icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

26. apr 2026

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

mimka1402
Včera o 18:47
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor OK. Ja ťa chápem, ale pýtal sa jej niekto na to priamo za tie roky? Osobne neviem o tom.
Ja som sa jej opýtala a pozri, odpovedala mi. Vedela, že čo to spustí a aj tak to priznala bez okolkov. Mohla to odignorovať, čo neurobila.

mimka1402
Včera o 18:55
@zuzana76

@mimka1402 ozaj a proti tebe co mali? ja ta vidim prvy krat v tejto teme 😀

@zuzana76 Jaj a okrem veku, keď sa vyjadrím k deťom, čo sa nesmie ak nemáš svoje dieťa, najlepšie dva až tri, lebo jedno sa na Mk neráta. 😀 Teraz už vek nie je relevantný, aktuálne je to, že som učiteľka, ale bez vlastného dieťaťa! Takže nesmiem komentovať nič ohľadom toho podľa niektorých... 😁

zuzana76
Včera o 18:59

A tiez sliedenie profilov a kto co povedal a ze niekto klame a pod. Toto je internet a ked niekto napise, ze zavidi tolko volneho casu tym, co su tu casto a v kazdej teme, tak niektori su tu asi viac, ked si skladaju ulomky do uceleneho textu, navstevuju profily a vyhladavaju si informacie na zaklade nicku. Ja som sa az teraz dozvedela ze @biba18 je z Kosic, ja som to nejako automaticky brala, ze z Bratislavy, neviem preco.

karolinakr
Včera o 19:03

@viestta čo si mala zachvat uprimnosti? radsej si si mala kusnúť do jazyka

anonym_0e5938
Včera o 19:07
@mimka1402

@anonym_autor OK. Ja ťa chápem, ale pýtal sa jej niekto na to priamo za tie roky? Osobne neviem o tom.
Ja som sa jej opýtala a pozri, odpovedala mi. Vedela, že čo to spustí a aj tak to priznala bez okolkov. Mohla to odignorovať, čo neurobila.

@mimka1402 a spustilo to burku v serbliku

biba_18
Včera o 19:07

@karolinakr a možno naopak - buduje urban legend 😂

karolinakr
Včera o 19:08
@biba_18

@karolinakr a možno naopak - buduje urban legend 😂

@biba_18 ty si z Košíc - zisti, kde je pravda a podaj správu ! 😀

mimka1402
Včera o 19:09
@anonym_0e5938

@mimka1402 a spustilo to burku v serbliku

@anonym_0e5938 Ver mi, že keby mi dôjde koľke z toho spravia drámu, nič sa nepýtam. Už som to tiež oľutovala, ale ja som sa to nepytala so zlým úmyslom, narozdiel od iných. 😅

zuzana76
Včera o 19:10
@karolinakr

@biba_18 ty si z Košíc - zisti, kde je pravda a podaj správu ! 😀

@karolinakr ja som ale nepisala, ze @biba18 klame, len ze nikdy nesliedim po profiloch a teda ani netusim nejake dalsie informacie

karolinakr
Včera o 19:12
@zuzana76

@karolinakr ja som ale nepisala, ze @biba18 klame, len ze nikdy nesliedim po profiloch a teda ani netusim nejake dalsie informacie

@zuzana76 nech zisti pravdu o viestte, lebo ona je tiež z Košic - zo srandy som to myslela

zuzana76
Včera o 19:15
@karolinakr

@zuzana76 nech zisti pravdu o viestte, lebo ona je tiež z Košic - zo srandy som to myslela

@karolinakr a pytat sa kto je na foto, jasne, ze dcera

karolinakr
Včera o 19:16
@zuzana76

@karolinakr a pytat sa kto je na foto, jasne, ze dcera

@zuzana76 ty si ma s niekym myliš, ja vôbec nekladiem takéto otázky

zuzana76
Včera o 19:17
@karolinakr

@karolinakr nemyslim teba, ale tie co sa pytali, ako komu napadlo, ze je to Zita

zuzana76
Včera o 19:18

inak uz som si na Zitu spomenula, podla mna mala fajn nazory a davala dobre rady, nebola aj na streche? tam hlavne stavebne rady davala.

