Čo sa deje s dcérou Plackovej?
Vie niekto co je tej malej? Keď s toho už 3 dní robí také haló?
@anonym_a84756 taka hlupana ako ty, to vie urcite posudit🤣🤣🤣
@erikavesela načo máš potrebu sa stále vyjadrovať? Si nedocenená v živote?
@anonym_autor th nechapes, ze potrebuje citanost??? O nic ine jej chudere nejde
@erikavesela ja to chápem, preto som aj napisala, ze ci reálne niekto aj vie, čo je tomu decku.
A ze spenazi aj jeho chorobu.
@erikavesela je právoplatne odsúdená? Nie. Tak radšej zatvor papulku.
@anonym_a84756
Nie nie je,pretože človeka ktorý mal proti nim svedčiť našli mŕtveho. 🤔
@anonym_a84756
Nie nie je,pretože človeka ktorý mal proti nim svedčiť našli mŕtveho. 🤔
@anonym_9798c8 vidíš, odpovedala si si sama. Nieje právoplatne odsúdená. 🙂
Nepovie to čo najdlhšie aby všetci klikali jej storky... aby mala veľké dosahy a mohla si to zdokumentovať, že má veľké dosahy, keď s nou niekto bude chcieť nadviazať spoluprácu :D
@anonym_autor môže mať zápal pľúc, obličiek.Trepe ju mesačnú na prechádzku do Viedne dieťa nemôže za to akých má rodičov
@anonym_autor môže mať zápal pľúc, obličiek.Trepe ju mesačnú na prechádzku do Viedne dieťa nemôže za to akých má rodičov
@anonym_8d2f05 neviem o čo sa jedna ale nedá mi to- čo s tým ma prechádzka vo viedni? čiže keby sa prechádza v bratislave tak sa dieťaťu nič zle nestane ?
@anonym_8d2f05 neviem o čo sa jedna ale nedá mi to- čo s tým ma prechádzka vo viedni? čiže keby sa prechádza v bratislave tak sa dieťaťu nič zle nestane ?
@anonym_57bcf5 mesačné dieťa nemusí sedieť hodinu aj pol v sedačke a medzi toľkými ľuďmi a národnosťami vo Viedni.Ale fotka z dvoru ako spí v kočíku nebude mať toľko likov ako z Viedne.To je hlúposť rodičov nič iné.
@anonym_57bcf5 mesačné dieťa nemusí sedieť hodinu aj pol v sedačke a medzi toľkými ľuďmi a národnosťami vo Viedni.Ale fotka z dvoru ako spí v kočíku nebude mať toľko likov ako z Viedne.To je hlúposť rodičov nič iné.
@anonym_8d2f05 a neodviezla ju náhodou už aj do Dubaja? Ja ju nesledujem, preto sa pýtam. Keďže tam bola aj jasminka aj vizvaryova
@anonym_57bcf5 ide o to v akej spoločnosti sa s malým dieťaťom prechádzas. Ako vidno, dieta ma na biznis. Rovnako ako cibula
@erikavesela načo máš potrebu sa stále vyjadrovať? Si nedocenená v živote?
@anonym_a84756 ja praveze docenena som, vies, ten kto ma potrebu obhajovat taku stoku ako ta chudera,ma evidentne v zivote problem...
@anonym_a84756 ja praveze docenena som, vies, ten kto ma potrebu obhajovat taku stoku ako ta chudera,ma evidentne v zivote problem...
@erikavesela ja ju nikde neobhajujem, čítaj s porozumením. Len poukazujem na to, ako sa vyjadruješ. 😄 len to by si musela byť trošku chápavá
@anonym_autor akeho primitiva ta zena zaujima?
@erikavesela vies co herecka?Mna osobne to zaujima co sa stalo jej dcere pretoze vsetci ty ktory mame deti musime byt ostrazity a davat pozor ked i len teplota vyskoci.Moj syn ked bol maly mal febrilne krce nikomu nikdy to neprajem zazit.Takze ked otom pise vyzyva mamicky aby boli ostrazite pri chorobach .A mne osobne sa Zuza paci 👍a niesom primitiv .
@erikavesela vies co herecka?Mna osobne to zaujima co sa stalo jej dcere pretoze vsetci ty ktory mame deti musime byt ostrazity a davat pozor ked i len teplota vyskoci.Moj syn ked bol maly mal febrilne krce nikomu nikdy to neprajem zazit.Takze ked otom pise vyzyva mamicky aby boli ostrazite pri chorobach .A mne osobne sa Zuza paci 👍a niesom primitiv .
@anonym_eef4c8 ked sa niekomu paci primitiv, sam je primitivom
@erikavesela ja ju nikde neobhajujem, čítaj s porozumením. Len poukazujem na to, ako sa vyjadruješ. 😄 len to by si musela byť trošku chápavá
@anonym_a84756 tebe moze byt jedno ako sa vyjadrujem...vies, o kurve vzdy budem hovorit, ze je kurva, o primitivovi, ze je primitiv, o chudere, ze je chudera...a ano, obhajujes ju
Baby citam si diskusiu, co ste tu popisali a ze pozriem si ju na insta, ci je teda stale v tej nemocnici. A ma tam nejake teleshopingove prispevky a potom prislo to, co som pisala uz v skorsom prispevku, ze oni dvaja svojim followerom hnusne nadavaju. Aj teraz svojej sledovatelke vynadala, ze je premudrela pi.a. Ale chapem, ze su tu maminy s malymi detmi, ktore zaujima, co sa tej malej stalo.
@anonym_a84756 tebe moze byt jedno ako sa vyjadrujem...vies, o kurve vzdy budem hovorit, ze je kurva, o primitivovi, ze je primitiv, o chudere, ze je chudera...a ano, obhajujes ju
@erikavesela si to čo o druhých rozprávaš, len to k tomu

@erikavesela stačí mi ako sa vyjadruješ 🙂 spodina
@anonym_a84756 taka hlupana ako ty, to vie urcite posudit🤣🤣🤣