icon

Aký je váš názor na Zuzanu Závodskú?

28. jan 2026

Sledujete ju na IG? Aký máte názor?🙂

anonym_13d092
29. jan 2026
@ivkabarbi

@zilvja presne. Riešiť blbosti, na to čas majú. Nepodstatné veci, ktoré nikomu z nás zivot nezlepšia. A pointa im absolútne unikla. A ešte ťa tu niekto obviní, že si ňou? Tak to je už čisté zúfalstvo. Čo z toho vyplýva? Ze každá, ktorá má mozog a premýšľa, je Zuzana? Hm, tak to sme naozaj ma tom zle, ak je takýchto "Zuzán" tak žalostne málo.

@ivkabarbi naopak, verím, že veľmi veľa žien tu používa mozog a premýšľa, ale názory komunikujú spôsobom demokratickým, ktorý rešpektuje, nie diktátorským, ktorý prikazuje. Ak je podľa Vás nadradených “Zuzán” medzi ženami žalostne málo, tak potom chvalabohu. ❤️

knieza_pribina
29. jan 2026

@anonym_autor podľa mňa je to zatrpknutá žena, je mi jej ľúto a mám od nej ban 🤷🏻‍♀️😄 ale ksicht má pekné garážovaný. Mňa by zaujímalo, čo to bolo za kauzu so psychologičkou a botoxom? Napíšete niektorá viac? Predpokladám, že reagovala na Dašku z Mamagangu?

pierkoo
29. jan 2026
@knieza_pribina

@anonym_autor podľa mňa je to zatrpknutá žena, je mi jej ľúto a mám od nej ban 🤷🏻‍♀️😄 ale ksicht má pekné garážovaný. Mňa by zaujímalo, čo to bolo za kauzu so psychologičkou a botoxom? Napíšete niektorá viac? Predpokladám, že reagovala na Dašku z Mamagangu?

@knieza_pribina mne sa nepáčilo, že pani, kt jej mesačne platila 10€za patreon, kt s ňou súhlasila, že nechce kozmetiku, kt je skúšaná na zvieratách ale že sa o politiku nezaujíma,musela byť hneď zz ponižovaná. Ani ja sa o politiku nezaujímam, nechodím na protesty, v tv sledujem len HBO Max a nemyslím si, že patrím medzi lišajniky a mach

autor
29. jan 2026

@aesthehoe514 tak toto je masaker!!!! Tak pani chodiaca dokonalosť, ktorá všetko musí študovať jednoducho kopíruje ctrl+c a ctrl+v dava čele dni do translatora? To niekde možné, ako si to môže dovoľovať! Som v šoku

pierkoo
29. jan 2026
@pierkoo

@knieza_pribina mne sa nepáčilo, že pani, kt jej mesačne platila 10€za patreon, kt s ňou súhlasila, že nechce kozmetiku, kt je skúšaná na zvieratách ale že sa o politiku nezaujíma,musela byť hneď zz ponižovaná. Ani ja sa o politiku nezaujímam, nechodím na protesty, v tv sledujem len HBO Max a nemyslím si, že patrím medzi lišajniky a mach

@pierkoo Ta pani si to jednoducho nezaslúzila.

anonym_4e5593
29. jan 2026
@pierkoo

@pierkoo Ta pani si to jednoducho nezaslúzila.

@pierkoo mne jej bolo hrozne luto a urazilo to aj mna ako citajucu tu konverzaciu

anonym_215135
29. jan 2026

Ako ona nie je zlá ani zákerná, keď chcela, vedela byť aj veľmi milá, no ale ako to napísať, noooo... čo si myslieť o žene po 40-ke ktorej jedinou životnou náplňou je riešiť to, čo si napatlá na tváričku? 🤷‍♀️

anonym_44512e
29. jan 2026
@anonym_autor

@aesthehoe514 tak toto je masaker!!!! Tak pani chodiaca dokonalosť, ktorá všetko musí študovať jednoducho kopíruje ctrl+c a ctrl+v dava čele dni do translatora? To niekde možné, ako si to môže dovoľovať! Som v šoku

