icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

26. apr 2026

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

Strana
z12
natalka13
Dnes o 16:14
@anonym_b8bef6

@anonym_autor nech sa tu konečne k tomu všetkému vyjadrí @viestta ale prava viestta a nech sa mama odhlási z jej profilu veď to nieje normalne takto klamať ..

@anonym_b8bef6 ty si tu ako anonym teraz, neklames? Preco pises ako anonym?

anonym_dc88c2
Dnes o 17:02

Mne je vlastne jedno, či viestta je viestta alebo nie. Mne jej odpovede prišli príliš chladné, čisto rozumové a bez citu, nie je to môj štýl.

oliolijanka
Dnes o 17:21
@anonym_dc88c2

Mne je vlastne jedno, či viestta je viestta alebo nie. Mne jej odpovede prišli príliš chladné, čisto rozumové a bez citu, nie je to môj štýl.

@anonym_dc88c2 Viesta ani nemusi byt viesta, ci jej mama. Podla mna je to projekt mimovladok alebo opozicie, mozu za tym byt viaceri ludia, lebo bolo jasne, ze tie odpovede nepise predavacka zo zelovocu a bolo vidno aj rozne typy reakcii. Aj dnes tu pise uplne ina osoba ako inokedy, preto si tu uz niekto myslel, ze tu dnes pise syn.

Su tu viacere nicky, ktore sa angazuju v aktualnych politickych temach. Mnohe vznikli pocas doby kovidovej. Motivovali ludi dat sa zaockovat, nosit rusko, nenavidiet nezaockovanych.. plynule presli k podpore ukrajiny a hejtovaniu sucasnej vlady.
Tie nicky vsade boli, vsetko vedia, penazi maju habadej, ale presedia celu pracovnu dobu na mk.
A ked sa povie skarede slovo na viestu, tak sa vsetky tie nicky zbehnu a pisu, aka im je viesta sympaticka... aj ked vlastne je to viesta a mama...🤷‍♀️

karolinakr
Dnes o 17:32

zaujímavá téza, ale vlastne ozaj predavačka nema čas cely de§ sedieť na internete a dôchodkyna 70r takto sčítaná? aké má vzdelanie Zita? 😈všade bola, všetko videla? no kto nas tu vodi za nos celý čas? na koniec zistíme, celá čas tu písal viesttin manžel

anonym_ebebb6
Dnes o 17:55
@oliolijanka

@anonym_dc88c2 Viesta ani nemusi byt viesta, ci jej mama. Podla mna je to projekt mimovladok alebo opozicie, mozu za tym byt viaceri ludia, lebo bolo jasne, ze tie odpovede nepise predavacka zo zelovocu a bolo vidno aj rozne typy reakcii. Aj dnes tu pise uplne ina osoba ako inokedy, preto si tu uz niekto myslel, ze tu dnes pise syn.

Su tu viacere nicky, ktore sa angazuju v aktualnych politickych temach. Mnohe vznikli pocas doby kovidovej. Motivovali ludi dat sa zaockovat, nosit rusko, nenavidiet nezaockovanych.. plynule presli k podpore ukrajiny a hejtovaniu sucasnej vlady.
Tie nicky vsade boli, vsetko vedia, penazi maju habadej, ale presedia celu pracovnu dobu na mk.
A ked sa povie skarede slovo na viestu, tak sa vsetky tie nicky zbehnu a pisu, aka im je viesta sympaticka... aj ked vlastne je to viesta a mama...🤷‍♀️

@oliolijanka zaujímavé..akomsi došla na to,že mnohé vznikli počas covidu. Som si niektoré pozrela a boli pred alebo po. Aspoň tie známejšie. Akosi to nesedí

dennissa16
Dnes o 18:09

Preboha 🫣😬😅 to co toto

anonym_25b23d
Dnes o 18:16
@oliolijanka

@oliolijanka projekt opozície. ty si jasna.

zuzana76
Dnes o 18:20
@anonym_3ec802

Normálne kauza špionáž Viestta = Zitaje 😀
28.4. 2026 sa navždy zapíše do dejín modrého koníka 😝

@anonym_3ec802 to nie je zitaje, ta ma male deti @zitaje a nema zruseny profil

anonym_660dbd
Dnes o 18:49
@zuzana76

@anonym_3ec802 to nie je zitaje, ta ma male deti @zitaje a nema zruseny profil

@zuzana76 Zita19 alebo tak nejako to bola

Strana