icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

Včera o 05:53

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

anonym_87a086
Včera o 11:26

@anonym_autor nauc sa filtrovat ;)

anonym_a78649
Včera o 11:32

Biba je vegeta číslo dva. Predpokladám, že tu bola pod iným nickom kedysi.

anonym_f553b7
Včera o 11:38

este aj enemery ma vela castu a stale tu chodi aj ked niektore neradia zle aj tie vyssie spominane, len su tu casto

anonym_7abcc4
Včera o 11:50
@anonym_a78649

Biba je vegeta číslo dva. Predpokladám, že tu bola pod iným nickom kedysi.

@anonym_a78649 nesúhlasím, je pravda, že biba prispieva často, ale vôbec mi nevadí, lebo neuráža a neponižuje na rozdiel od druhej spomenutej osoby.

anonym_ebebb6
Včera o 12:02
@anonym_f553b7

este aj enemery ma vela castu a stale tu chodi aj ked niektore neradia zle aj tie vyssie spominane, len su tu casto

@anonym_f553b7 čiže aj ty, keďže máš prehľad 😉

anonym_c97961
Včera o 12:12
@anonym_7d81ec

@anonym_c97961 biba a nejake cislo 18?

@anonym_7d81ec za mna je biba fajn, ja s nou nemám absolútny problém v ničom ...

anonym_de79ca
Včera o 12:24
@anonym_f553b7

@anonym_autor zial neda sa to, mne tak vadila minenkaaa ale teraz som ju tu uz dlhsie nevidela tak som v pohode 🙂

@anonym_f553b7 mne tiež vadí, ale už som ju tu dosť dávno nevidela. Našťastie. 😂

katkazatka
Včera o 12:35

Podľa tvojich ostatných, dovolím si tvrdiť veľmi jednoduchých odpovedí, si myslím, že si jedna zakomplexovaná osoba ktorej vadia ženy so skúsenosťami a s rozhľadom. Viesta totiž vadí väčšinou len takýmto zakomplexovaným osobám, ktoré nemajú ani základné vedomosti, znalosti a skúsenosti. Keby vás bolo viacej takých rozumných ako ona, tak modry koník by zanikol, lebo by si všetky ženy vedeli dať rady so svojimi problémami. Mňa ešte vie nadchnúť,keď niekto o nej napíše, že je arogantná, nepríjemná a drza. Tak to už naozaj neviem, kto môže jej odpovede takto filtrovať.

autor
Včera o 12:43
@katkazatka

Podľa tvojich ostatných, dovolím si tvrdiť veľmi jednoduchých odpovedí, si myslím, že si jedna zakomplexovaná osoba ktorej vadia ženy so skúsenosťami a s rozhľadom. Viesta totiž vadí väčšinou len takýmto zakomplexovaným osobám, ktoré nemajú ani základné vedomosti, znalosti a skúsenosti. Keby vás bolo viacej takých rozumných ako ona, tak modry koník by zanikol, lebo by si všetky ženy vedeli dať rady so svojimi problémami. Mňa ešte vie nadchnúť,keď niekto o nej napíše, že je arogantná, nepríjemná a drza. Tak to už naozaj neviem, kto môže jej odpovede takto filtrovať.

@katkazatka myslíš mňa? Kde som o nej napisala niečo zlé?

katkazatka
Včera o 12:47
@anonym_autor

@katkazatka myslíš mňa? Kde som o nej napisala niečo zlé?

@anonym_autor ak som si ťa pomýlila s nejakou anonymou diskutujúcou, tak sa ospravedlňujem. Rozoberalo ju tu veľa anonymov, tak už som z toho dopletená.

ktobytobolpovedal
Včera o 13:19

Podla mna to netreba az tak prezivat… 🤷‍♀️ mozno aj ty niektorym vadis… proste jednoducho odpovede, ktore ta nezaujimaju preskakuj

autor
Včera o 13:30
@ktobytobolpovedal

Podla mna to netreba az tak prezivat… 🤷‍♀️ mozno aj ty niektorym vadis… proste jednoducho odpovede, ktore ta nezaujimaju preskakuj

@ktobytobolpovedal ja to neprezivam, ak by som to prezivala, tak by som jej napisala svoje. Len ju nechcem citat a vidiet, ale snad kvoli nej neprestanem chodit na kona.

ktobytobolpovedal
Včera o 13:33
@anonym_autor

@ktobytobolpovedal ja to neprezivam, ak by som to prezivala, tak by som jej napisala svoje. Len ju nechcem citat a vidiet, ale snad kvoli nej neprestanem chodit na kona.