@anonym_autor aj ma vyrusuje, ked ona sa stazuje ako ju ine blogerky nekredituju 🙈 to ze ona opajcne iny blog, to uz nespomenie 🤷🏻‍♀️ povie ze ona je novinarka a je to je chraneny zdroj 😂

anonym_215135
29. jan 2026
@elz1920

@muzula na 100 percent študovala slovenčinu a pedagogiku na FiF UK. Sedeli sme spolu na mnohých hodinách, či už seminároch alebo prednáškach. Nedehonestovala by som ani jej vzdelanie, ani vedomosti, ani schopnosti.

Podľa mňa sa len sama sebe snaží zracionalizovať, že deti už jednoducho nebudú. Nejako musí ísť ďalej. Nechcela by som s ňou meniť.
Každý máme nejakú povahu. Ona ju aj zverejňuje. Možno to raz oľutuje.
Nikoho nenúti, aby ju nasilu sledoval. Vždy sa dá s tým prestať. Načo sa v tom rýpať?

@elz1920 Presne tak, na FiF UK, to je neskutočné, že človek stretne na koňovi niekoho z tej doby 😀

hanicka101
29. jan 2026
@pierkoo

@pierkoo Presne, a potom to riesi cely den na story, ta zena asi fakt nema co na praci. Ale asi si aj uvedomila ze ju urazila pretoze nakoniec napisala ze to je jej styl humoru....tak aspon vieme 👌

zilvja
29. jan 2026

@aesthehoe514 predtým, ako niekoho obviníte, tak si pozrite dátumy, milá pani. Zuzana vydala článok o PH v r. 2017 a ten anglický o PH je z r. 2020. Zuzanin článok o mykotickom akné je z r. 2019 a ten anglický z r. 2024. Aspoň si overte základné fakty a dátumy, ak sa do niekoho chcete pustiť. To je vážna tragédia táto diskusia.

dominika1508
29. jan 2026

@anonym_autor
@aesthehoe514 označujem aj autorku lebo aj ona reagovala. Tie články som si neprecitala všetky, skôr som to prelistovala aký je obsah a prečítala si časti. A nesúhlasím, že je to kópia. Sama sa skincare venujem a mám aj kozmetické vzdelanie, mám veľa kníh o pokožke a starostlivosti, aj od Caroline Hirons, Natalie Spierings, Lab Muffin, atd. Tieto témy som videla na nespočetne veľa blogoch a videách, nieto ešte v knihách. O skvaláne písali a natáčali aj rôzne Slovenské blogerky ako Katka zo Zrkadielka a tiež používali podobnú terminológiu. Keď sa pozriem na dátumy, na prvom som našla len dátumy poslednej aktualizácie ale da sa pravdepodobne podľa najstarších komentárov zistiť cca kedy boli články vydané a niektoré Zuzanine články vyzerajú dokonca byť napísané skôr. Takže skôr ide o informácie, ktoré boli neviemkoľkokrát napísané a spracované ako o to, že by Zuzana kopírovala konkrétny článok. Okrem toho že teda majú iný obsah a štruktúru, téma a niektoré fakty sú samozrejme rovnaké, lebo sú to fakty, ale v tie články rovnaké a ani extrémne podobné nie sú. 🤷🏻‍♀️

anonym_406167
29. jan 2026

Nehnevajte sa dámy, ale povedat niekomu ze je lisajnik a mach je URAŽKA! A este som nezaregistrovala aby nejaky influencer niekedy urazil svojho sledovatela, ktory s nim suhlasil, takymto sposobom. To nema obdoby. A ak to podla vas nie je uražka, tak potom ani to nie je uražka co tu popisali ine uživateľky na adresu ZZ. Je to potom tiež len humor.

anonym_44512e
29. jan 2026
@zilvja

@aesthehoe514 predtým, ako niekoho obviníte, tak si pozrite dátumy, milá pani. Zuzana vydala článok o PH v r. 2017 a ten anglický o PH je z r. 2020. Zuzanin článok o mykotickom akné je z r. 2019 a ten anglický z r. 2024. Aspoň si overte základné fakty a dátumy, ak sa do niekoho chcete pustiť. To je vážna tragédia táto diskusia.

