icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

26. apr 2026

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

anonym_f553b7
Včera o 16:06

och no tak to je paradne zistenie.Mne tak minenkaa sla na nervy teraz je neaktivna ako pozeram, az pokial nedala aktualnu foto lebo vzdy mala take tajomne foto bud fotene zozadu, alebo v mori...ze som jej tipovala max 40rokov a potom raz dala svoju profilovku a tam pani 55+ tipujem tak vtedy som sa v duchu zasmiala ze no taka ide riesit v temach vyzor a davat rady ohladom randenia a pod 🙂 Zrazu tie jej vyjadrenia v diskusiach davali uplne iny zmysel. Detto ked viem o vieste ze je to jej mama/svokra tak veru uplne mi to dava iny rozmer...Nemam rada rady od generacie starsich ludi, aj ked niektore rady su ok. No ked si predstavim dochodkyne pomaly ako tu radia a prispievaju do tem...Asi sa treba zmierit s tym, ze populacia na koniku starne 🙂

anonym_7d81ec
@viestta

@anonym_1e683e taka pre aku som sa rozhodla

@viestta Sa pre tuto odpoved teraz rozhodla matka, alebo dcera?

anonym_c482f2
@anonym_1e683e

@viestta to bola čo za odpoveď 😳

@anonym_1e683e tusim niekomu vyrazilo poistky az v hlavnej skrini

karolinakr
Včera o 16:10
@sara07

@viestta 😂no super a teraz tu založia diskusiu prečo viesta dáva divne odpovede 😂😂😂😂😂😂😂 samozrejme anonymnu😒

@sara07 😀

ria_sprout
Včera o 16:14

Neviem si predstaviť, že by ma niekto mne osobne neznámy tak strašne iritoval, že by som ho musela blokovať. Jediného koho som kedy blokla bol blaha, mazurek a pellegrini ked sa mi začali objavovať na FB. Ale tu nemám ani šancu si pamätať kto čo píše. Ak toto niekomu vadí, musí tu tráviť veľa času 🫪

anonym_1e683e
Včera o 16:24
@viestta

@anonym_1e683e taka pre aku som sa rozhodla

@viestta alebo mama 😂😂

viestta
Včera o 16:36
@anonym_7d81ec

@viestta Sa pre tuto odpoved teraz rozhodla matka, alebo dcera?

@anonym_7d81ec mozes si hodit kocku

anonym_45f9a1
Včera o 16:42
@viestta

@anonym_7d81ec mozes si hodit kocku

@viestta Myslím si, že je fér to aj vysvetliť keď už si to priznala. Mnohí ťa alebo teda vás, sledujeme roky. A mali sme pocit, že vieme s kým komunikujeme, vnímali ťa ako jednu z mála, ktorá dokáže povedať veci narovinu pod svojou identitou. Takto sa cítim oklamane a nerozumiem tomu. Veď mamina dokáže mať svoj účet aj ty svoj, nie? Podľa mňa je úplne pochopiteľné, že máme otázky a chceli by sme tomu pochopiť, keďže sme sa s tým nestretli. Budem rada ak sa k tomu vyjadríš a nejak to skúsiš objasniť.

anonym_c482f2
Včera o 16:44
@anonym_45f9a1

@viestta Myslím si, že je fér to aj vysvetliť keď už si to priznala. Mnohí ťa alebo teda vás, sledujeme roky. A mali sme pocit, že vieme s kým komunikujeme, vnímali ťa ako jednu z mála, ktorá dokáže povedať veci narovinu pod svojou identitou. Takto sa cítim oklamane a nerozumiem tomu. Veď mamina dokáže mať svoj účet aj ty svoj, nie? Podľa mňa je úplne pochopiteľné, že máme otázky a chceli by sme tomu pochopiť, keďže sme sa s tým nestretli. Budem rada ak sa k tomu vyjadríš a nejak to skúsiš objasniť.

