icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

26. apr 2026

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

sara07
Včera o 05:28
@anonym_3f55c8

Viesta nie je originál je to jen mama , ktorej modrý koník zablokoval pred rokmi účet. Tuším Zita 16 ..Tak komentuje ona lebo je na dôchodku. a čudujem sa ,že tu komentuje všetko dokonale lebo od dokonalosti má ďaleko

@anonym_3f55c8 mne osobne je jedno či ma 40 alebo ako ty píšeš
my sme v pohode , aj ked máme rozdielny názor vieme si to normálne v pohode napisat
celé toto anonymne lynčovanie fakt stojí za to 😖
neviem či autorke témy ide o to aby dotyčnú rozplakala a prestala chodit alebo ju má potrebu ponižit - čo zase svedčí o jej charaktere a "úžanosti a jedninečnosti"
a k tomu že je v každej téme - čiže autorka témy má tiež vela času otvorit každu jedno diskusiu , prispevok

sara07
Včera o 05:31
@anonym_3ec802

@anonym_3f55c8 A toto máš skade? Mám najradšej tieto výkriky do tmy. Myslíte si, že niekoho poznáte a v skutočnosti o ňom neviete zhola nič. A chodíte sem ohovárať s tou svojou akože pravdou.

@anonym_3ec802 tiež nerozumiem týmto anonymným témam ktoré sú tu v poslednej dobe , neviem čo očakávajú ,
ako vybavíme si to na férovku asi moc nemusia , alebo je to tak fakt tažké proste preskočit prispevok , no asi hej😂

karolinakr
Včera o 05:40
@anonym_3f55c8

Viesta nie je originál je to jen mama , ktorej modrý koník zablokoval pred rokmi účet. Tuším Zita 16 ..Tak komentuje ona lebo je na dôchodku. a čudujem sa ,že tu komentuje všetko dokonale lebo od dokonalosti má ďaleko

@anonym_3f55c8 že viestta je dôchodkyňa, ked som to správne pochopila?

anonym_ebebb6
Včera o 06:23
@anonym_3f55c8

@anonym_3f55c8 pointa ti ušla. Táto téma nie je o vieste. Som však rada,že ovládas jej históriu

karolinakr
Včera o 06:29
@sara07

@anonym_3f55c8 mne osobne je jedno či ma 40 alebo ako ty píšeš
my sme v pohode , aj ked máme rozdielny názor vieme si to normálne v pohode napisat
celé toto anonymne lynčovanie fakt stojí za to 😖
neviem či autorke témy ide o to aby dotyčnú rozplakala a prestala chodit alebo ju má potrebu ponižit - čo zase svedčí o jej charaktere a "úžanosti a jedninečnosti"
a k tomu že je v každej téme - čiže autorka témy má tiež vela času otvorit každu jedno diskusiu , prispevok

@sara07 koho? viesttu rozplakať? no teraz som sa zasmiala. to skôr ona rozplače každého 😀

fadama
Autor odpoveď zmazal
dennissa16
Včera o 06:43
@anonym_3f55c8

@anonym_3f55c8 áno, viestta je bývala Zita
Ja som jej to už pred rokmi napísala, že mi je jasne, že je to zita.
Ale mne nevadí, celkom s jej názormi veľmi často súhlasím. Za mňa je v pohode.
No mohla by to už konečne povedať na rovinu.
Nehrať sa tu na predavačku s dietatom.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
dennissa16
Včera o 06:54
@karolinakr
Odpoveď bola zmazaná

@karolinakr ja neviem, či je dôchodkyňa. Pre mňa je to nepodstatné. Ale na 100% bývala Zita používa profil viestta

anonym_15237a
Včera o 06:59
@anonym_f553b7

Tiez som sa zamyslala preco viesta nemaVS, vekovo je cca 40 vtedy na VS sa sice robili prijimacky ale vyzera byt inteligentna, jedine zeby ozaj vsetko googlila

@anonym_f553b7 ona všetko hneď hľadá na google, sama sa tu priznala. Ona jedine k čomu vie povedať sama svoj názor sú kvety, inak internet...

dennissa16
Včera o 07:04
@mimka1402

@anonym_0d8bd9 Ano, áno lebo som slušne spomenula, že odrbavať ľudí a seba nie je úplne správne. To veru sa naozaj neceni v dnešnej dobe a hneď sa to musí týkať závisti. Čokoľvek by tam mohlo byť spomenuté, ale závisť naozaj tam nie je, s čistým svedomím to môžem povedať. 🙂
Ale vieš aký je rozdiel? Že ja sa za svoje názory nehanbím, poviem ich tvrdo, napriamo. Narozdiel od teba a zvyšných anonymiek, ktoré sa rady skrývajú, tak ja si za svojimi postojmi a názormi stojím.

