Aký je váš názor na Zuzanu Závodskú?
Sledujete ju na IG? Aký máte názor?🙂
@knieza_pribina v skratke, povedala ze Dasa z mamagangu si pletie osobne nazory a psychologiu dohromady, povedala ze Dasa si protireci, ze to co robi nie je psychologia a ze, citujem, “ruky prec od tejto pani”. Potom zdielala nejaku americku “psychologicku” po facelifte (co je mimochodom aj byvala alkoholicka a drogovo zavisla) a ze ake je to uzasne a osviezujuce a ze preco aj my nemame takychto psychologov 😀
@anonym_44512e haha, ďakujem za odpoveď, presne nejakú takúto capinu som čakala 😄
Ona ma len 37 rokov? Je skoro moj rocnik a vyzera omnoho starsie ako ja, to fakt len tolko ma?
Ona ma len 37 rokov? Je skoro moj rocnik a vyzera omnoho starsie ako ja, to fakt len tolko ma?
@zuzanaa239 odkiaľ máš, že má 37??? Má tuším 43-44r, keďže je môj školský ročník
@zuzanaa239 odkiaľ máš, že má 37??? Má tuším 43-44r, keďže je môj školský ročník
@anonym_215135 44 ma, 20.januar ‘82.
@anonym_215135 44 ma, 20.januar ‘82.
@anonym_44512e Tak to mala nedávno narodky, mali by sme je zagratulovať 🙂
@anonym_215135
@zuzanaa239 veď to je článok z . 2020 keď tých 38 fakt mala... rovnako ako ja 🙂
@zuzanaa239 vidis z akeho roku je ten článok?
@anonym_61d09d už áno 😆 to by veľmi staro vyzerala na 38 🤣🤣
@zuzanaa239 iní ľudia Vám musia objasniť, že tu pridávate článok z roku 2020 a namiesto sebareflexie si ešte kopnete, že na 38 by vyzerala veľmi staro? 🥺
@zuzanaa239 nedokážeš ani správne vypočítať jej vek, keďže článok je z roku 2020 (ťažká matematika 38+6=44), ale bohorovne tu napíšeš že vyzerá staršie ako ty? To ti kto prosím ťa vnukol túto myšlienku, že ona vyzerá staršia od teba? Videla si ju niekedy naživo, či jej len šmíruješ Instagram? To ako sa správa a vyjadruje v online priestore je jedna vec, hodnotiť jej výzor (hoci totálne pomýlene) je vec druhá. Zuzanu som naživo videla, stála som meter od nej na Trhu kože a chvíľu som s ňou hovorila. Keďže mám starostlivosť o kožu v malíčku a je to prvá vec (+ zuby), ktorú moja hlava automaticky analyzuje pri každom človeku s ktorým sa rozprávam, tak ti môžem povedať že dám ruku do ohňa, že vyzerá mladšie ako ty alebo akákoľvek iná žena nad 35 rokov.
@anonym_44512e haha, ďakujem za odpoveď, presne nejakú takúto capinu som čakala 😄
@knieza_pribina ale ja som si skor zobrala zo Zuzaninho prispevku to, ze zeny z Mamagangu bez relevatnych zdrojov pridali prispevok o tom, ze deti nevedia citat emocie ked si da zena botox a su teda horsie matky. Po Zuzaninom prispevku (netusim ci to siviselo) sa osprevedlnila.
No pardon milé dámy,mne najprv oči vyočilo, ale áno nevsimla som si rok vydania rozhovoru. Keby mala teraz 38 tak vyzerá staro, na 44 vyzerá na svoj vek, normálna udržiavaná žena, žiadne wau na tej foto nevidim, som z klasickej strednej triedy a bežne ľudia okolo mna vyzerajú udržiavane ako ona.nie je ničím podľa mňa extra, kde kto sa dnes stará o seba a strávi pri tom asi menej času ako ona a vyzerá dobre.
Tu sa už ale pletú hrušky s jablkami. Zuzanu nikto nekritizuje, že rieši politiku - v tom s ňou súhlasím, KAŽDÝ by sa mal zaujímať o politiku.