@anonym_45f9a1 ja si pamatam ako tu raz niekto pisal, ze je z rovnakeho mesta a vobec nie je v skutocnosti taka ako sa tu prezentuje, co by asi aj vysvetlovalo dve osoby pod jednym menom. Smiesne.

anonym_f553b7
Včera o 16:46

Tak aspon vidime ako sa odbrkava na soc sietach 🙂 Netreba to brat vazne ani tie rady netreba brat vazne🙂
Hlavne ze tu viackrat viesta spomenula ze pridava len pod svojim menom, nie ako anonym a pritom za tym profilom sa skryva uplne niekto iny 🙂

anonym_45f9a1
Včera o 16:47
@anonym_c482f2

@anonym_45f9a1 ja si pamatam ako tu raz niekto pisal, ze je z rovnakeho mesta a vobec nie je v skutocnosti taka ako sa tu prezentuje, co by asi aj vysvetlovalo dve osoby pod jednym menom. Smiesne.

@anonym_c482f2 O mne tu tiež niektoré písali nezmyselné veci, ktoré neboli pravdou. Niekedy je za tým aj závisť či nesympatie, ale pýtala som sa jej na niečo iné.

viestta
Včera o 16:48
@anonym_45f9a1

@anonym_45f9a1 fer bude ked so mnou (nami) komunikovat osoba pod svojim nickom. Mozeme sa tiez skryvat pod anonyma

autor
Včera o 16:51
@viestta

@anonym_45f9a1 fer bude ked so mnou (nami) komunikovat osoba pod svojim nickom. Mozeme sa tiez skryvat pod anonyma

@viestta to nemyslíš vážne, že tu píše aj tvoja mama aj ty. Naraz byť prihlásené obe nemôžete. Nech si vytvorí tvoja mama nick, veď keď ty máš 44r, tak mama má minimálne 64r a to je obgenerácia. To chceš zdieľať profil aj s mužom a neskôr so synom?

anonym_f553b7
Včera o 16:53

Tak asi tymto odhalenim vieste klesne rapidne popularita na MK ....Tak tema bola podla mna vycerpana mozeme riesit ine problemy 🙂

anonym_527621
Autor odpoveď zmazal
anonym_3329bd
Včera o 16:59

Deliť sa o profil s maminkou. No jake milene. 😆😆😆Už chápeme jak je možné, že je tu furt. Mamka s dcérkou pracujú na zmeny., 😀

mimka1402
Včera o 17:00
@viestta

@viestta Úprimne si myslím, že je to jedno, keď riešime túto vec. Ale samozrejme rešpektujem a chápem. Sama neviem s kým komunikujem takže je to podľa mňa úplne rovnaká situácia a nemusíme riešiť či som pod svojim nickom alebo nie, ale okay. Nemám s tým problém, šlo mi o pointu, než o to aby zas xy profilov riešilo kde čo komentujem.😀 (čo posledné dni sa deje pod každým postojom kde napíšem)

anonym_aec1ac
Včera o 17:00

tak nie ja som bola mimo, ked som si vsimla, ze raz pise viestta gramaticky spravne a raz uplne zle 😀

zuzana76
Včera o 17:03
@anonym_f553b7

och no tak to je paradne zistenie.Mne tak minenkaa sla na nervy teraz je neaktivna ako pozeram, az pokial nedala aktualnu foto lebo vzdy mala take tajomne foto bud fotene zozadu, alebo v mori...ze som jej tipovala max 40rokov a potom raz dala svoju profilovku a tam pani 55+ tipujem tak vtedy som sa v duchu zasmiala ze no taka ide riesit v temach vyzor a davat rady ohladom randenia a pod 🙂 Zrazu tie jej vyjadrenia v diskusiach davali uplne iny zmysel. Detto ked viem o vieste ze je to jej mama/svokra tak veru uplne mi to dava iny rozmer...Nemam rada rady od generacie starsich ludi, aj ked niektore rady su ok. No ked si predstavim dochodkyne pomaly ako tu radia a prispievaju do tem...Asi sa treba zmierit s tym, ze populacia na koniku starne 🙂

@anonym_f553b7 tak na MK su mnohe zeny, co sem prisli v 2005 a vtedy mali 30, tak logicky su starsie. A je nas tu dost. Mozno polovica uzivateliek. Mne tiez vadia niektore prispevky mladsich, ze co ta moze vediet. Jednoducho generacny rozdiel.