@zilvja to nie je pravda. Tie clanky boli v tych rokoch aktualizovane o dalsie info, a nie prvotne publikovane. Clanok o malassezia akne som citala na simpleskincarescience prvykrat asi rok predtym ako sa objavil na blogu u zavodskej. Takze asi tolko k tomu.

anonym_44512e
29. jan 2026
@zilvja

@zilvja Inak ten clanok o mykotickom akne publikovala November 9, 2019, na blogu simpleskincarescience bol online skor ako Aug 2, 2017. Naozaj som ja ta co si ma overovat informacie? 😀

anonym_44512e
29. jan 2026
@zilvja

@zilvja A simpleskincarescience clanok o PH bol online uz Dec 31, 2016. 😎 ak nie skor.

anonym_40a2f7
29. jan 2026
@anonym_44512e

@zilvja Inak ten clanok o mykotickom akne publikovala November 9, 2019, na blogu simpleskincarescience bol online skor ako Aug 2, 2017. Naozaj som ja ta co si ma overovat informacie? 😀

@anonym_44512e Ten článok je aktualizovaný, preto ti tam ukazuje iný dátum...

ivkabarbi
29. jan 2026
@anonym_4e5593

@zilvja ale toto nie je o politike a nebavia sa tu na 4 stranach len 3 zeny, co nemaju ine na robote. Predpokladam, ze vacsinu z nas Zuzana zadupala svojou "asertivnou" komunikaciou tak, ze sme sa citili ako posledne bzdochy. To nie je o tom, ze sme citlivucke kvetinky a treba nas ofukovat. Ale nenechame si to pacit, aby na nas vyhukovala urazky. Nema pravo takto komunikovat, ani na svojej platforme. Alebo teda ma, ale nech sa potom necuduje, ze jej slova stracaju validaciu a ludia ju odfollowuju.

@anonym_4e5593 jej je jedno, či ju sleduješ alebo nie. Práve to je sympatické, že hovorí veci na rovinu, nehrá sa na chrumkavú, aby si nahnala followerov.

ivkabarbi
29. jan 2026
@anonym_13d092

@ivkabarbi naopak, verím, že veľmi veľa žien tu používa mozog a premýšľa, ale názory komunikujú spôsobom demokratickým, ktorý rešpektuje, nie diktátorským, ktorý prikazuje. Ak je podľa Vás nadradených “Zuzán” medzi ženami žalostne málo, tak potom chvalabohu. ❤️

@anonym_13d092 vôbec nevieš čítať s porozumením a totálne prekrúcaš moje slová.

ivkabarbi
29. jan 2026
@pierkoo

@pierkoo no, vďaka takym ako ty je náš štát v prdeli. Je tvoja povinnosť sa zaujímať. Ty nechceš pre svoje deti lepšiu budúcnosť? Ty si spokojná so stavom nášho skolstva, zdravotníctva, infrastrukturou? To je krn ľahostajnosť a lenivosť. Ze teba to jezaujima, na to doplacame všetci. Potom sa nečudujme, ze vo svete vládnu narcistickí psychopati schopní rozputať tretiu svetovú. Lebo vás to nezaujíma.

zuzanaa239
29. jan 2026

Ak začala s korejskou kozmetikou, tak som ju sledovala. Teraz po čase som si zapla video ohľadne stravovania a zdraveho životne štýlu, dlhovekost nehovorila zle, ale potom začala ako si berie male cukre ku kave na peeling a dcera 8 ročná to pocula a pyta sa ma je normálna ta pani… Ako ma prehlad,vie aj poradit… len mne príde veľmi namyslena a nemam rada drzgrosov.

