icon

Ako funguje modrý koník?

jan_peteraj
13. máj 2026

Počul som veľa negatívnych recenzií na modrého koníka, tak sa snažím zistiť prečo :D pozná to tu niekto, ako to chodí? :D

Strana
z2
chrobak7
13. máj 2026

@jan_peteraj Áno, založíš tému, zadáš otázku a kto chce, tak ti na ňu odpovie.

katica06
13. máj 2026

@jan_peteraj ak si počul toľko negatív, načo si sa sem registroval?

anonym_31a7c3
13. máj 2026

niekto ma rad dramu 🍿

jan_peteraj
autor
13. máj 2026
@katica06

@jan_peteraj ak si počul toľko negatív, načo si sa sem registroval?

@katica06 toto som hľadal, ďakujem xD aspoň tomu už rozumiem

anonym_4a7750
13. máj 2026

Čo ťa motivovalo sa tu registrovať?V poslednej dobe je tu pretlak zúfalcov z Pokecu a Tindra a chodia si tu riešiť svoje frustrácie z neúspechov u žien.Je to primárne fórum pre ženy a klebetí sa tu k všetkom.Nájdeš tu kopec tém s ocikanými testami, rady ohĺadom toho, či treba deťom pančuchy pod nohavice,ale aj normálnejšie témy. Nie je to zoznamka,aj keď evidentne niektorí chlapi si to myslia a ak to nevyjde,tak si aspoň kopnú.Taktiež uchyláci sú tu.Môj muž by sa tu asi na 200% nikdy nezaregistroval napríklad.

anonym_847378
13. máj 2026

Nikto to tu nepozna.. co je modry konik?

natalka13
13. máj 2026

Pozri si napr. Tuto diskusiu, bude ti vsetko jasne.😀
Je možné vybrať vzhľad dieťaťa pri oplodnení?

jan_peteraj
autor
13. máj 2026
@natalka13

Pozri si napr. Tuto diskusiu, bude ti vsetko jasne.😀
Je možné vybrať vzhľad dieťaťa pri oplodnení?

@natalka13 wtf, tak to sa tu naozaj vsetko clovek dozvie xD cize je to tu ako sociálna sieť pre mamičky, ktoré nechcú scrollovať instagram, FB alebo tiktok, ale majú chuť si poklebetiť, rozumiem, ďakujem xD

domkakvet
13. máj 2026

@jan_peteraj ak mas nejaky problem mozes sa poradit, alebo aj ty mozes radit inym.

anonym_cbef0a
13. máj 2026
@jan_peteraj

@natalka13 wtf, tak to sa tu naozaj vsetko clovek dozvie xD cize je to tu ako sociálna sieť pre mamičky, ktoré nechcú scrollovať instagram, FB alebo tiktok, ale majú chuť si poklebetiť, rozumiem, ďakujem xD

@jan_peteraj niektoré žienky sa sem chodia ventilovať počas PMS, aby to doma neschytali deti a manžel, buď pripravený na ostrejšie reakcie 🙂

anonym_806fbe
13. máj 2026

MK má neslávnu povesť o sekte "eko bio raw" matiek, ktoré sú proti modernej medicíne, liečia sa Savom a jedia svoju placentu...zveličene povedané samozrejme... veľa ľudí sa z tejto stránky smeje kvôli šíreniu hoaxov a podobne... reálne tu vecí tohto typu nie je o nič viac ako inde na internete, je proste diskusné fórum, dávno nie len pre mamičky a o materstve...

katica06
13. máj 2026
@jan_peteraj

@katica06 toto som hľadal, ďakujem xD aspoň tomu už rozumiem

@jan_peteraj keď počuješ že xy banka je najhoršia na trhu tak tam utekáš otvoriť účet? Keď počuješ že xy poisťovňa je najhoršia ohľadom poistného plnenia tak si tam poistíš auto, nehnuteľnosť? Keď počuješ že xy reštika je nahroršia v meste tak sa tam utekáš najesť?

anonym_7a527b
13. máj 2026
@anonym_806fbe

MK má neslávnu povesť o sekte "eko bio raw" matiek, ktoré sú proti modernej medicíne, liečia sa Savom a jedia svoju placentu...zveličene povedané samozrejme... veľa ľudí sa z tejto stránky smeje kvôli šíreniu hoaxov a podobne... reálne tu vecí tohto typu nie je o nič viac ako inde na internete, je proste diskusné fórum, dávno nie len pre mamičky a o materstve...

@anonym_806fbe tato faza MK je uz za nami. Nastastie. Rovnako ako zhromazdisko kojofundamentalistiek

anonym_b42cfd
13. máj 2026

Uz tu mas odpovede. Smejem sa 😂😂😂
Je to tu plne rypaliek, ktore nenechaju nitku suchu na cloveku. Popretacaju si informacie, ako sa im to hodi a presvedcia sa o svojej bezchybnosti.

liusa82
13. máj 2026

čo si objavil len teraz Ameriku? veď kôň je tu od nepamäti.Toto tu pozná celé Slovensko 😃

jan_peteraj
autor
13. máj 2026
@liusa82

čo si objavil len teraz Ameriku? veď kôň je tu od nepamäti.Toto tu pozná celé Slovensko 😃

no ja som sem vlastne prisiel len pozriet, ako to tu funguje xD vyhybal som sa tomu doteraz poctivo
@liusa82

anonym_86262d
13. máj 2026

@jan_peteraj pretoze vacsina zien je tu agresivna, staraju sa inym do zivota a vymyslaju si rozne konspiracie zalozene na nejakych ich vyplodoch.

rozculena
13. máj 2026
@jan_peteraj

no ja som sem vlastne prisiel len pozriet, ako to tu funguje xD vyhybal som sa tomu doteraz poctivo
@liusa82

