Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?
Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.
@viestta Myslím si, že je fér to aj vysvetliť keď už si to priznala. Mnohí ťa alebo teda vás, sledujeme roky. A mali sme pocit, že vieme s kým komunikujeme, vnímali ťa ako jednu z mála, ktorá dokáže povedať veci narovinu pod svojou identitou. Takto sa cítim oklamane a nerozumiem tomu. Veď mamina dokáže mať svoj účet aj ty svoj, nie? Podľa mňa je úplne pochopiteľné, že máme otázky a chceli by sme tomu pochopiť, keďže sme sa s tým nestretli. Budem rada ak sa k tomu vyjadríš a nejak to skúsiš objasniť.
@anonym_45f9a1 viestu tu sledujem už dlho a viem aj o zite. Podľa mňa je to proste jej dcéra - veď kedysi aj komunikovali spolu pod fotkami jej dieťaťa. Viesta je normálna osoba, jej mama tiež nemala úplne zle názory, ale niektorych prípadoch bola príliš odsudzujúca. Koľki ľudia tu majú členov rodiny, čo je na tom. Ja tu mám sestru tiež o sebe vieme a niekedy sa aj bavíme na tom čo sa tu niekedy stalo.
@anonym_7d81ec mozes si hodit kocku
@viestta A na tej profilovke si ty, alebo tvoja matka?
@anonym_autor nie nemáme rovnaký nick, ale Viesta je podľa mňa proste len ona a Zita bola predtým. Ak sa prihlasuje pod ňou, no a čo. Nikto predsa z nás nevie s kým reálne komunikuje, tak sa trocha povsnes nad to. Ved ani o tebe nič neviem, ani ty o mne. Príde mi už šialené, že ľudia tak prehnane focusuju na internetové vzťahy, ved to presahuje už medze.
@anonym_autor Ty si posledná, ktorá by mala sa tu hrať na morálny kompas, keď si schopná mať diskusiu o iných, samozrejme pod anonymom.
Keby píšeš pod svojim nickom. OK. Kritizuj. Ale žiadna ktorá kritizuje to nerobí pod svojim menom ale anonymne, lebo? Ženy, aspoň majte v sebe chochmes a sebakritiku a nie pod anonymom tu urážate na niekoľko strán ľudí.😀
@anonym_autor mila autorka príspevku…Tebe už naozaj nerozumiem, založíš tému ako anonym, že tá irituje 1 profil (konkrétny). teraz ta zase irituje, že 1 profil maju 2 osoby a tá druha je (staršia)…akože, nechceš to tu radšej zabalit pre pokoj na duši
@anonym_autor Ty si posledná, ktorá by mala sa tu hrať na morálny kompas, keď si schopná mať diskusiu o iných, samozrejme pod anonymom.
Keby píšeš pod svojim nickom. OK. Kritizuj. Ale žiadna ktorá kritizuje to nerobí pod svojim menom ale anonymne, lebo? Ženy, aspoň majte v sebe chochmes a sebakritiku a nie pod anonymom tu urážate na niekoľko strán ľudí.😀
@mimka1402 asi prvýkrát s tebou musím súhlasiť 😁
@mimka1402 asi prvýkrát s tebou musím súhlasiť 😁
@anonym_autor Morálne dno fakt? Pozri, aj ja tu mam profily ktoré sú mi nesympaticke, dokážem s nimi súhlasiť v rôznych diskusiách hoc osobnostne nie.
Ale prosím ťa načo sa to tu ty hráš po celý čas? Veď sama si tu anonymne, celé tieto strany vedieš o rôznych ľuďoch. Snažíš sa anonymne ale jasne rypeš do ľudí "hlavne nenapadne". Dpc, veď aspoň buď tu pod svojim nickom. 😀 Čo by sa stalo keby videli ze Katka tu píše o iných? No nič. Jedine, že si zas niekto kto sa hrá celý čas na milého človeka a anonymne si tu chodí vybiť zlosť.