tanicka907
30. jan 2026

Zuzanu sledujem na instagrane, dava dobre kozmeticke rady a aj nazory ma osviezujuce (vid kauza mamagang - Zuzana palce hore).
Ale ma nestastny prejav, negativny a nie raz ma podla mna urazila (podla nej som asi len slaby jedinec). Take zaobchadzanie si ja nedovolim ku nikomu, nieto este ku niekomu, kto mi plati za sluzby. Preto som po case prestala. Pravdu povediac, ani mi nevadila jej povysenecka osobnost nakolko som sa sustredila na to co ma zaujima, ale aj ten Patreon je bez hlavy a paty.

anonym_c6ea11
30. jan 2026
@tanicka907

Zuzanu sledujem na instagrane, dava dobre kozmeticke rady a aj nazory ma osviezujuce (vid kauza mamagang - Zuzana palce hore).
Ale ma nestastny prejav, negativny a nie raz ma podla mna urazila (podla nej som asi len slaby jedinec). Take zaobchadzanie si ja nedovolim ku nikomu, nieto este ku niekomu, kto mi plati za sluzby. Preto som po case prestala. Pravdu povediac, ani mi nevadila jej povysenecka osobnost nakolko som sa sustredila na to co ma zaujima, ale aj ten Patreon je bez hlavy a paty.

@tanicka907 ona povazuje niekoho za slabeho jedinca? sama svojho casu zamindrakovana, pamatam si ju . ked este robila v stv a potom ta3, chodila na jedno forum, jedna utapnuta s komplexami baba, s mega zlou pletou, ktosi jej tam vypisoval, ako ju neznasali v robote.

anonym_13d092
Autor odpoveď zmazal
tanicka907
30. jan 2026
@anonym_c6ea11

@tanicka907 ona povazuje niekoho za slabeho jedinca? sama svojho casu zamindrakovana, pamatam si ju . ked este robila v stv a potom ta3, chodila na jedno forum, jedna utapnuta s komplexami baba, s mega zlou pletou, ktosi jej tam vypisoval, ako ju neznasali v robote.

@anonym_c6ea11 podla mna bola vzdy krasna sena a tiez si ju pamatam aj so zlou pletou. A vyzera vynikajuco, s vyplnami ci bez. Jej prejav mi vzdy tak trosku prekazal, vzdy mala pridlhe videa, ale obsah bol vzdy dobry (ci uz okopirovany alebo nie), vzdy mam rada jej prispevky - ku tenan, pre ktore ju sledujem. Trochu politiky, poukazovanie na nepravost a vyjadrenia inych blogerov bez zdrojov tiez rada podporim - taktiez sa mi velmi pacil prispevok o Ostrihonovej. Vynikajuci.
Kazdopadne, to co predvadza vo svojich odpovediach followerom je nestastne a je mi luto tych zien ktore je z uprimnosti napisu. Zuzana nema ziadnu sebareflexiu a ani skromnosti, ked namiesto toho aby uz bola tisko, uz tyzden utoci a tvari sa , ze tym ze followeri odchadzaju “je to ocista jej instagramu”.
Zuzana ak toto citate, menej je niekedy viac.

anonym_c6ea11
30. jan 2026
@tanicka907

@anonym_c6ea11 podla mna bola vzdy krasna sena a tiez si ju pamatam aj so zlou pletou. A vyzera vynikajuco, s vyplnami ci bez. Jej prejav mi vzdy tak trosku prekazal, vzdy mala pridlhe videa, ale obsah bol vzdy dobry (ci uz okopirovany alebo nie), vzdy mam rada jej prispevky - ku tenan, pre ktore ju sledujem. Trochu politiky, poukazovanie na nepravost a vyjadrenia inych blogerov bez zdrojov tiez rada podporim - taktiez sa mi velmi pacil prispevok o Ostrihonovej. Vynikajuci.
Kazdopadne, to co predvadza vo svojich odpovediach followerom je nestastne a je mi luto tych zien ktore je z uprimnosti napisu. Zuzana nema ziadnu sebareflexiu a ani skromnosti, ked namiesto toho aby uz bola tisko, uz tyzden utoci a tvari sa , ze tym ze followeri odchadzaju “je to ocista jej instagramu”.
Zuzana ak toto citate, menej je niekedy viac.