@mimka1402 ale pozrime sa? Ty si sa montovala niekomu do súkromia? 😬😬🙃 ojojoj, to sa nerobí..
Vieš ako si ma nazvala “že som psychopatka”, lebo mám naštudované profily.
Tak ty budeš asi rovnaká psychopatka ako ja.

fadama
Včera o 07:21
@dennissa16

@karolinakr ja neviem, či je dôchodkyňa. Pre mňa je to nepodstatné. Ale na 100% bývala Zita používa profil viestta

@dennissa16 nebola to jej mama?

dennissa16
Včera o 07:30
@fadama

@dennissa16 nebola to jej mama?

@fadama áno

karolinakr
Včera o 07:40
@dennissa16

@fadama áno

@dennissa16 tak potom viestta je viestta alebo neni viestta??

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_c97961
Včera o 07:47
@karolinakr

@dennissa16 tak potom viestta je viestta alebo neni viestta??

@karolinakr zita je viestina mama a viesta je viesta, zase niektore veci si nevygoogliš ohladne školy , to nemá ako fakt

mimka1402
Včera o 07:56
@dennissa16

@mimka1402 ale pozrime sa? Ty si sa montovala niekomu do súkromia? 😬😬🙃 ojojoj, to sa nerobí..
Vieš ako si ma nazvala “že som psychopatka”, lebo mám naštudované profily.
Tak ty budeš asi rovnaká psychopatka ako ja.

@dennissa16 Nikto sa nikde nikomu nemontoval. Zbytočne sa tešiš.😀 Len ty tu rada klameš a opätovne zavádzaš ľudí a tvrdíš veci o iných ako fakty, ktoré si si vymyslela. Ešte čo si vymyslíš za rozprávku?

dennissa16
Včera o 07:58
@mimka1402

@dennissa16 Nikto sa nikde nikomu nemontoval. Zbytočne sa tešiš.😀 Len ty tu rada klameš a opätovne zavádzaš ľudí a tvrdíš veci o iných ako fakty, ktoré si si vymyslela. Ešte čo si vymyslíš za rozprávku?

@mimka1402 co som si doteraz vymyslela?

anonym_9318d1
Včera o 08:09

Kto bol Zita? Neviem ci to myslite pozitivne alebo negativne🙈

fadama
Včera o 10:18
@anonym_9318d1

Kto bol Zita? Neviem ci to myslite pozitivne alebo negativne🙈

@anonym_9318d1 koľko krát to treba napísať 🤣🤣 zita bola viestte mama.

anonym_9318d1
Včera o 10:24
@fadama

@anonym_9318d1 koľko krát to treba napísať 🤣🤣 zita bola viestte mama.

@fadama
To som pochopila, ale cim bola znama na mk? ked si ju tak pamatate

fadama
Včera o 10:28
@anonym_9318d1

@fadama

@anonym_9318d1 ja ju nepoznám, ale už dávnejšie som pozerala viestin profil a niekde to tam bolo spomenuté. 😆

anonym_3ec802
Včera o 10:30

Ste sa tu doplietli všetky 😂 jak tento tu

https://www.youtube.com/watch?v=LOgNugJ54kQ

Viesta je viesta.

karolinakr
Včera o 10:34
@anonym_9318d1

@fadama

@anonym_9318d1 možno to bola Zita Furková

viestta
Včera o 13:46
@dennissa16

@anonym_3f55c8 áno, viestta je bývala Zita
Ja som jej to už pred rokmi napísala, že mi je jasne, že je to zita.
Ale mne nevadí, celkom s jej názormi veľmi často súhlasím. Za mňa je v pohode.
No mohla by to už konečne povedať na rovinu.
Nehrať sa tu na predavačku s dietatom.

@dennissa16 ano, zdielame jeden ucet

anonym_7d81ec
Včera o 14:11
@viestta

@dennissa16 ano, zdielame jeden ucet

@viestta To akoze komentujete obe naraz? Ci si nejak delite temy?

viestta
Včera o 14:24
@anonym_7d81ec

@viestta To akoze komentujete obe naraz? Ci si nejak delite temy?

@anonym_7d81ec 🙂

anonym_1e683e
Včera o 15:37
@viestta

@anonym_7d81ec 🙂

@viestta to bola čo za odpoveď 😳

viestta
Včera o 15:41
@anonym_1e683e

@viestta to bola čo za odpoveď 😳

@anonym_1e683e taka pre aku som sa rozhodla

sara07
Včera o 15:47
@viestta

@anonym_1e683e taka pre aku som sa rozhodla

@viestta 😂no super a teraz tu založia diskusiu prečo viesta dáva divne odpovede 😂😂😂😂😂😂😂 samozrejme anonymnu😒