@jan_peteraj veď pozerať si mohol aj bez registrácie a bez zakladania diskusie

anonym_2e30f2
Autor odpoveď zmazal
jan_peteraj
autor
13. máj 2026
@rozculena

@jan_peteraj veď pozerať si mohol aj bez registrácie a bez zakladania diskusie

@rozculena ne, ja si to vychutvnávam takto veľmi dobre "naživo" 🙂

zuzikak
13. máj 2026

no ano, niektore zeny tu maju aj normalny pohlad na zivot a reaguju normalne, slusne a snazia sa poradit. Ale je tu aj vela frustrovanych zien, ktore presadzuju svoje nazory akoby ine ani neexistovali, hasteria sa (lebo online znesie vsetko), ked si niekto pyta radu este uhodia, skritizuju ci nebodaj a vynadaju. Zalezi na tom aku zalozis temu, akym sposobom sa budes pytat a hlavne na koho tu natrafis (kto sa tu momentalne nachadza a koho zaujala tvoja tema. Ved skus a uvidis. 😉 (drzim palce aby si nasiel aj prijemne a validne odpovede.

anonym_a21b2c
13. máj 2026

Tie negatíva uvidíš hneď v tvojej prvej téme. 😁Nakoľko si chlap, už v prvých príspevkov si bol zhejtovaný. Takže keď chceš normálne odpovede, zaregistruj sa tu pod ženský nickom, inak ťa tu budú hejtovať za všetko len preto, že máš vtáka medzi nohami.😁

anonym_6c3282
13. máj 2026

Mk má blbú povesť aj preto, že ( najmá v začiatkoch ) tu boli v drvivej väčšine veľmi trápne či primitívne diskusie v štýle papalI SME, kakalI SME, čo máme papať, kedy máme kakať, je toto hovienko ok, prehnane nútené kojenia, eko bio raw hnutie. Neskôr sa táto sociálna sieť rozvinula a nie je len o tehotenstve a prvých mesiacoch života detí, ale je to už v podstate širokospektrálna platforma / sieť / skupina. Takže sú tu rôzne skupiny, témy, diskusie. Knihy, práca, pracovné právo, kvety záhrady, dovolenky, jedlo, vtipy, život rodiny, život jednotlivcov, zdravie, choroby, diéty, financie, politika, ručne práce, rodinné problémy, oblečenie, slávnosti, cestovanie, ............
Stretlo sa tu množstvo žien, dievčatá od puberty až po seniorky. Pestrá zmes rôznych pováh, sociálneho pozadia, rôzneho vzdelania, praxe, profesie. A každá si číta, viac či menej sa zapojí do diskusií, ktorým rozumie aj nerozumie.
Hlavne rozdiely sú či chce slušne komunikovať, poradiť, alebo urazit, podraziť , zvýšiť si ego. Nájde sa tu veľmi veľa slušných osôb, ale aj tých opačných. Občas sa pritrafi aj úchyl, alebo vulgárny debil, ale našťastie nie tak výrazne ako na fcb.

rozculena
13. máj 2026
@anonym_a21b2c

Tie negatíva uvidíš hneď v tvojej prvej téme. 😁Nakoľko si chlap, už v prvých príspevkov si bol zhejtovaný. Takže keď chceš normálne odpovede, zaregistruj sa tu pod ženský nickom, inak ťa tu budú hejtovať za všetko len preto, že máš vtáka medzi nohami.😁

@anonym_a21b2c hejtujeme len "vtáka" Jana...ale už zrušil konto.Bol to blbec nenávidiaci ženy.Nie si to náhodou ty?

anonym_6223f1
13. máj 2026

@jan_peteraj Poznam niekoho, kto sa vola rovnako ako tvoj nick. Idem mu poslat tuto diskusiu. Kludne mozes mat problemy za poskodzovanie mena a mozno aj vychovne opatrenie v tvojej skole. Odporucam diskusiu nechat zmazat a zalozit si nick so svojim menom alebo nejaky anonymny.

anonym_260697
13. máj 2026
@anonym_6223f1

@jan_peteraj Poznam niekoho, kto sa vola rovnako ako tvoj nick. Idem mu poslat tuto diskusiu. Kludne mozes mat problemy za poskodzovanie mena a mozno aj vychovne opatrenie v tvojej skole. Odporucam diskusiu nechat zmazat a zalozit si nick so svojim menom alebo nejaky anonymny.

@anonym_6223f1 výchovné opatrenie v škole?
Ten,kto používa :D xD dávno do školy nechodí

demodun
13. máj 2026

@jan_peteraj no vitaj. Už je to skôr rodinné fórum. Sú tu ženy aj muži rôzne vzdelaní, rôzne zamestnania, povahy...Rieši sa všetko možné, len sa priprav na to, že ženy tu majú vždy pravdu. 😄

tundra
13. máj 2026
@demodun

@jan_peteraj no vitaj. Už je to skôr rodinné fórum. Sú tu ženy aj muži rôzne vzdelaní, rôzne zamestnania, povahy...Rieši sa všetko možné, len sa priprav na to, že ženy tu majú vždy pravdu. 😄

@demodun nie len tu😜

mandzula
14. máj 2026
@anonym_6223f1

@anonym_6223f1 Teda si myslis, ze neexistuju dvaja ludia s rovnakym menom aj priezviskom?

demodun
14. máj 2026
@mandzula

@anonym_6223f1 Teda si myslis, ze neexistuju dvaja ludia s rovnakym menom aj priezviskom?

@mandzula ja som mala menovkynu za slobodna a mám aj teraz keď som vydatá.

Strana
z2