icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

Včera o 05:53

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

anonym_c97961
Včera o 07:55
@moonlight1210

@anonym_c97961 uz to tu ludia rozoberali viackrat. Ale majitelia stranky to neurobili.
Mozno sa to jednoducho neda softwarovo, preto to neurobia. Lebo zalezi na akom konkretne takto stranka ide.

Mna ked niekto nezaujima, ani jeho nazory, tak preskakujem. Pri anonymoch si precitam prve slova vety. Ak vidim, ze mi to nesedi, uz ani necitam dalej.

Konik (a nielen on) ma postuone naucil jednu vec - je to iba net.
Ak mi nieco vadi, nerozculujem sa uz nad tym (kedysi som sa).
Hovorim si: moja mila, ak to ma na teba takyto vplyv, si vobec normalna? Nervacit sa pre nieci koment? No mozem ho ja (censored)!

Jednoducho odlozim mobil a idem robit nieco ine.
Alebo zavriem stranku a presuniem sa k niecomu inemu (trebars na youtube/insta na videa, alebo na logicke hry, co mam stiahnute) - ak teda zrovna podaromnici zabijam cas pri kave, lebo sa mi chce.

Net nas uci otrlosti voci vela veciam - co by sme nemali dopustit.
Ale konkretne k tejto otrlosti je skvele aj do zivota, ak ta to nauci. 🙂

@moonlight1210 suhlasím, presne si to vystihla, podobne fungujem

sickynickyobsadene
Včera o 08:08
@anonym_autor

@anonym_050394 takýcj je tu predpokladám veľa. Neviem, kde pracuje, foto v profilovke má. Ale podľa jej slov, robí všade, kamošov má všade, rozumie sa do všetkého a má skúsenosť so všetkým.

@anonym_autor viesta?😄

anonym_5d1a6d
Včera o 08:20
@sickynickyobsadene

@anonym_autor viesta?😄

@sickynickyobsadene
Daj si tú námahu a prečítaj si vyššie príspevky, pochopíš

anonym_ebebb6
Včera o 08:24
@anonym_dacd5e

@anonym_5d1a6d aha. Vyjadruje sa tu takým veciam, že mám pocit, že je minimálne VŠ.

@anonym_dacd5e ešte VŠ nebola zárukou inteligencie, múdrosti a odbornosti
@anonym_autor preskakuj. Tá osoba ti môže písať aj ako anonym, to by bolo ok? To ty si sa včera chytila s aurorou?

anonym_339f9d
Včera o 08:33
@anonym_f553b7

@anonym_autor zial neda sa to, mne tak vadila minenkaaa ale teraz som ju tu uz dlhsie nevidela tak som v pohode 🙂

@anonym_f553b7 stačí založiť tému o sexe,ona je jak vínna muška

marca12
Včera o 08:45

@anonym_autor Nebolo by lepsie popracovat na svojom vnutornom nastaveni? Nechapem ako ta moze toto iritovat. Nieco musis mat nespracovane,ked ta takto dokaze rozhadzat virtualny svet.

anonym_54a252
Včera o 08:49

Aj ja mam jednu osobu, ktora mi vadí lebo radi úplne z cesty, co príspevok to perla a hlavne sa s tebou ide dohadat o úplných kravinach a ked jej dôjdu argumenty, tak začne písať niečo úplne odveci. Menovať nebudem, ale na profilovke ma zemiaky🫣😄
Naučila som sa ju ignorovať, načo si nad takym človekom drat prsty

autor
Včera o 09:15
@anonym_54a252

Aj ja mam jednu osobu, ktora mi vadí lebo radi úplne z cesty, co príspevok to perla a hlavne sa s tebou ide dohadat o úplných kravinach a ked jej dôjdu argumenty, tak začne písať niečo úplne odveci. Menovať nebudem, ale na profilovke ma zemiaky🫣😄

@anonym_54a252 no ved prave, ja sa snazim ludom, ktorych nemusim vyhybat. proste jednoducho na FB ich bloknem, na IG ich nesledujem apd. Ale tu to nie je mozne. A kedze na teba vyskoci stale zovsade, neda sa to ignorovat. Resp. da, zo zaciatku.

anonym_7d81ec
Včera o 09:19

Ja tu mam tiez zopar osob, ktore su vsade a vsetko vedie. Jedna sem uz aj dorazila. 🫣Rada by som tiez blokla. Skoda ze so to neda.

sulavikova
Včera o 09:19

@anonym_autor. Toxické nicky nasáčkované všade nečítam. Nevyžiadané rady preskakujem. Anonym ľutujem/ ignorujem.

anonym_7d81ec
Včera o 09:27
@sulavikova

@anonym_autor. Toxické nicky nasáčkované všade nečítam. Nevyžiadané rady preskakujem. Anonym ľutujem/ ignorujem.

@sulavikova Tak potom si tu velmi nemas s kym pisat. 😂

anonym_a40eed
Včera o 09:31

Asi trivialna rada, nepomoze nic nez uplna ignoracia. Tvar sa, ze je vzduch, psi poklad na topanke. Najhorsie pre toxickeho cloveka, ked si niekto nevsima jeho "rady" a mudra. Ze sa "snazi" zbytocne ... Ked zacnes reagovat, pozornost ho povzbudi ... Ti ludia su energeticki upiri, zivia sa vysavanim energie z inych. Zober si, ze anonym, clovek ktoreho nepoznas, je ti ukradnuty a jeho okolie ho ma asi uplne u ..., chodi sem, aby ziskal aspon trocha pozornosti a ta zacne urazat ... Ked nemoze zmenit svoj zivot, vyriesit svoj problem, aspon pokazi den niekomu inemu.

aurelia2000
Včera o 09:31
@anonym_dacd5e

@anonym_5d1a6d aha. Vyjadruje sa tu takým veciam, že mám pocit, že je minimálne VŠ.

