icon

Ako kontaktovať človeka na Facebooku bez priateľstva?

2. júl 2026

Ahojte, potrebujem skontaktovať na FB človeka, nie sme však priatelia a nepoznám ani nikoho z jeho priateľov. Napísala som mu správu, ale tie správy spadajú do spamu a on ju nevidí, pokiaľ by sa cielene do spamu nepozrel. Požiadala som ho aj o priateľstvo, ale logicky mi priateľstvo nepotvrdil, lebo ma nepozná. Ja sa s ním ani nepotrebujem priateliť, potrebujem si len vymeniť nejaké info. Myslíte, že sa to dá aj inak?

abbey1
2. júl 2026

@anonym_autor Nemá záujem sa s tebou kontaktovať. Videl žiadosť o priateľstvo, neprijal ho. Videl správy, nechce na ne odpovedať. Bodka.

anonym_97d541
2. júl 2026

ako mozu spravy na fb messengeri spadnut do spamu?

autor
2. júl 2026
@abbey1

@anonym_autor Nemá záujem sa s tebou kontaktovať. Videl žiadosť o priateľstvo, neprijal ho. Videl správy, nechce na ne odpovedať. Bodka.

@abbey1 to nie je nič osobné, ja sa s ním nejdem priateliť, ani preberať osobné veci. Ide o jeden podvod a chcela som sa informovať to je všetko.

autor
2. júl 2026
@anonym_97d541

@anonym_97d541 mne padajú správy od ľudí, ktorých nepoznám do žiadosti o kontakt - čiže spam. Musíš sa tam cielene pozrieť, aby si videla, že ti niekto písal. Niekedy keď sa nepozriem dlho, tak ani neviem, že tam mám správy.

anonym_c2cf90
2. júl 2026
@anonym_97d541

@anonym_97d541 ako nič bejbe, ako nič

anonym_1f5608
2. júl 2026

vidíš niekde na fcb že prispel komentárom ? skús mu tam napísať, že sa potrebuješ s ním spojiť , nie obťažovať ale iba niečo súrne poradiť , jednorazový kontakt, aby si spozrel spam. alebo napíš niekomu z jeho priateľov, prosbu o pomoc

autor
2. júl 2026
@anonym_1f5608

vidíš niekde na fcb že prispel komentárom ? skús mu tam napísať, že sa potrebuješ s ním spojiť , nie obťažovať ale iba niečo súrne poradiť , jednorazový kontakt, aby si spozrel spam. alebo napíš niekomu z jeho priateľov, prosbu o pomoc

@anonym_1f5608 má to nastavené práveže tak, že to nevieš okomentovať, asi iba ak si priateľ.

simca06022011
2. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_97d541 mne padajú správy od ľudí, ktorých nepoznám do žiadosti o kontakt - čiže spam. Musíš sa tam cielene pozrieť, aby si videla, že ti niekto písal. Niekedy keď sa nepozriem dlho, tak ani neviem, že tam mám správy.

@anonym_autor ak niekde pise nejaky post atd, tak ako odpoved alebo na jeho plochu treba napisat spravu = ze si pisala spravu, nech si pozrie spam/ziadost, chcela by si sa opytat nieco ohladne toho a toho. Ak bude chciet takto to urcite zbada a pozrie

yellowunicorn
2. júl 2026
@anonym_97d541

@anonym_97d541 normálne, ja mám tiež nastavené, že správy od ľudí čo nemám v priateľoch idú rovno do spamu

abbey1
2. júl 2026
@anonym_autor

@abbey1 to nie je nič osobné, ja sa s ním nejdem priateliť, ani preberať osobné veci. Ide o jeden podvod a chcela som sa informovať to je všetko.

@anonym_autor Tak ale vidíš ze on s tebou hovoriť nechce.

autor
2. júl 2026
@abbey1

@abbey1 ja si myslím, že by chcel, keby vedel, že mu píšem, ale nevie. Toto je win win pre obe strany a možno mu ešte ušetrím kopec peňazí.

anonym_89a36b
2. júl 2026
@abbey1

@abbey1 nechapem sko mozes nechapat co ti pisu. Ze dotycny zrejme nevie, ze mu pisala spravu. To, ze jej nepotvrdi priatelstvo, lebo ju nepozna, neznamena, ze by na spravu neodpisal, len si ju proste nevsimol.

anonym_64c4d5
2. júl 2026

@anonym_autor ak niečo vieš o podvode napíš aj do skupín napríklad
Stop podvodom: Verejná databáza skúseností
https://www.facebook.com/groups/677758863343664
ochrániš tak viacerých

anonym_e9433e
2. júl 2026

A nedá sa ho označiť? Neviem kde si ma neho narazila ale ak napríklad v nejakej skupine kde ste obaja členovia, daj @ a napis jeho meno, pod tým by sa ti malo zobraziť a jemu to vyskočí v upozorneniach že ho niekto spomenul.

nekonecna_katastrofa
2. júl 2026
@abbey1

@abbey1 Mne sa na fb stalo, ze niekto mi pisal a spravu som vobec nikde nevidela. Vedela som o tom len preto, lebo napr okomentoval moj post v predajnej skupine. Az ked som ja klikla na jeho profil, ze teda idem mu ja pisat, tak vtedy sa mi v to v messangeri ukazalo.

anonym_40af61
2. júl 2026
@nekonecna_katastrofa

@abbey1 Mne sa na fb stalo, ze niekto mi pisal a spravu som vobec nikde nevidela. Vedela som o tom len preto, lebo napr okomentoval moj post v predajnej skupine. Az ked som ja klikla na jeho profil, ze teda idem mu ja pisat, tak vtedy sa mi v to v messangeri ukazalo.

@nekonecna_katastrofa lebo to chodi do "other" ci ako ... proste "do spamu" svojim sposobom... a ukaze sa to len ked tam cielene ides pozriet do toho priecinku...

rozculena
2. júl 2026
@anonym_97d541

@anonym_97d541 normálne

anonym_b324ed
2. júl 2026

Instagram ?

nekonecna_katastrofa
2. júl 2026
@anonym_40af61

@nekonecna_katastrofa lebo to chodi do "other" ci ako ... proste "do spamu" svojim sposobom... a ukaze sa to len ked tam cielene ides pozriet do toho priecinku...

@anonym_40af61 Aha, dakujem.

anonym_9fff5b
2. júl 2026

@anonym_autor čo mu chces povedať? Starať sa do jeho vzťahu? Že bol podvádzaný a podobne? Spýtaj sa samej seba či máš na to právo.

januska12323
2. júl 2026

Čo chceš preberať s úplne cudzím človekom?

autor
2. júl 2026
@anonym_9fff5b

@anonym_autor čo mu chces povedať? Starať sa do jeho vzťahu? Že bol podvádzaný a podobne? Spýtaj sa samej seba či máš na to právo.

@anonym_9fff5b píšem to niekde v komentári čo chcem preberať, jeho osobný život ma vôbec nezaujíma. S jedným som sa už nakontaktovala, bol veľmi rád, upozornila som ho na podvod a ušetrila mu peniaze. S druhým sa mi asi nepodarí skontaktovať.