Chodíte pravidelne na Reddit? Ktoré subreddity preferujete?
Ste aktívni na Reddite? Ak áno, ste muž alebo zena na aký sub chodíte?
sledujem povacsinou /r/slovakia a /r/czech ale aj ine rozne podla zaujmov. moc aktivny nie som zeby som prispieval, i ked sem tam hodim koment
@anonym_autor Som žena a chodím tam denne, ale neprispievam. Sledujem r/knitting, r/amigurumi, r/bobbinlace, r/advancedknitting, r/ufyh a potom aj popular pozriem.
Som žena, väčšinou moje najnavštevovanejšie sú r/slovakia r/childfree r/twosentencehorror r/czech a potom nejaké ohľadom hier, anime, čo ma práve zaujíma, strašne veľakrát som tam napr. aj našla nejaký fix na niečo čo som nevedela na počítači opraviť a tak😄
Som žena a na reddite som bola raz. Nechodím tam vôbec.
chodim, Slovakia, Czech, rozne skincare fora, aj co ma momentalne zaujme, doplnky vyzivy, rozne recenzie kozmeticke a tak
Som žena, väčšinou moje najnavštevovanejšie sú r/slovakia r/childfree r/twosentencehorror r/czech a potom nejaké ohľadom hier, anime, čo ma práve zaujíma, strašne veľakrát som tam napr. aj našla nejaký fix na niečo čo som nevedela na počítači opraviť a tak😄
@mikasa_ackerman Si childfree?
Chodievam každý deň. Preferujem zahraničné subs. Keď si niekto pýta radu na slovenskom alebo českom sub, tak ho tam vysmejú a všetci sa tam tvária, že sú niečo viac - v tomto je Koník lepší.
@anonym_autor hej, prečo?😄
@mikasa_ackerman Ja len že si na MK, ktorý je plný mamičiek (a v malej miere aj oteckov). CF tu nie je populárne.
@mikasa_ackerman Ja len že si na MK, ktorý je plný mamičiek (a v malej miere aj oteckov). CF tu nie je populárne.
@anonym_autor ja tu chodim na lov bizáru, taká guilty pleasure moja, raz za čas sa nájde dobrá téma, kde sa oplatí prispieť, ako napr. táto😄 prispevky s deckami na 50 metrov obchádzam🤣 CF nie je v našej krajine populárne nikde mám pocit😀

Mám tam profil, som žena, aktívne neprispievam, ale zvyknem si tam pozrieť diskusie o filmoch, seriáloch, reality shows