@anonym_dacd5e viestta je z generácie, keď len 5% mohlo študovať VŠ. Keby bola z dnešnej, tak má 3 vysoké školy a 4 doktoraty.

anonym_1e7938
Včera o 09:36
@anonym_dacd5e

@anonym_dacd5e medzi VŠ a neVŠ nemusí byť žiadna korelácia s všeobecnou inteligenciou a prehľadom, nehovoriac už o emočnej inteligencii.

anonym_7d81ec
Včera o 09:37
@aurelia2000

@anonym_dacd5e viestta je z generácie, keď len 5% mohlo študovať VŠ. Keby bola z dnešnej, tak má 3 vysoké školy a 4 doktoraty.

@aurelia2000 To je dufam ironia, ci?

anonym_f553b7
Včera o 09:44

Tiez som sa zamyslala preco viesta nemaVS, vekovo je cca 40 vtedy na VS sa sice robili prijimacky ale vyzera byt inteligentna, jedine zeby ozaj vsetko googlila

sisa_s
Včera o 09:58

Ja mam to iste s istym zberacom kovu, ale neprezivam to az tak 😀 citam zaujimavu diskusiu, zrazu ju zacne on spamovat blbostami, dohadovat sa na niecom s inom uzivatelkou, vypinam upozornenie v diskusii a odchadzam, lebo viem, ze rozumna diskusia skoncila 🙂 a ostatnych otravnych ignorujem, preskakujem (pana sexualneho katolika, pani chatgpt s maskou na tvari,...) 😀

anonym_a78649
Včera o 09:59
@anonym_f553b7

Tiez som sa zamyslala preco viesta nemaVS, vekovo je cca 40 vtedy na VS sa sice robili prijimacky ale vyzera byt inteligentna, jedine zeby ozaj vsetko googlila

@anonym_f553b7 Samozrejme, že googli + AI.

autor
Včera o 10:08
@sisa_s

Ja mam to iste s istym zberacom kovu, ale neprezivam to az tak 😀 citam zaujimavu diskusiu, zrazu ju zacne on spamovat blbostami, dohadovat sa na niecom s inom uzivatelkou, vypinam upozornenie v diskusii a odchadzam, lebo viem, ze rozumna diskusia skoncila 🙂 a ostatnych otravnych ignorujem, preskakujem (pana sexualneho katolika, pani chatgpt s maskou na tvari,...) 😀

@sisa_s no takých maskotov tu máme viac, áno sú tu zberači, sú tu modlivky a tzv. kostolníci bažiaci po sexe, máme tu jednu spirituálnu bytosť, čo každý príspevok preženie chatgpt a začne, rozumiem, ako sa cítite. Ale čo je veľa, to je veľa. Aby mi osoba o dve generácie mladšia, išla hovoriť o veciach, do ktorých sa ona vôbec nerozumie, ale stále si ide svoje... to je nad moje mentálne možnosti. Ona je odvšadiaľ, rozumie všetkému. Poradí ti podnik v Žiline, škôlku v Bratislave, lekára v Košiciach.

aurelia2000
Včera o 10:08
@anonym_7d81ec

@aurelia2000 To je dufam ironia, ci?

@anonym_7d81ec Nie je to irónia. To, že vie vyguglit relevantné informácie je tiež jej šikovnosť. Má veľa životných skúseností a dobrý humor.

anonym_c97961
Včera o 10:14
@anonym_54a252

@anonym_54a252 som tu dost dlh a vôbec som nezaregistrovala nick čo ma profilovku zemiaky ...

anonym_54a252
Včera o 10:48
@anonym_c97961

@anonym_54a252 som tu dost dlh a vôbec som nezaregistrovala nick čo ma profilovku zemiaky ...

@anonym_c97961 tak sa musíš pozerať lepšie🙂

anonym_7abcc4
Včera o 10:59
@anonym_7d81ec

@sulavikova Tak potom si tu velmi nemas s kym pisat. 😂

@anonym_7d81ec ona väčšinou len rýpe a sama je toxická ☹

anonym_fef3b5
Včera o 11:12
@aurelia2000

@aurelia2000 to by som si pozrela :D

biba_18
Včera o 11:13

@anonym_c97961 zjavne mysli mňa ☺️ nemám s tým vôbec problém že nerozumie čo píšem, ja tiež nerozumiem všetkým 🤷‍♀️

anonym_fef3b5
Včera o 11:13

Mna okrem viesty napadla este pribinak.. ta je podla mna doslova z ineho sveta

anonym_1e683e
Včera o 11:14

Áno @viestta je všade, a na to že je predavačka tak by sama dokázala postaviť aj lietadlo, vyzná sa vo všetkom.

anonym_0e5938
Včera o 11:22

Nie je vikend aby viessta nebola preberana. To vas fakt tak zoziera tento virtualny svet?

autor
Včera o 11:24

Ja len, že toto nie je príspevok o viesste, ani o bibe, ani o nikom konkrétnom. Je to všeobecná otázka, či viete niekoho zablokovať, aby ste ho tu nemuseli vidieť, to je všetko. S 99.9% ľudí tu nemám problém, ako ani v živote, všetci sme iní. Ale jednoducho keď sa dá vyhnúť človeku, ktorí vás tu irituje, prečo to neurobiť?

anonym_7d81ec
Včera o 11:25
@anonym_c97961

@anonym_c97961 biba a nejake cislo 18?