Aké máte nastavené zvonenie na mobile?
Téma pre odľahčenie....
Aké máte nastavené zvonenie na mobile?
Len ma tak napadlo, vybavovala som dnes nejaké veci a panej vybavujúcej pri vedľajšom okienku zvonil snáď desať krát mobil. Desať krát hrala vynovená verzia slovenskej hymny, za mňa to bolo dosť vyrušujúce, hlavne tá hlasitosť.
V časoch minulých keď som mala Nokiu, som mala výrobné nastavenie , potom niečo od Ramazzottiho, asi desať rokov pesničku z filmu ktorý dostal Odvara, je to tichučká pomalšia skladba.
Ja mám na muža eternity od RW, na syna no regrets 😂, na druhého kids, na otca i love my life a to ani nie som nejaká fanúšička RW, len mi to nejak sadlo. Na segru girl on fire, na maminu sexy lady.
@tilly Viem, že mimo tému, ale keď ťa tu vidím.... Ak robíš stále s realitami (kamoška zháňa v BA 2-izbák na prenájom), môžem ti napísať IP?
Lost on you.. ale asi dva roky odkedy sa narodila mladsia mam iba vibracne a telefon prepojeny s hodinkami kam mi chodia vsetky notifikacie.

ja mam to zvonenie co vsetkym zvoni rovnako.. :DDDmyslim, ze bolo prednastavene uz, netusim ako sa vola DDD
@simca06022011 a to uz clovek vidi ako okrem teba do vrecka ci kabelky siahaju dalsi 5 ludia lebo im to zvoni rovnako 🤣
Mne sa to stava bezne , tiez mam obycajne prednastavene v iphone