icon

Reklamácia Sinsay

21. sep 2023

Ahojte baby . Reklamovali ste niekedy prosím niečo v sinsay zakúpené v kamennom obchode ? Napríklad topánky ? Pyžamo ? Ja som si nikdy ani bloky nebrala keďže je to ten z “lacnejších” obchodov , ale keď sa mi rozpadli po dvoch dňoch nosenia už piate topánky tak si hovorím , že možno by som mala . Predsa len mi peniažky z neba nepadajú . Ďakujem vopred

rachel36a
21. sep 2023

Ano reklamovala som. Vratili mi peniaze.

zuzubb007
21. sep 2023

Porozmyslala by som ci nakupovat v takom obchode, ked sa ti rozpadnu topanky, ja som v zivote nereklamovala ani nikdo z rodiny topanky a to hovorim o stovkach topanok

autor
21. sep 2023

@rachel36a ďakujem moc moc

autor
21. sep 2023

@zuzubb007 jasne máš pravdu ja tam kupujem malej veci lebo majú fakt pekne a za maly peniaz a zas malej 9 mesačnej kupovať drahé značkové veci mi príde vyhadzovanie keď mi to oblečie chvíľku … a keď už som tam kúpim niečo aj sebe 🤣 ale jasne kvalitne veci inde .. ďakujem

1lea
Včera o 11:50
@rachel36a

Ano reklamovala som. Vratili mi peniaze.

@rachel36a Dobrý deň. Chcela by som sa Vas spitat. Ked ste bola reklamovat tak priamov obchode ci objednavkovo. Ja som kupovala synovy topanky ale boli mu uzke tak som ich bola na otocku vratit spet. Dali mi blok o vrateni a kazali mi prilozit bankomacku kartu, ze mi peniaze vratia. Stalo sa to este pred vianocami a peniaze doteraz neprisli. Bola som v obchode viac krad to povedat a, ze ony to nemaju ako riesit. Ako ste to poriesila Vy?

rachel36a
Včera o 18:31
@1lea

@rachel36a Dobrý deň. Chcela by som sa Vas spitat. Ked ste bola reklamovat tak priamov obchode ci objednavkovo. Ja som kupovala synovy topanky ale boli mu uzke tak som ich bola na otocku vratit spet. Dali mi blok o vrateni a kazali mi prilozit bankomacku kartu, ze mi peniaze vratia. Stalo sa to este pred vianocami a peniaze doteraz neprisli. Bola som v obchode viac krad to povedat a, ze ony to nemaju ako riesit. Ako ste to poriesila Vy?

@1lea v obchode som reklamoval...peniaze sú pozrite ci neboli vrátené k dátumu kupy