icon

Sú používateľky platené za aktivitu vo fóre?

Včera o 09:08

Sú podľa vás @abbey1 a @viesta platené MK? Za mňa ano,nie je možné ,aby boli v každej jednej diskusii a všade prispievali. Je to už aj trochu také silene a trápne. Podľa mňa. Dve dospele,pracujúce ženy? Človek nie je týždne na MK,zapneMK a stále a všade.

Strana
z7
anonym_e53eac
Včera o 09:12

Ked uz, tak skor pribinak, ta je ozaj skoro vsade a medzi prvymi

tundra
Včera o 09:12

🍿

autor
Včera o 09:15
@anonym_e53eac

Ked uz, tak skor pribinak, ta je ozaj skoro vsade a medzi prvymi

@anonym_e53eac aj to...je ich viac.

anonym_8cb3ed

A tie platene moderatorky su teraz aj s tebou v miestnosti?

anonym_641404

Teraz tú o chemtrails a plochej zemi.

minenkaa
Včera o 09:16

@anonym_autor teda ja môžem napísať ,že posledné dva dni som nevidela ani jednu diskusiu ,je by boli
To ako dokážeš pozriet všetky diskusie a sledovať to

anonym_916cef
Včera o 09:17

podla mna platene nie su, len maju potrebu sa ku vsetkemu vyjadrit. Mozno nudny zivot, mozno nepracuju alebo popri praci riesia kona
Napriklad ani anjelicek uz tak casto nevidno v diskusiach zrejme pouziva anonym

anonym_035b68
Včera o 09:21

@anonym_autor je mi úplne jedno koľko tu kto trávi čas. Ak ťa to trápi, stačí zrušiť vlastný profil a máš pokoj 😉

brrunetkaa
Včera o 09:21

Ja sa nárazovo tiež vyjadrím ku veľa témam keď idem ráno do prace MHD alebo poobede z prace a krátim si čas. Ešte keby mi za to platili? Ok, I’m here for it 😆

cyberk
Včera o 09:22

Aj keby, tak co? Neurazaju a hovoria k veci, poradia ked treba.

anonym_035b68
Včera o 09:24
@anonym_916cef

podla mna platene nie su, len maju potrebu sa ku vsetkemu vyjadrit. Mozno nudny zivot, mozno nepracuju alebo popri praci riesia kona

@anonym_916cef ona kdesi písala, že už nastúpila do práce. A myslím, že už z koňa vyrástla, dosť ju tu aj kritizovali

autor
Včera o 09:24
@minenkaa

@anonym_autor teda ja môžem napísať ,že posledné dva dni som nevidela ani jednu diskusiu ,je by boli
To ako dokážeš pozriet všetky diskusie a sledovať to

@minenkaa aj teba je tu dosť a áno v každej jednej je a nie veľmi príjemná. Nie som jediná,kto rok píše a stále je tu. Celkom mi to príde zvláštne. Plus kopec tém,ktoré sú na rozprudenienhadok trollovia. Proste príde mi to ako keby sa snažili viac a viac na MK rozvasnovat davy.

minenkaa
Včera o 09:25
@anonym_autor

@minenkaa aj teba je tu dosť a áno v každej jednej je a nie veľmi príjemná. Nie som jediná,kto rok píše a stále je tu. Celkom mi to príde zvláštne. Plus kopec tém,ktoré sú na rozprudenienhadok trollovia. Proste príde mi to ako keby sa snažili viac a viac na MK rozvasnovat davy.

@anonym_autor a nejako to zasahuje do tvojho života?
Mne napríklad nevadí ,že ty tu prides raz za týždeň

autor
Včera o 09:26
@minenkaa

@anonym_autor a nejako to zasahuje do tvojho života?
Mne napríklad nevadí ,že ty tu prides raz za týždeň

@minenkaa nezasahujem diskutujem

minenkaa
Včera o 09:28
@anonym_autor

@minenkaa nezasahujem diskutujem

@anonym_autor tak potim prečo píšeš
nie je možné ,aby boli v každej jednej diskusii a všade prispievali. Je to už aj trochu také silene a trápne. Podľa mňa. Dve dospele,pracujúce ženy? Človek nie je týždne na MK,zapneMK a stále a všade.
Je kazdeho vec ako trávy svoj čas ,ty rozmýšľaním o iných ,ini inak

anonym_f5775a
Včera o 09:29

Nie sú platené... len majú viac času a potrebujú sa utvrdzovať vo svojom pocite dôležitosti.

autor
Včera o 09:30
@minenkaa

@anonym_autor tak potim prečo píšeš
nie je možné ,aby boli v každej jednej diskusii a všade prispievali. Je to už aj trochu také silene a trápne. Podľa mňa. Dve dospele,pracujúce ženy? Človek nie je týždne na MK,zapneMK a stále a všade.
Je kazdeho vec ako trávy svoj čas ,ty rozmýšľaním o iných ,ini inak

@minenkaa trochu nerozumiem píšem,že diskutujem,to je normálne. Ale keď je niekto Non stop v každej téme a roky ,je to zvláštne. Môj názor. Môžem ho snáď mať. Môžem diskutovať,či? Keď sa ti nepáči,načo prispievas? Tiež mám zjavne viac času. A asi som udrela klinček po hlavičke,či trafená hus....

minenkaa
Včera o 09:33
@anonym_autor

@minenkaa trochu nerozumiem píšem,že diskutujem,to je normálne. Ale keď je niekto Non stop v každej téme a roky ,je to zvláštne. Môj názor. Môžem ho snáď mať. Môžem diskutovať,či? Keď sa ti nepáči,načo prispievas? Tiež mám zjavne viac času. A asi som udrela klinček po hlavičke,či trafená hus....