Tu riešime jej spôsob komunikácie, ktorý ani náhodou nie je asertívny. Práve naopak - je v ňom cítiť zášť, jed a áno, aj zatrpknutosť. Ako som písala, ja sa tomu sčasti ani nečudujem - prišla o prácu naozaj primitívnym spôsobom “doktorky” Pallovej, ktorá ju napĺňala a stratila časť identity. Lenže tu ide o to, že sa teda rozhodla zarábať spôsobom, ktorý bol predtým jej hobby a to je kozmetika. No a keďže sa chcela stat Beauty žurnalistikou, tak na to potrebuje ľudí 🙂 a k ním sa správa ako? Tu nejde len o túto tému, čo riešila naposledy. Ide aj o obyčajne otázky, keď sa niekto spýta ku kozmetike, tak reaguje arogantne a protivne. Potom si dovolí vyhlásiť, že vlastne ona nikoho nepotrebuje 😂 však okej, potom ale nech nečaká, že jej to bude vynášať 🙂 stále si neuvedomila, že aj vďaka sledovatelom môže mať ten luxus nemusieť chodiť denne do práce, venovať sa tomu, čo ju baví - a ona nadáva aj na to. Mňa síce neurazila, nikdy som si s ňou nepísala, ale musela som ju odsledovať. Je to extrémne negatívny človek, neistý vo svojom vnútri, aj keď sa chce tváriť, že je silná drzá sebavedomá žena. Človek, ktorý prehlasuje, že nič nie je binárne, ale potom sa do krvi háda o jej názore a všetci s ňou musia súhlasiť.
Tu sa už ale pletú hrušky s jablkami. Zuzanu nikto nekritizuje, že rieši politiku - v tom s ňou súhlasím, KAŽDÝ by sa mal zaujímať o politiku.
Tu riešime jej spôsob komunikácie, ktorý ani náhodou nie je asertívny. Práve naopak - je v ňom cítiť zášť, jed a áno, aj zatrpknutosť. Ako som písala, ja sa tomu sčasti ani nečudujem - prišla o prácu naozaj primitívnym spôsobom “doktorky” Pallovej, ktorá ju napĺňala a stratila časť identity. Lenže tu ide o to, že sa teda rozhodla zarábať spôsobom, ktorý bol predtým jej hobby a to je kozmetika. No a keďže sa chcela stat Beauty žurnalistikou, tak na to potrebuje ľudí 🙂 a k ním sa správa ako? Tu nejde len o túto tému, čo riešila naposledy. Ide aj o obyčajne otázky, keď sa niekto spýta ku kozmetike, tak reaguje arogantne a protivne. Potom si dovolí vyhlásiť, že vlastne ona nikoho nepotrebuje 😂 však okej, potom ale nech nečaká, že jej to bude vynášať 🙂 stále si neuvedomila, že aj vďaka sledovatelom môže mať ten luxus nemusieť chodiť denne do práce, venovať sa tomu, čo ju baví - a ona nadáva aj na to. Mňa síce neurazila, nikdy som si s ňou nepísala, ale musela som ju odsledovať. Je to extrémne negatívny človek, neistý vo svojom vnútri, aj keď sa chce tváriť, že je silná drzá sebavedomá žena. Človek, ktorý prehlasuje, že nič nie je binárne, ale potom sa do krvi háda o jej názore a všetci s ňou musia súhlasiť.
@rybiatko123 nenapisala by som to lepsie 🙂👍🏻👍🏻
No baby pozrite jej nove storky a berte pukance😂😂😂😂zasa dalsia drama
No baby pozrite jej nove storky a berte pukance😂😂😂😂zasa dalsia drama
@anonym_4c5dff odpalilo mi dekel. Ona vie velke hovno o Eme, aka je, ako pomaha, cim si presla a cim inspiruje. Zuzanu musi na nej nieco strasne triggrovat, stale ju ma v ustach. A pani "vyzadujem vykanie" ju este familiarne oslovuje. A ze robi reklamu na Zalando? Pani ZZ sa prebrala z medvedieho spanku, ze zmeskala ako sa ma robit influ markenting? Ema ma skvele kampane. Tak sa to robi, do psej matere, nie pourazanim kazdeho naokolo. Hrdinka..
@anonym_f647db prosim, napiste o co ide. Emu sledujem, su uzasne spolu so Zuzanou Zahorovou (zije v Prahe)
@anonym_f647db prosim, napiste o co ide. Emu sledujem, su uzasne spolu so Zuzanou Zahorovou (zije v Prahe)
@mirage stale ju ma v zuboch pre jej koncept Som bohyna.
