Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?
Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.
@anonym_3f55c8 A toto máš skade? Mám najradšej tieto výkriky do tmy. Myslíte si, že niekoho poznáte a v skutočnosti o ňom neviete zhola nič. A chodíte sem ohovárať s tou svojou akože pravdou.
@anonym_3ec802 tiež nerozumiem týmto anonymným témam ktoré sú tu v poslednej dobe , neviem čo očakávajú ,
ako vybavíme si to na férovku asi moc nemusia , alebo je to tak fakt tažké proste preskočit prispevok , no asi hej😂
Viesta nie je originál je to jen mama , ktorej modrý koník zablokoval pred rokmi účet. Tuším Zita 16 ..Tak komentuje ona lebo je na dôchodku. a čudujem sa ,že tu komentuje všetko dokonale lebo od dokonalosti má ďaleko
@anonym_3f55c8 že viestta je dôchodkyňa, ked som to správne pochopila?
Viesta nie je originál je to jen mama , ktorej modrý koník zablokoval pred rokmi účet. Tuším Zita 16 ..Tak komentuje ona lebo je na dôchodku. a čudujem sa ,že tu komentuje všetko dokonale lebo od dokonalosti má ďaleko
@anonym_3f55c8 pointa ti ušla. Táto téma nie je o vieste. Som však rada,že ovládas jej históriu
@anonym_3f55c8 mne osobne je jedno či ma 40 alebo ako ty píšeš
my sme v pohode , aj ked máme rozdielny názor vieme si to normálne v pohode napisat
celé toto anonymne lynčovanie fakt stojí za to 😖
neviem či autorke témy ide o to aby dotyčnú rozplakala a prestala chodit alebo ju má potrebu ponižit - čo zase svedčí o jej charaktere a "úžanosti a jedninečnosti"
a k tomu že je v každej téme - čiže autorka témy má tiež vela času otvorit každu jedno diskusiu , prispevok
@sara07 koho? viesttu rozplakať? no teraz som sa zasmiala. to skôr ona rozplače každého 😀
@anonym_3f55c8 áno, viestta je bývala Zita
Ja som jej to už pred rokmi napísala, že mi je jasne, že je to zita.
Ale mne nevadí, celkom s jej názormi veľmi často súhlasím. Za mňa je v pohode.
No mohla by to už konečne povedať na rovinu.
Nehrať sa tu na predavačku s dietatom.
@karolinakr ja neviem, či je dôchodkyňa. Pre mňa je to nepodstatné. Ale na 100% bývala Zita používa profil viestta
Tiez som sa zamyslala preco viesta nemaVS, vekovo je cca 40 vtedy na VS sa sice robili prijimacky ale vyzera byt inteligentna, jedine zeby ozaj vsetko googlila
@anonym_f553b7 ona všetko hneď hľadá na google, sama sa tu priznala. Ona jedine k čomu vie povedať sama svoj názor sú kvety, inak internet...
@anonym_0d8bd9 Ano, áno lebo som slušne spomenula, že odrbavať ľudí a seba nie je úplne správne. To veru sa naozaj neceni v dnešnej dobe a hneď sa to musí týkať závisti. Čokoľvek by tam mohlo byť spomenuté, ale závisť naozaj tam nie je, s čistým svedomím to môžem povedať. 🙂
Ale vieš aký je rozdiel? Že ja sa za svoje názory nehanbím, poviem ich tvrdo, napriamo. Narozdiel od teba a zvyšných anonymiek, ktoré sa rady skrývajú, tak ja si za svojimi postojmi a názormi stojím.
@mimka1402 ale pozrime sa? Ty si sa montovala niekomu do súkromia? 😬😬🙃 ojojoj, to sa nerobí..
Vieš ako si ma nazvala “že som psychopatka”, lebo mám naštudované profily.
Tak ty budeš asi rovnaká psychopatka ako ja.
@karolinakr ja neviem, či je dôchodkyňa. Pre mňa je to nepodstatné. Ale na 100% bývala Zita používa profil viestta
@dennissa16 nebola to jej mama?
@dennissa16 tak potom viestta je viestta alebo neni viestta??
@karolinakr zita je viestina mama a viesta je viesta, zase niektore veci si nevygoogliš ohladne školy , to nemá ako fakt
@mimka1402 ale pozrime sa? Ty si sa montovala niekomu do súkromia? 😬😬🙃 ojojoj, to sa nerobí..
Vieš ako si ma nazvala “že som psychopatka”, lebo mám naštudované profily.
Tak ty budeš asi rovnaká psychopatka ako ja.
@dennissa16 Nikto sa nikde nikomu nemontoval. Zbytočne sa tešiš.😀 Len ty tu rada klameš a opätovne zavádzaš ľudí a tvrdíš veci o iných ako fakty, ktoré si si vymyslela. Ešte čo si vymyslíš za rozprávku?
@dennissa16 Nikto sa nikde nikomu nemontoval. Zbytočne sa tešiš.😀 Len ty tu rada klameš a opätovne zavádzaš ľudí a tvrdíš veci o iných ako fakty, ktoré si si vymyslela. Ešte čo si vymyslíš za rozprávku?
@mimka1402 co som si doteraz vymyslela?
Kto bol Zita? Neviem ci to myslite pozitivne alebo negativne🙈
Kto bol Zita? Neviem ci to myslite pozitivne alebo negativne🙈
@anonym_9318d1 koľko krát to treba napísať 🤣🤣 zita bola viestte mama.
@anonym_9318d1 koľko krát to treba napísať 🤣🤣 zita bola viestte mama.
@fadama
To som pochopila, ale cim bola znama na mk? ked si ju tak pamatate
Ste sa tu doplietli všetky 😂 jak tento tu
Viesta je viesta.
@fadama
To som pochopila, ale cim bola znama na mk? ked si ju tak pamatate
@anonym_9318d1 možno to bola Zita Furková
@anonym_3f55c8 áno, viestta je bývala Zita
Ja som jej to už pred rokmi napísala, že mi je jasne, že je to zita.
Ale mne nevadí, celkom s jej názormi veľmi často súhlasím. Za mňa je v pohode.
No mohla by to už konečne povedať na rovinu.
Nehrať sa tu na predavačku s dietatom.
@dennissa16 ano, zdielame jeden ucet
@dennissa16 ano, zdielame jeden ucet
@viestta To akoze komentujete obe naraz? Ci si nejak delite temy?

@anonym_3f55c8 mne osobne je jedno či ma 40 alebo ako ty píšeš
my sme v pohode , aj ked máme rozdielny názor vieme si to normálne v pohode napisat
celé toto anonymne lynčovanie fakt stojí za to 😖
neviem či autorke témy ide o to aby dotyčnú rozplakala a prestala chodit alebo ju má potrebu ponižit - čo zase svedčí o jej charaktere a "úžanosti a jedninečnosti"
a k tomu že je v každej téme - čiže autorka témy má tiež vela času otvorit každu jedno diskusiu , prispevok