Sú používateľky platené za aktivitu vo fóre?
@anonym_2813a1 podľa čoho vies ,že je tu niekto prilepený cely deň ,každý deň
@minenkaa Keď sa tu dostanem raz za týždeň až dva a čítam postupne témy, tak tie mená,ktoré tu boli spomenuté - vegeta, dora, pribináčik sú v jaždej jednej strčené niekoľkokrát.
@sara07 Veď nech prispieva, mne to nevadí. Len to vypovedá o jej nudnom,prázdnom živote. Pokiaľ je človek 24/7 nalepený na obrazovke, tak asi veľa toho na robote nemá.
@anonym_2813a1 a tebe je ako do toho čo ? tebe to ubera životnej energie alebo máš pocit že inak svieti slnko teraz ?
@anonym_2813a1 a tebe je ako do toho čo ? tebe to ubera životnej energie alebo máš pocit že inak svieti slnko teraz ?
@sara07 mne napríklad takí toxickí ľudia na čele s tebou energiu uberajú 😁 prepáč 😂
@sara07 Mne je vegety práveže ľúto, že nemá iný život, len Modrý koník jej ostal. Aj teraz sa tvári,že je nad vecou,ale sliedi a lajkuje príspevky.
@sara07 mne napríklad takí toxickí ľudia na čele s tebou energiu uberajú 😁 prepáč 😂
@anonym_2b084c však máš vyhodu oproti nám čo sa stažuješ ❤
vidim nick sara atd , ani nečitam preskočim , neobtažujem sa vôbec čitat a máš ušetrenu energiu 😂😂😂😂 alebo si nevieš proste pomôct a musiš to čitat, máš nejaku poruchu že ked si to neprečitaš tak to nedaš
vieš kolko báb ja mám zablokovaných na ploche a je klud alebo rolujem ,nečitam 😖
vzhladom k mojim politickym nazorom , podobne má aj viesta chápem tuto kampan, bolo by nas treba odpratat, ked stale nie je dostatočny dôvod na uplne bloknutie ako tu bolo par bab bloknutych
a neznižim sa na tvoju uroven môžeš sa snažit kolko chceš
@sara07 Mne je vegety práveže ľúto, že nemá iný život, len Modrý koník jej ostal. Aj teraz sa tvári,že je nad vecou,ale sliedi a lajkuje príspevky.
@anonym_2813a1 mat tak vaše starosti 😂😂😂😂
aby ma boha trapilo čo niekto robi nerobi, či piše nepiše 😂😂😂
zmierte sa že nič nezmenite , ona ma vašu lutost aj nazory hlboko v paži
@anonym_2813a1 bavim sa zlatko, popri tom ako robim ine veci. Najzabavnejsie je, ze cely moj "fanklub" sa tu zisiel ako horda anonymov
@anonym_2813a1 bavim sa zlatko, popri tom ako robim ine veci. Najzabavnejsie je, ze cely moj "fanklub" sa tu zisiel ako horda anonymov
@viestta Jasné, už vidím tú činnosť 😂😂😂😂😂😂
@minenkaa Keď sa tu dostanem raz za týždeň až dva a čítam postupne témy, tak tie mená,ktoré tu boli spomenuté - vegeta, dora, pribináčik sú v jaždej jednej strčené niekoľkokrát.
@anonym_2813a1 veď ale to neznamena,že sú tu stále ,mne to už tiež napísali ,že sim v každej téme strcena a čo ja podľa seba viem niekedy neprispejem aj niekoľko dni nič
@anonym_2813a1
@viestta No veď ako píšem. Kysne doma na Modrom koníku. Žiadny život, nič, nuda.
Ja zabavne pozorovat, ako tu hrdinske anonymky s naplnenymi zivotmi ako take supice striehnu na prispevku tych pranierovanych. Mile.
Boze zeny co to mate za nudne zivoty ked vam energiu odoberaju diskutujuce na mk a napriek tomu dalej citate a diskutujete. Ved vypnite tie internety a bezte robit nieco super produktivne, zabavne a ohromne zaujimave co vam dobije baterky a nechajte tie "nudne zeny bez zivota" nech sa bavia ako chcu.
Boze moj, naozaj niekto kvoli tomuto vytvori diskusiu? 🤣🤣🤦♀️
@klarissa25 bože môj a niekto na to zareaguje 😛
Boze zeny co to mate za nudne zivoty ked vam energiu odoberaju diskutujuce na mk a napriek tomu dalej citate a diskutujete. Ved vypnite tie internety a bezte robit nieco super produktivne, zabavne a ohromne zaujimave co vam dobije baterky a nechajte tie "nudne zeny bez zivota" nech sa bavia ako chcu.
@selest tiež mi to tak príde....ako naozaj som sa len tak napísala,či si to niekto myslí a bum xy strán o Tom ako sa nudím a aké kraviny a tak celkom zaujímavé.
@anonym_2813a1 a ty čo robis?
@minenkaa Teraz relax a ešte ma čaká práca.
@anonym_2813a1 takze aký je rozdiel medzi vami dvoma?
@minenkaa Ja tu netrčím 24/7. Ako som už písala, prídem tu raz za týžden/dva.
@anonym_2813a1 a ako vies ,že ona ano
Veď chodí do prace,ma dieta,papa,kaká,cika určite majú s mužom aj sex,na výlety chodia ,štrikuje
@minenkaa Isteže 😂
@anonym_2813a1 podľa čoho vies,že nie
Mňa takéto veci fest zaujíma,podľa čoho vedia ľudia ako ini žijú
@minenkaa Vegeta je strčená všade, veď si stačí čítať témy, keď človek relaxuje a nonstop všade vidí tento nick. Však sú tam dátumy.
@anonym_2813a1 a to ma na to kto čas takto to sledovať
@minenkaa Však teraz mám čas, listujem témy a vegeta všade. Vždy keď tu raz za týžden prezerám staré témy rad radom, tak vegeta vyskakuje. A aj iné, dora, pribináčik, sara.
@minenkaa Vegeta je strčená všade, veď si stačí čítať témy, keď človek relaxuje a nonstop všade vidí tento nick. Však sú tam dátumy.
@anonym_2813a1 a ty sem prides raz za 2 tyzdne spravit o nej statistiu ci ako? Skor si tu tiez strcena kazdy den a preto teraz prispievas ako anonym aby sme ta nespoznali😅
Zas na druhej strane aspoň píšu (viacmenej) rozumne a k veci. Nie sú zákerné a zlé ako poniektoré iné užívateľky.

@sara07 Veď nech prispieva, mne to nevadí. Len to vypovedá o jej nudnom,prázdnom živote. Pokiaľ je človek 24/7 nalepený na obrazovke, tak asi veľa toho na robote nemá.
@anonym_2813a1 Nevypoveda to o nicom takom. Niekoho bavi to, dalsieho zas nieco ine, netreba sa na to pozerat len cez svoju optiku. Niekto rad cita knihy, iny lusti krizovky, dalsi hra hry. Akurat o tych to nevieme. Aj ja sem napriklad chodim relaxovat a popritom zijem aj normalny zivot.