@anonym_autor Ano môžeš diskutovať ,to robim aj ja ,aj názor môžeš mať a ten mám aj ja a aj trafená hus zagágať ,presne tak ako píšeš aj robis
Čo sa mi nepáči

anonym_0541f5
Včera o 09:34

snád nie je ani pravda

sticker
lindous
Včera o 09:37
@anonym_autor

@anonym_autor profily na iných sociálnych sieťach ako žltý sloník a podobne sem určite priniesol veľa trollov, z MK si ľudia všeobecne robia srandu a určite sa nájdu aj takí, ktorí si ju chodia robiť sem a nikto im za to platiť nemusí, úplne stačí, že sa nudia a chcú svoju chvíľku slávy

hopatko
Včera o 09:38
@anonym_autor

@anonym_autor toto co robis, nie je diskusia, ale primitivne ohovaranie. Je ta do toho velke nic, kto tu kolko prispieva, a je rovnako ubohe zakladat o tom a o nich diskusiu.
Aj anonymna diskusia ma svoje eticke pravidla, dostuduj.

anonym_f6adc0
Včera o 09:41

Nejaké moderovanie tu možno existuje ako na väčšine fór, ale nikdy to nefunguje tak, že to je jednej zaplatený človek pod konkrétnym známym profilom. Sama tu trávim naozaj veľa času, keď to tak zhrniem, niekedy sa mi chce písať a zapájať sa viac, niekedy menej. A potom ide tiež o to, že niektoré profily, najmä s profilovkou sú zapamätateľnejšie ako iné a keď sa na ne sústredíš, všade ich vidíš.

sara07
Včera o 09:43

nie nie sú
možno ich tak vnimaš viac len preto lebo maju profilovu fotku, tieto nicky si tak skorej zapamätáš
nepatria medzi pochlebovačky a lutuj ma , možno preto ich viac vnimaš
a je 11 hodin a dnes tu napr neboli
smutné je že pišeš pod anonymom , zrejme ti napisali niečo čo ti nesadlo a nevieš sa cez to preniest
ano dost často su v diskusiách ale určite nie nostop, raz častejšie raz menej ,a zaručenie nie v každej alebo v každej skupine 😂😂😂
bud rada že sú tu

autor
Včera o 09:51
@hopatko

@anonym_autor toto co robis, nie je diskusia, ale primitivne ohovaranie. Je ta do toho velke nic, kto tu kolko prispieva, a je rovnako ubohe zakladat o tom a o nich diskusiu.
Aj anonymna diskusia ma svoje eticke pravidla, dostuduj.

@hopatko prečo by som ohovarala ,normalne sa pýtam,úplne verejne. Žiadne tajnosti,dokonca som ich označila. A nie,nie sú jediné. Takto zastavanie,ako v škôlke mi príde tiež smiešne. A aj lynčovanie. Jedna začne ,pridá sa druhá a roj sliepok útočí,poväčšine začínajú tie isté nicky. Potom napíše niekto niečo logické a pár sa odkloní. A diskusia funguje. A fórum fičí. O tom píšem.

pralinka25

chces si privyrobit ci preco ta to zerie?

autor
@sara07

nie nie sú
možno ich tak vnimaš viac len preto lebo maju profilovu fotku, tieto nicky si tak skorej zapamätáš
smutné je že pišeš pod anonymom , zrejme ti napisali niečo čo ti nesadlo a nevieš sa cez to preniest
ano dost často su v diskusiách ale určite nie nostop, raz častejšie raz menej ,a zaručenie nie v každej alebo v každej skupine 😂😂😂
bud rada že sú tu

@sara07 nie,nenapísali,úplne vážne nie.

svetlonos
Včera o 10:00
@anonym_916cef

@anonym_916cef
😂 ma male dieta a mozno uz aj pracuje, skor to bude o tom.

anonym_641404
Včera o 10:02
@sara07

nie nie sú
bud rada že sú tu

@pralinka25 asi zavidí......
@sara07 kedysi, som mala aj ja profilovú fotku(tuším to tak muselo byť pred 15r) aj vek,pohlavie meno mojich detí. No od vtedy sa koník zmenil a niektoré sa začali do všetkého navážať. Napr. do výberu mená mojich detí a ich skomoleménu významu v iných krajinách. Tak som pekne všetko vymazala.

klarissa25
Včera o 10:17

Boze moj, naozaj niekto kvoli tomuto vytvori diskusiu? 🤣🤣🤦‍♀️

sara07
Včera o 10:20
@anonym_autor

@sara07 nie,nenapísali,úplne vážne nie.

@anonym_autor a aký máš ako dôvod toto vôbec riešit, nechápem pointe

Strana
z7