@anonym_4e5593 fuuha, porovnava neporovnatelne, nie? Iransku diktaturu s modnou blogerkou.
@mirage podla nej o odvahe mozes hovorit len ak si Milada Horakova, hrdina SNP alebo väznený knaz. Inak smola, Ema, fuj hanbi sa. Ze pre niekoho je odvaha vobec vyjst na ulicu, vkrocit do potravin alebo verejne vystupit - to neberie do uvahy. Mozem jej tam napisat slohovku na temu odvaha, ale treba mi to, aby ma zanalyzovala a dourazala? Nie😀
Mysli si este niekto dalsi, ze prirovnat Emmu k niekomu z kauzy pedofila Epsteina je fakt trochu mimo ? 😀
@mirage podla nej o odvahe mozes hovorit len ak si Milada Horakova, hrdina SNP alebo väznený knaz. Inak smola, Ema, fuj hanbi sa. Ze pre niekoho je odvaha vobec vyjst na ulicu, vkrocit do potravin alebo verejne vystupit - to neberie do uvahy. Mozem jej tam napisat slohovku na temu odvaha, ale treba mi to, aby ma zanalyzovala a dourazala? Nie😀
@anonym_4e5593 ja nechapem odkial berie to presvedcenie, ze ona vie tieto veci objektivne zhodnotit a ze my ostatni sme amateri. Bez urazky, ale je to “iba” vystudovana ucitelka a influencerka. Je v tomto rovnaky laik ako vsetci ostatni. Howgh 😀
@anonym_4e5593 ja nechapem odkial berie to presvedcenie, ze ona vie tieto veci objektivne zhodnotit a ze my ostatni sme amateri. Bez urazky, ale je to “iba” vystudovana ucitelka a influencerka. Je v tomto rovnaky laik ako vsetci ostatni. Howgh 😀
@anonym_44512e ona sa dovzdelava v roznych oblastiach - moralka, etika, filozofia. Je vlastne len asertivna a my sme precitlivene.
Baby neviete rozisla sa s tym priatelom? Lebo ju sledujem dlhsie na ig a ked ho mala casto ho spominala a bola kludna, a posledny tyzden dva zase zacala vypisovat litanie o politike nazoroch atd ako kedysi, tak ma napadlo ci to nie je skrz ze teraz preziva zle obdobie
Baby neviete rozisla sa s tym priatelom? Lebo ju sledujem dlhsie na ig a ked ho mala casto ho spominala a bola kludna, a posledny tyzden dva zase zacala vypisovat litanie o politike nazoroch atd ako kedysi, tak ma napadlo ci to nie je skrz ze teraz preziva zle obdobie
@anonym_8c4fd3 rozisli sa .Tu ked pojdes dozadu v diskusii tu to baby pisali ked to davala na svoj patreon
Mne ema nie je nejak extra sympaticka ale ved nech si robi kontent aky chce, je to jej zivot a ma svojich fanusikov, nikomu neublizuje. Ale zuzane musi strasne lezat v zaludku.. az sa zamyslam ci jej nieco nie je. Kto ma v sebe takuto zlost? Ja mozno takeho cloveka s podobnym zmyslanim ani nepoznam. A ten jej pocit vlastnej dolezitosti kedy hlasa svoje myslienky a neexistuje, aby mohol byt aj iny nazor v poriadku, tak to je extrem. Kto si mysli ze je, ze stale moze mudrovat ohladom vsetkych otazok sveta. To je uplne absurdne a na smiech a sledujem ju uz len z recesie a ako pozorovanie tejto podivnej osobnosti😂🙈

@tanicka907 mohla by si prosím trochu priblížiť, ako reagovala na Mamagang / botox?
@knieza_pribina v skratke, povedala ze Dasa z mamagangu si pletie osobne nazory a psychologiu dohromady, povedala ze Dasa si protireci, ze to co robi nie je psychologia a ze, citujem, “ruky prec od tejto pani”. Potom zdielala nejaku americku “psychologicku” po facelifte (co je mimochodom aj byvala alkoholicka a drogovo zavisla) a ze ake je to uzasne a osviezujuce a ze preco aj my nemame takychto psychologov 😀