icon

Skúsenosti s hovienkovo.sk

ahojte všimla som si eshop hovienkovo.sk maju tam dosť veľa pekných vecí. objednavala už nietkorá? po minulej skusenosti radšej tu napíšem si overím lebo teraz kazdi chce zarobyť.

diana999
6. aug 2020

To je for tento názov

malebiele
6. aug 2020

@diana999 a pritom to fakt existuje 😂

korunka1
6. aug 2020

@malebiele a keby len to...neviem ako teraz, ale existovala niekedy dávno stránka hovno.sk a tam si ľudia realne pridávali fotky svojich výtvorov. Mne keď to vtedy synovec ukázal, som myslela, že skolabujem 🙈

malebiele
6. aug 2020

@korunka1 o tom som tiez pocula 😂 ludia nevedia co so sebou ale aspon za kreativitu maju 👍 😂

jeliz59
6. aug 2020

Hovienkovo???to čo sa tam predáva preboha...

simonabartekovska
autor
6. aug 2020

@jeliz59 veci pre deti,plienky hračky kadečo...objednala som avivaže pre deti uvidím

83lenka83
6. aug 2020

@simonabartekovska nieje to náhodou skrytá reklama? Nick vznikol teraz a 3 prispevky o hovienkove:-/, urob si tu eshop a ponúkam ale nie vo fóre

simonabartekovska
autor
6. aug 2020

@83lenka83 som chcela vedieť lebo ma oklamali ked som objednavala z bocjan baby.

puklica13
6. aug 2020

😨😂😂😂

anicka182
6. aug 2020

@simonabartekovska ako ta oklamali z bocian baby?

simonabartekovska
autor
6. aug 2020

@anicka182 objednala som nemali skladom či chcem ine dačo a nakoniec dlho mi vracali penaze

damtiporiti
6. aug 2020

Nová registrácia a stále dokola rieši len tento portál, no veľmi nenápadná reklama.

sisa_s
6. aug 2020

@korunka1 mne zase ukazala kamaratka pred par rokmi, ze existuje stranka, kde posles 💩 svojmu "nepriatelovi" 🤣 realne mu kurier doruci balicek 😁

damtiporiti
6. aug 2020

@korunka1 ta stránka este existuje, teraz som ore tú srandu išla pozrieť. A objavili ju aj mamičky z koníka, pridávajú tam osrate plienky.

lenuliatko84
6. aug 2020

Prevoha to naizaj niekto nazval svohu firmu hovienkovo?niektorym ludom sibe,hlavne premotivovanym matkam

korunka1
6. aug 2020

@sisa_s
@damtiporiti
kam ten svet speje 😝😅😂

jeliz59
6. aug 2020

@simonabartekovska dali super názov....😅😅😅😅

nnnuuunnn
17. aug 2020

@lenuliatko84 tam aj patria a tak aj skončia 😀

h2
17. aug 2020

Ehm, v Dunajskej Strede sú detské jasle s názvom Kakadémia. 💩

lauriema
17. aug 2020

@korunka1 co už ľudia robia v dnešnej dobe už som ja stará asi na také,,, 😂

samar_aa
21. sep 2020

Ahojte, viete smiala som sa tiez, ale ten nazov uz nedostanes z hlavy: SPIEVANKOVO mame a teraz eshop Hovienkovo 🙂. Ja od nich nakupujem Eco kozmetiku, paci sa mi, ze to robia edukacne a nie je to len o predaji. Dobre znacky BATOLE pracie gely a prasky, AKUKU cumle a flasky, pekne veci ja som spokojna. K nakupu nad 50 eur som dostala zadarmo ponozky s logom a pekne to prislo zabalene.

jeliz59
21. sep 2020

@h2 V podstate výstižne. ...😅

simonabartekovska
autor
21. sep 2020

@samar_aa tiež som mala darček. aj rýchle dodanie a zabalene nadcherne. pani zlata mi volala že ako som spokojna bola a zľavu som dostala