Prechod z Androidu na iPhone. Aké sú vaše skúsenosti?
Po rokoch s Androidom rozmýšľam nad iPhonom 17, ale bojím sa, že si nezvyknem. Bol prechod náročný?
Bežne prechádzam medzi Samsung a iPhone -podľa toho, kto v čase môjho nákupu vypustí nový model. Neni tam v podstate žiadny rozdiel, pár UX záležitostí.
je tam rozdiel, ja neprechádzam z io na android tak vždy keď chytím android do ruky, som úplne jak dilino a neviem robiť nič…
Ja mám aj aj. Android celoživotne a iphone služobný. No, neznášam ten iphone. Neviem si nan zvyknúť
Prešla som na iPhone pred rokmi, zvykla som si veľkí rýchlo nakoľko je to fakt Easy mobil na ovládanie, potom prišla dobrá ponuka Samsung, skúsila som, mala som ho pol roka a prešla som spať na iOS. Pracovný mám android ale ten využívam len na emaily a volania, inak som v ňom stratena. Inak minule som dala otcovi (66r) svoj iPhone 15 a on čo je antitalent na techniku sa v ňom zorientoval hneď.
Prešla som na iPhone pred rokmi, zvykla som si veľkí rýchlo nakoľko je to fakt Easy mobil na ovládanie, potom prišla dobrá ponuka Samsung, skúsila som, mala som ho pol roka a prešla som spať na iOS. Pracovný mám android ale ten využívam len na emaily a volania, inak som v ňom stratena. Inak minule som dala otcovi (66r) svoj iPhone 15 a on čo je antitalent na techniku sa v ňom zorientoval hneď.
@anonym_a9c38e presne, ios je príjemne intuitívny podľa mňa…
Čo sa týka UX, iOS je najlepšia voľba. Hlavne keď používaš viac Apple zariadení. Odporúčam, zvykneš si veľmi rýchlo.

nie