@anonym_autor tak ju jednoducho preskoc… ono viac urobit nemozes. Ja mam tiez par mien, ktore preskakujem

anonym_a6f4a9
Včera o 13:49

A to bud rada,ze pise pod nickom a nie ako anonym.A mozno aj pise,a s anonymom aj suhlasis,lebo nevies,ze to je ona.Si alergicka len na nick.

anonym_a6f4a9
Včera o 13:51
@anonym_autor

@anonym_autor ja som sa minule musela az smiat,ked anonym sa snazil odhalit anonyma ale neodhalil.Jaj,niektore su fakt na hlavu zeny.

mizoko
Včera o 13:55

@anonym_autor na chvíľu si to tu vypni,aspoň na týždeň,vyvetraj hlavu od internetu a potom ti to príde isto až smiešne 🙂

autor
Včera o 15:04
@mizoko

@anonym_autor na chvíľu si to tu vypni,aspoň na týždeň,vyvetraj hlavu od internetu a potom ti to príde isto až smiešne 🙂

@mizoko som prekvapená, že tu nenapísala tá, ktorej sa to týka. Lebo píše v každej téme.

anonym_d08581
Včera o 15:08
@anonym_de79ca

@anonym_f553b7 mne tiež vadí, ale už som ju tu dosť dávno nevidela. Našťastie. 😂

@anonym_de79ca to by ste hned zbadali ze je to ona.Ma taky zvlastny slovosled a celkovo nahlad na svet.Mne je taka divna uvazovanim ako z uplne inej planety obcas.Ako keby bola na skale asperger autista.Mozno aj ma nejaku odchylku ktovie.Aspon ja ju vzdy odhalim aj ked obcas ma pokus pisat pod ruskom tajomna 🤨 ale je pravda ze v poslednej dobe je ticho.Asi nejaka ocista od mk

biba_18
Včera o 15:18

nie, biba tu nemala predtým iný nick, vždy bola biba…

anonym_eee879
Včera o 15:31

@anonym_autor
Asi vieme o koho sa jedná,všade bola,všetko vie a kde nebola tak ešte pôjde. Taká"ľudová múdrosť neinformovaná". Len bohužiaľ modry koník je aj vďaka jej prispevkom tam kde je,pretože čím viac kliknutí,tým väčšia viditeľnosť a tým aj viac peňazí za reklamu. A myslím že táto pani má za to aj zaplatené,pretože mi nejako nejde do hlavy,aby mala zamestnaná vydatá žena toľko času,aby popri domácnosti mohla tráviť ešte aj tu toľko času. 👍

autor
Včera o 15:33
@anonym_eee879

@anonym_autor
Asi vieme o koho sa jedná,všade bola,všetko vie a kde nebola tak ešte pôjde. Taká"ľudová múdrosť neinformovaná". Len bohužiaľ modry koník je aj vďaka jej prispevkom tam kde je,pretože čím viac kliknutí,tým väčšia viditeľnosť a tým aj viac peňazí za reklamu. A myslím že táto pani má za to aj zaplatené,pretože mi nejako nejde do hlavy,aby mala zamestnaná vydatá žena toľko času,aby popri domácnosti mohla tráviť ešte aj tu toľko času. 👍

@anonym_eee879 nie, nie je to ani viesta, ani biba, ani minenkaa, ani enmery.

anonym_25b23d
Včera o 15:34
@anonym_eee879

@anonym_autor

@anonym_eee879 1. Ja neviem o koho sa jedna. 2. Realne nevies kolko casu tu travi.

anonym_c97961
Včera o 15:42
@anonym_25b23d

@anonym_eee879 1. Ja neviem o koho sa jedna. 2. Realne nevies kolko casu tu travi.

@anonym_25b23d autorka to vie najlepšie a má dost času si to odsledovať

anonym_1e683e
Včera o 15:47

Tak prezrad kto to je 😀

earlgrey
Včera o 15:51

Koho som zase vytočila? 😁😂

mimka1402
Včera o 15:53

Neviem prečo sa ťa to až tak dotýka, zaujalo ma prečo si vyzdvihla vek ako relevantné lebo to by mohla byť dvojsečna zbraň. To, že je mladšia od teba značí, že jej názor nemá hodnotu? Divné. 😀 Sú typy, ktoré majú všeobecný prehľad a inteligenciu, preto to môže znieť otravne pre ľudí, ktorí sa nevzdelevaju, a nemajú v sebe. Ja takéto ženy obdivujem ak vidím, že naozaj vedia o čom rozprávajú. Ja sa dovzdelávam ak vidím, že nejakej téme nerozumiem a zaujme ma. Ber to ako inšpiráciu 🙂

anonym_7d81ec
Včera o 15:54
@earlgrey

Koho som zase vytočila? 😁😂

@earlgrey Nechcem sa ta dotknut, ale podla mna tema nie je o tebe (nie si az tak signifikantna, aj napriek obrovskej snahe).

autor
Včera o 15:54
@anonym_1e683e

Tak prezrad kto to je 😀

@anonym_1e683e nemôžem. Ale nikto z tu menovaných. Je to taký podivín, všade bola, všade žije, všetko zažila, všetko má, všetko robí, s každým sa pozná. Je odborník na každú tému.

anonym_45f9a1
Včera o 15:56
@anonym_autor

@anonym_1e683e nemôžem. Ale nikto z tu menovaných. Je to taký podivín, všade bola, všade žije, všetko zažila, všetko má, všetko robí, s každým sa pozná. Je odborník na každú tému.

@anonym_autor môj tip je cyberk

anonym_c97961
Včera o 15:57
@anonym_autor

@anonym_autor fejk téma na 3 strany lebo anonymné ohováranie je také in