@tanicka907 ano, pekna bola, aj je, ja to nerozporujem, ja len reagujem na to, ze povazuje inych za slabych jedincov.
k zvysku sa vyjadrit neviem, nesledujem ju uz. a tie jej dlhe litanie, co zvykla pisat mi tiez nesedeli. ale inym mozu, to je ok.
ale by ma zaujimalo, co mala k Ostrihonovej

anonym_13d092
30. jan 2026
@anonym_c6ea11

@tanicka907 ano, pekna bola, aj je, ja to nerozporujem, ja len reagujem na to, ze povazuje inych za slabych jedincov.
k zvysku sa vyjadrit neviem, nesledujem ju uz. a tie jej dlhe litanie, co zvykla pisat mi tiez nesedeli. ale inym mozu, to je ok.
ale by ma zaujimalo, co mala k Ostrihonovej

@anonym_c6ea11 kaderníctvo zverejnilo Ostrihoňovú ako ukážku svojej práce - melíru. Zuzana danú fotku zdielaľa a pridala krátky koment.

Takýto:
Skúsili by ste mi, prosím, takto na Deň Ústavy, ktorá nám všetkým bez rozdielu garantuje slobodu prejavu, vysvetliť, aký je rozdiel medzi pani s krásnym melírom na fotke a mnou?

Lebo Veronika Cifrová Ostrihoňová, na ktorej melír sa pozeráme, bola jednou z tých, ktoré po mojom vyhadzove z televízie pre recenziu na kozmetiku tvrdili, že novinár sa nesmie vyjadrovať k značkám, v prípade, že by o nich v budúcnosti mal informovať v správach. Tak jasné, lebo od rána do večera, ČT24 počnúc a BBC končiac, tam vysielajú recenzie na krémy.

Používatelia Instagramu jej účes na profile istého bratislavského kaderníctva, ktoré fotografiu využíva na svoju propagáciu, obdivujú už viac než dva týždne, bez toho, aby si všimli, že ide o poslankyňu Európskeho parlamentu. Alebo bez toho, že by sa voči tomu ohradila sama pani poslankyňa, keďže ide o konflikt záujmov a môže vzbudzovať dojem, že súkromný biznis získava vďaka tvári a menu političky nespravodlivú výhodu. Skúste si takúto fotografiu na verejnom profile akéhokoľvek kaderníctva predstaviť, ak by išlo napríklad o Moniku Beňovú alebo Martinu Šimkovičovú.

Zaujímalo by ma teda, prečo bolo neprípustné, keď som ja – ako moderátorka – nahrávala vo voľnom čase YouTube videá a písala blog o kozmetike, a nikto mi za to neplatil, no vyhodili ma preto z práce, a už piaty rok sa s televíziou súdim v spore na ochranu osobnosti, ale dnes neprekáža, že europoslankyňa dovolí, aby kaderníctvo využívalo jej meno a tvár na svoju propagáciu?

Žijeme obe v rovnakej krajine?

Ak bránime slobodu médií a slobodu prejavu v Európe, potom by sme mali rovnako chrániť aj právo moderátorov na súkromný prejav, a zároveň od politikov vyžadovať, aby sami nekonali v rozpore s hodnotami, ktoré deklarujú, ale naozaj podľa nich žili.

A ak sa teda dnes pani Cifrová Ostrihoňová stavia ako poslankyňa do pozície obrankyne médií, žien a právneho štátu, potom by mohla vysvetliť aj tento zjavný rozpor – pretože dôvera občanov v politikov stojí na integrite, nie na dvojakom metri. A ak sama hovorí, že jej ide o rovnosť žien, potom by som si s ňou mala byť v právach a povinnostiach v tejto krajine rovná aj ja.

anonym_c6ea11
30. jan 2026
@anonym_13d092

@anonym_c6ea11 kaderníctvo zverejnilo Ostrihoňovú ako ukážku svojej práce - melíru. Zuzana danú fotku zdielaľa a pridala krátky koment.