@dennissa16 Napodobne, ešte z nás budú kamošky 😉😀
@anonym_autor ale co to u teba môže meniť teraz, keď je tu kvadrilion anonymov,vrátane teba?
Logicky mi to vysvetlí.
@anonym_3329bd Ak by to bola pravda, tak mňa by fascinovalo, akú názorovú konzistentnosť si dokážu udržať dve osoby tak, že to nepoznať. Navyše s generačným rozdielom 👍Vôbec nechápem, čo vás na tom vytáča. Veď MK je len na zabavu, relax, dobré rady aj hlúposti.😊
@aurelia2000 .... Mne je to jedno. Bolo mi jej ľúto aj doteraz, teraz mi je jej ľúto ešte viac. Nechať, aby názor na mňa bol stvorený na základe niekoho iného je čistá schyza. Ale hlavne, že sa rochnila v tom neustále, že aká je cool a koľko tu má kamosiek. A na koniec je hviezda jej mama a nie ona. No smutne.
@aurelia2000 .... Mne je to jedno. Bolo mi jej ľúto aj doteraz, teraz mi je jej ľúto ešte viac. Nechať, aby názor na mňa bol stvorený na základe niekoho iného je čistá schyza. Ale hlavne, že sa rochnila v tom neustále, že aká je cool a koľko tu má kamosiek. A na koniec je hviezda jej mama a nie ona. No smutne.
@anonym_3329bd v 70ke mat take publikum tiež nie je na zahodenie ..nech si urobia dva nicky a každy sam za seba, uvidime, kto nazbiera viac lajkov
Mna fakt zaujima ci je to fotka matky, dcery, alebo niekoho ineho.
@anonym_autor morálne dno? Vedela by som vymenovať x situácií ktoré sú naozaj morálne dno, nie toto pre boha. Napríklad keď sa niekto smeje na smrti dieťaťa, alebo keď sa smejuceho.smajlika na status o stratenom ukrajincovi. To je morálne dno a nie to že dve osoby používajú jeden nick a vedia o tom. Fakt to hrozne prežívas.
@anonym_autor tak napr ja som sa jej nikdy nikde nezastavala, lebo to podľa mňa vôbec nepotrebuje..
Viem o tom už roky a nijako to moj názor na ňu neovplyvnilo. A teraz vcase anonymov uz vôbec nie.
Nejako to veľmi prežívaš.
@anonym_autor ok, možno si na toto citlivejšia. Každý sme nejaký.
Ale pozri, mohla klamať dalej a neurobila to. Lebo naozaj mohla a nikdy by si na to neprišla, akurát ja by som ostala za drbnutu.
Tak to som riadne šokovaná-Viestta v dvoch osobách😁😁 roky sa neprezradili…👎
@anonym_f553b7 do akého veku je žena podľa teba schopná relevantne odpovedať ohľadom materstva, ženstva, práva, hobby?? 50-ročné nemali deti, nesexujú, nepoužívajú kozmetiku? či ako? zvláštne…
@anonym_autor a čo keď sa do jej účtu nabúral jej syn a píše tieto somariny ? ...lebo akože nechce sa mi veriť veď ty kokso tiež som tu dlhšie a brala som ju za jedinú normálnu osobu na Koniku ktorá viem ako vyzerá ..som z toho zmätená ...a @viestta som veľmi sklamaná lebo tým ako sa tu vyjadruješ tak pravdivo a každému chces pomôcť že ti môžem naozaj veriť, ale nie nemôžem..už sa mi nechce veriť ničomu tu na Koniku ani na internete ,dobru noc, ešte budem nad tým dlho rozmýšľať ...a inak prečo mame nezablokujes prístup a nech si ona píše pod vlastným nickom ??? Veď nás tu všetkých roku klameš pani predavačka z Lidla :(
@anonym_f553b7 do akého veku je žena podľa teba schopná relevantne odpovedať ohľadom materstva, ženstva, práva, hobby?? 50-ročné nemali deti, nesexujú, nepoužívajú kozmetiku? či ako? zvláštne…
