Tipy na najlepšie mobilné aplikácie pre každodenné použitie
Tipy na užitočné mobilné appky
Ahojte,
dajte mi pls tipy na aplikácie, ktoré využívate a sú pre vás užitočné a zjednošili vám veci?
Ja využívam klasika chat gpt, Klarna(Stocard), QR Reader, Waze, Step tracker, aplikáciu Meniny, Clue. Mám kopec iných, ale tieto sú pre mňa užitočné.
Aké appky máte vy v mobile a pravidelne ich využívate?
Poznámky si píšem do appky Poznámky - mám Iphone.
Ďakujem za vaše tipy.
Maps.me, PlugShare, DennikN, Shell, Kaufland
budik a pocasie 😀 ale nie, platenie mobilom vyuzivam pravidelne napriklad, mapy, spotify...
Take tie aplikacie bezne - navigacia, bankova aplikacia, rozne appky obchodov a donasok, podcasty a periodika su jasne. Kazda zena ma aj svoju appku na sledovanie menstruacneho cyklu, pripadne na cvicenie. Skor ma zaujimaju appky, ktore vam nieco zjednodusili zivit, produktivitu apd.
@janai1 to som uviedla príklad toho čo mám a má zrejme každý a aké iné užitočné appky v mobile máme. Ja osobné georga, appku na počasie a na nákupné appky považujem za štandard. Zaujíma ma, čo niekto využíva mimo týchto bežných appiek a vie s nami zdieľať a bolo by to užitočné - napríklad niečo na zaznamenávanie hovoru, na utajenie čísla, na efektívne poznámky, na tracking termínov u lekárov - allert, objednaj sa, už prešiel pol rok - alebo niečo podobné.
QR reader zbytočná, na to stačí spustiť fotoaparát ( @janai1 áno, aj na iPhone to tak funguje, tiež ma prekvapilo, že takú appku dnes niekto používa 😉😁), čo však ja som sa naučila neskôr a teraz často používam, tak Poznámky, ktoré využívam aj na skenovanie dokumentov. A potom také tie bežné - bankové, obchody, sociálne siete…
Kedysi som mala telefón zahltený appkami, zbytočne. Nejakú reminder appku nepotrebujem, stačí pracovať s kalendárom…
Mna by zaujimali nejake dobre kaloricke tabulky...? 🙂
vsetky co nam su pre mna uzitocne. inak by som ich vymazala.
napr. vyhladavac uschovni batziny.
mam ich asi 100

Zijem v zahranici a na telefonovanie na SK,pouzivam Rebtel.Za 7€ mesacne,neobmedzene volania.Pred tym, som pouzival Skype,zial skoncil..