Takýto:
Skúsili by ste mi, prosím, takto na Deň Ústavy, ktorá nám všetkým bez rozdielu garantuje slobodu prejavu, vysvetliť, aký je rozdiel medzi pani s krásnym melírom na fotke a mnou?

Lebo Veronika Cifrová Ostrihoňová, na ktorej melír sa pozeráme, bola jednou z tých, ktoré po mojom vyhadzove z televízie pre recenziu na kozmetiku tvrdili, že novinár sa nesmie vyjadrovať k značkám, v prípade, že by o nich v budúcnosti mal informovať v správach. Tak jasné, lebo od rána do večera, ČT24 počnúc a BBC končiac, tam vysielajú recenzie na krémy.

Používatelia Instagramu jej účes na profile istého bratislavského kaderníctva, ktoré fotografiu využíva na svoju propagáciu, obdivujú už viac než dva týždne, bez toho, aby si všimli, že ide o poslankyňu Európskeho parlamentu. Alebo bez toho, že by sa voči tomu ohradila sama pani poslankyňa, keďže ide o konflikt záujmov a môže vzbudzovať dojem, že súkromný biznis získava vďaka tvári a menu političky nespravodlivú výhodu. Skúste si takúto fotografiu na verejnom profile akéhokoľvek kaderníctva predstaviť, ak by išlo napríklad o Moniku Beňovú alebo Martinu Šimkovičovú.

Zaujímalo by ma teda, prečo bolo neprípustné, keď som ja – ako moderátorka – nahrávala vo voľnom čase YouTube videá a písala blog o kozmetike, a nikto mi za to neplatil, no vyhodili ma preto z práce, a už piaty rok sa s televíziou súdim v spore na ochranu osobnosti, ale dnes neprekáža, že europoslankyňa dovolí, aby kaderníctvo využívalo jej meno a tvár na svoju propagáciu?

Žijeme obe v rovnakej krajine?

Ak bránime slobodu médií a slobodu prejavu v Európe, potom by sme mali rovnako chrániť aj právo moderátorov na súkromný prejav, a zároveň od politikov vyžadovať, aby sami nekonali v rozpore s hodnotami, ktoré deklarujú, ale naozaj podľa nich žili.

A ak sa teda dnes pani Cifrová Ostrihoňová stavia ako poslankyňa do pozície obrankyne médií, žien a právneho štátu, potom by mohla vysvetliť aj tento zjavný rozpor – pretože dôvera občanov v politikov stojí na integrite, nie na dvojakom metri. A ak sama hovorí, že jej ide o rovnosť žien, potom by som si s ňou mala byť v právach a povinnostiach v tejto krajine rovná aj ja.

@anonym_13d092 dakujem ti pekne za ochotu.
zaujimave, no ma pravdu v podstate. Pallova mala kontakty, tak sa pomstila, hnusne podrazacky, sprosto a primitovne. to, co dali ako dovod vypovede bolo len varenie z vody.

anonym_13d092
30. jan 2026
@anonym_c6ea11

@anonym_13d092 dakujem ti pekne za ochotu.
zaujimave, no ma pravdu v podstate. Pallova mala kontakty, tak sa pomstila, hnusne podrazacky, sprosto a primitovne. to, co dali ako dovod vypovede bolo len varenie z vody.

@anonym_c6ea11 áno, tiež si myslím, že jej bolo silno ukrivdené len tak, z ješitnosti. Určite to nie je pre človeka ľahké spracovať, ale tým prskaním zlosti na ľudí okolo seba si v konečnom dôsledku uľaví len chvíľkovo.

knieza_pribina
30. jan 2026
@tanicka907

@tanicka907 mohla by si prosím trochu priblížiť, ako reagovala na Mamagang / botox?