aurelia2000
Včera o 17:05
@anonym_3329bd

Deliť sa o profil s maminkou. No jake milene. 😆😆😆Už chápeme jak je možné, že je tu furt. Mamka s dcérkou pracujú na zmeny., 😀

@anonym_3329bd Ak by to bola pravda, tak mňa by fascinovalo, akú názorovú konzistentnosť si dokážu udržať dve osoby tak, že to nepoznať. Navyše s generačným rozdielom 👍Vôbec nechápem, čo vás na tom vytáča. Veď MK je len na zabavu, relax, dobré rady aj hlúposti.😊

autor
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
Včera o 17:09
@aurelia2000

@anonym_3329bd Ak by to bola pravda, tak mňa by fascinovalo, akú názorovú konzistentnosť si dokážu udržať dve osoby tak, že to nepoznať. Navyše s generačným rozdielom 👍Vôbec nechápem, čo vás na tom vytáča. Veď MK je len na zabavu, relax, dobré rady aj hlúposti.😊

@aurelia2000 Mňa to osobne nevytača, mňa to skôr len ľudsky zaujíma dôvod ak to nie je sarkazmus.😀 Nič viac, nič menej. Iní si na tom samozrejme zgustnu.

viestta
Včera o 17:10
@mimka1402

@viestta Úprimne si myslím, že je to jedno, keď riešime túto vec. Ale samozrejme rešpektujem a chápem. Sama neviem s kým komunikujem takže je to podľa mňa úplne rovnaká situácia a nemusíme riešiť či som pod svojim nickom alebo nie, ale okay. Nemám s tým problém, šlo mi o pointu, než o to aby zas xy profilov riešilo kde čo komentujem.😀 (čo posledné dni sa deje pod každým postojom kde napíšem)

@mimka1402 tka ked fer, tak fer.
Ked kedysi zrusili XY uctov rebelantiek, zrusil aj mame. Mala nedoriesene veci na MK tak to doriesovala pod mojim nickom. A potom to tak ostalo. Ja sem chodim obcas.

mimka1402
Včera o 17:13
@viestta

@mimka1402 tka ked fer, tak fer.
Ked kedysi zrusili XY uctov rebelantiek, zrusil aj mame. Mala nedoriesene veci na MK tak to doriesovala pod mojim nickom. A potom to tak ostalo. Ja sem chodim obcas.

@viestta Ja si "mamu zitu" pamätám ešte pod mojim starým nickom, ale nevedela som prečo zmizla, ale spojitosť mi nenapadla.
Neuvažuješ teda zmazať fotky osobne syna, atď a mama nech teda je sama sebou pod týmto nickom? 🙂
Dnes by možno to už nik neriešil. Hoc si nepamätám čo "vyviedla".😀
A vďaka za úprimnú odpoveď.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_9318d1
Včera o 17:17

Ty kokso🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿

mimka1402
Včera o 17:19
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor OK, ale teraz úprimne. Mne je jedno kto má koľko rokov, ak s názormi súhlasím, tak súhlasím. Či ty riešiš či je názor relevantný aj podľa veku užívateľov? Ja nie. Často môže mať pravdu aj 70 ročná ale niekdy aj 20 ročná. Niektorí ľudia majú všeobecný prehľad odmala a iní ho nemajú nikdy.
Toto mi nepríde ako správny hejt. To, že sú dve osoby pod nickom je za mňa divné, ale v podstate ak má mama taky prehľad v jej veku, klobúk dole. 🙂
Z druhej strany... Každemu muselo dôjsť, že pracujúca žena asi nemá čas byť na mk tak často.
Len ma mrzí, že to teraz každý použije proti nej.
Inak. V čase kedy tu je 99% komentujucich anonymne, kde anonymne urážajú je to asi narovnako. Tam tiež nevieš vek, kto sedí na druhej strane mk.

anonym_c97961
Včera o 17:20
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor nehrotila by som to morálne , ked vám bude pisat pod anonymom jedno ktorá , prd viete ktorá je to 😂😂😂alebo vôbec že píšu
je tu dnes aj téme ked sa chlapi vydavaju za babu a dobre je

zuzana76
Včera o 17:23
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a nie je to jedno?

autor
Autor odpoveď zmazal