?
Mam 2chlapcov, zaplatim si aj ja🤣🩷

tilly
Včera o 08:50
@ivicatolic

Ja sa strácam....ako sa vybavuje pohlavie bábätka? Ďakujem.....

@ivicatolic zaplatíš si, nie? Zaplatíš manželovi, aby vypustil len tie správne chromozómy 🤷‍♀️😂

tilly
Včera o 08:55

Ja sa bojím aj chladničku otvoriť. Všade plackova a sára. Nesledujem takmer nikoho na ig, len pár športovcov a realitakov, finančákov, interiérových dizajnérov, právnikov apod, ktorí občas hodia dobrú inšpiráciu. Ale niektorí mi vyskakujú stále.

anonym_0cfedf
Včera o 09:22

Kto je Plačková a kto je Sára? Prečo by ma mali zaujímať ich pôrody?

ivicatolic
Včera o 09:24
@tilly

@ivicatolic zaplatíš si, nie? Zaplatíš manželovi, aby vypustil len tie správne chromozómy 🤷‍♀️😂

@tilly ja som myslela, že to povie svojmu doktorovi /isto má súkromného/ , ten vypustí svoje...isto ich má roztriedené....a samozrejme potom zaplatí 🍀💚🍀

milanemila
Včera o 09:28

@anonym_autor tak asi jej tato strategia funguje, kedze to sledujes :D

barbora_t
Včera o 09:31

Pockat, to staci muzovi zaplatit za pohlavie? 😂 co nepovies skor do mačky 😂 ?
Sara? Kto je Sara?
Autorka, prosim ta, zacni zit skutocny zivot🙈 lebo instagram a realita, nemaju z 90% nic spolocneho....

anonym_c6e1a2
Včera o 09:34
@o__o

Uz aj v rodeni deti sa sutazi? Nechapem co riesis

@o__o o tamtych dvoch yeblinach by som to aj uverila

anonym_ec733c
Včera o 09:46
@svetlonos

@dennissa16
pohlavue si mpzes vybrat pri umelom oplodneni za urcitych pidmienok

@svetlonos netrep, pri IVF sa vybera pohlavie iba pri zavaznej genetike ako napriklad hemofilia