zuzana76
Včera o 19:21
@karolinakr

@karolinakr len som to poznamenala tebe, ked si pisala, ze nech biba zisti pravdu o vieste, niekedy tie komentare tak blbo vyzneju, ked neuvedieme celu situaciu

anonym_6c10d3
Včera o 19:21
@anonym_f553b7

och no tak to je paradne zistenie.Mne tak minenkaa sla na nervy teraz je neaktivna ako pozeram, az pokial nedala aktualnu foto lebo vzdy mala take tajomne foto bud fotene zozadu, alebo v mori...ze som jej tipovala max 40rokov a potom raz dala svoju profilovku a tam pani 55+ tipujem tak vtedy som sa v duchu zasmiala ze no taka ide riesit v temach vyzor a davat rady ohladom randenia a pod 🙂 Zrazu tie jej vyjadrenia v diskusiach davali uplne iny zmysel. Detto ked viem o vieste ze je to jej mama/svokra tak veru uplne mi to dava iny rozmer...Nemam rada rady od generacie starsich ludi, aj ked niektore rady su ok. No ked si predstavim dochodkyne pomaly ako tu radia a prispievaju do tem...Asi sa treba zmierit s tym, ze populacia na koniku starne 🙂

@anonym_f553b7 takže,keď ti povie 30 ročná,že si blbá,tak v pohode,ale keď ti to povie dôchodkyňa,tak to v pohode nie je😂
Aj tak tu je väčšina pod anonymom,takže im píšeš súkromné správy,aby si zistila,aký majú vek a či máš byť spokojná s odpoveďou alebo nie?
Bohaaaaaaaaaaaaa,sa smejem tvojej logike

fairyy
Včera o 19:34

ja by som povedala, ze pre vsetky tie, ktore su tak sialene v soku z toho, ze jeden ucet pouzivaju dve osoby, je internet velmi nebezpecnym miestom

minenkaa
Včera o 20:13

Takáto komédia tu už dávno nebola, ako teraz
Neskutočne ako niekto žije vo virtuálnom svete

reela
Včera o 20:59

Co ste tu sokovane, ze niekto iny pise pod nickom viestta - to mi pripomina ako vo wowku hrali za elfky stari chlapi a flirtovali s chlapcami, aby im dali lepsi gear, lebo su predsa dievcata...
Kazdopadne som ju vzdy brala stylom "wooow, neboji sa povedat, co si od srdca mysli, pricom ma vycapenu svoju fotku, fotky rodiny, osobne udaje - vek, mesto - ona sa neboji nicoho, ma gule". No a nakoniec zistime, ze to pod jej identitou pise jej mama... to by mi prislo strasne divne. To sa ta babka neboji, ze svojimi recami tu dcere moze privyrobit riadny bordel v zivote? Viem si predstavit, ze niekomu nestabilnemu v diskusii slapne na kurie oko a ta osoba sa potom bude mstit dcere v reale... ale babka je v cajku, jej identita je skryta, schyta to dcera a mozno vnuk

anonym_d08581
Včera o 22:14

chuda viesta nakoniec je obet matkinych komentov🤣

anonym_3ec802
Včera o 22:48

„Cože? Můj tata že nebyl muj tata?“
😂😂😂
@viestta

anonym_dc88c2
Včera o 23:20
@aurelia2000

@anonym_dacd5e viestta je z generácie, keď len 5% mohlo študovať VŠ. Keby bola z dnešnej, tak má 3 vysoké školy a 4 doktoraty.

@aurelia2000 tak to si teda nemyslím.
A výška sa dá študovať v každom veku.

anonym_f553b7
Dnes o 04:00

tak stara pani asi uz teraz nepojde studovat, to by nestihala tuto sa venovat zenam a davat rady. Zrejme je cielavedoma len za klavesnicou pripadne nuda na dochodku

aurelia2000
Dnes o 04:15

Nech má aj 💯, mne teraz odchádza 80-rocna kamoška❤️, áno, vonkajšie telo je zničené, ale ten brilantný mozog vnútri😓😥😭

earlgrey
Dnes o 04:26
@minenkaa

Takáto komédia tu už dávno nebola, ako teraz
Neskutočne ako niekto žije vo virtuálnom svete

@minenkaa 😂😂😂 však? ja sa hrozne bavím...ale ináč som si spomenula na jednu situáciu s viesstou a teraz mi to asi aj zapadá do seba, keď je pravda, že pod jej menosa prihlasuje aj jej mama 🤷‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
aurelia2000
Dnes o 04:44
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Škoda, že sa nemôžeš pozrieť do svojej budúcnosti. Akého veku sa vôbec dozijes, v akom mentálnom a fyzickom zdraví... aké fajnove diagnózy ti osud nadeli.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_660dbd
Dnes o 04:50
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor No aj moja mama má skoro 80 rokov a bežne pol dňa presedí za PC. Dokonca som ju zo srandy zaregistrovala na pokeci a keby si videla aké konverzácie viedla s mladými chalanmi 😂 veď nech sa baví a užíva si život. Nevidím na tom nič zlé. Ale uznaj, že ak by všetci vedeli, že viestta nie je viestta, tak nebola by možno taká obľúbená, preto v tom naďalej pokračovali, pravdepodobne 🤷‍♀️Chudák teta, musí sa cítiť blbo, ak to je pravda no.

autor
Autor odpoveď zmazal