@biba_18 tiez cumim ako puk, suhlasi s nazormi, ale ked zisti, ze pani ma 70 rokov, tak uz nie, lebo je stara, no paradna diskriminacia
@anonym_autor a čo keď sa do jej účtu nabúral jej syn a píše tieto somariny ? ...lebo akože nechce sa mi veriť veď ty kokso tiež som tu dlhšie a brala som ju za jedinú normálnu osobu na Koniku ktorá viem ako vyzerá ..som z toho zmätená ...a @viestta som veľmi sklamaná lebo tým ako sa tu vyjadruješ tak pravdivo a každému chces pomôcť že ti môžem naozaj veriť, ale nie nemôžem..už sa mi nechce veriť ničomu tu na Koniku ani na internete ,dobru noc, ešte budem nad tým dlho rozmýšľať ...a inak prečo mame nezablokujes prístup a nech si ona píše pod vlastným nickom ??? Veď nás tu všetkých roku klameš pani predavačka z Lidla :(
@anonym_b8bef6 Tento vylev je hodný už na odbornú pomoc. 😀 Ja chápem, sklamanie. OK. Aj ja som ostala zaskočena a myslela som si, že ide o výmysel.
Ale toto tu? Preboha veď nikto neumrel, nič sa dokopy nestalo. Je to iná osoba len fyzicky, ale názory sa nezmenili,postoje nie.
Či už zmena veku mení hodnotu?
Prosím vás, zbláznili ste sa tu dnes všetci?
Zaujimave ako niekto zije konikom ovela viac ako ten, koho kritizuju, ze je tu stale a v kazdej teme.
@anonym_b8bef6 Tento vylev je hodný už na odbornú pomoc. 😀 Ja chápem, sklamanie. OK. Aj ja som ostala zaskočena a myslela som si, že ide o výmysel.
Ale toto tu? Preboha veď nikto neumrel, nič sa dokopy nestalo. Je to iná osoba len fyzicky, ale názory sa nezmenili,postoje nie.
Či už zmena veku mení hodnotu?
Prosím vás, zbláznili ste sa tu dnes všetci?
@mimka1402 ozaj a proti tebe co mali? ja ta vidim prvy krat v tejto teme 😀
@biba_18 tiez cumim ako puk, suhlasi s nazormi, ale ked zisti, ze pani ma 70 rokov, tak uz nie, lebo je stara, no paradna diskriminacia
@zuzana76 Ja som pod starým profilom mala "popularitu", bežne veľa lajkov aj srdiečok. Do doby, kým vtedy som nedala svoj vek (ano mala som pri prvom profile 17), odvtedy boli diametrálne iné názory a útoky na moju osobu a už zrazu nič čo som napísala nemalo hodnotu, lebo som to napísala ja. 😀
Ja napríklad od začiatku dávam iný vek a nikde nepadol môj skutočný, vždy orientačný buď v k téme kedy som danú vec riešila alebo tak. Z dôvodu toho, aby niekto nemal potrebu vtedy riešiť či môj názor má hodnotu alebo nie podľa veku. 😀
To isté teraz, keď viesta ma zrazu 70, tak už jej názory sú zlé, áno?
Moja starká má po 80ke a názory také, že by väčšina si od nej mohla brať príklad ako dokáže byť vo svojom veku stále relevantná a menej odsudzujúca než mladé baby.

@anonym_autor Správne to možno uplne nie je. Ale, sama si tu ako anonym, ďalších xy ktoré ju urážajú alebo urážali sú tiež pod anonymom. Viesta keď už nič iné neurazala a nešla takéto primitívne urážky, ako tu dávate poniektoré. Nevravím, že mi je sympatické zistiť to, ale aspoň niečo sa jej musí nechať. Z druhej strany, aspoň sú dohladatelne, viesta ma tu stále foto, kto chce tak sa dopátra aj k identite jej mamy.