Čo sa deje s dcérou Plackovej?
Vie niekto co je tej malej? Keď s toho už 3 dní robí také haló?
@anonym_a84756 taka hlupana ako ty, to vie urcite posudit🤣🤣🤣
@erikavesela načo máš potrebu sa stále vyjadrovať? Si nedocenená v živote?
@anonym_autor th nechapes, ze potrebuje citanost??? O nic ine jej chudere nejde
@erikavesela ja to chápem, preto som aj napisala, ze ci reálne niekto aj vie, čo je tomu decku.
A ze spenazi aj jeho chorobu.
@erikavesela je právoplatne odsúdená? Nie. Tak radšej zatvor papulku.
@anonym_a84756
Nie nie je,pretože človeka ktorý mal proti nim svedčiť našli mŕtveho. 🤔
@anonym_a84756
Nie nie je,pretože človeka ktorý mal proti nim svedčiť našli mŕtveho. 🤔
@anonym_9798c8 vidíš, odpovedala si si sama. Nieje právoplatne odsúdená. 🙂
Nepovie to čo najdlhšie aby všetci klikali jej storky... aby mala veľké dosahy a mohla si to zdokumentovať, že má veľké dosahy, keď s nou niekto bude chcieť nadviazať spoluprácu :D
@anonym_autor môže mať zápal pľúc, obličiek.Trepe ju mesačnú na prechádzku do Viedne dieťa nemôže za to akých má rodičov
@anonym_autor môže mať zápal pľúc, obličiek.Trepe ju mesačnú na prechádzku do Viedne dieťa nemôže za to akých má rodičov
@anonym_8d2f05 neviem o čo sa jedna ale nedá mi to- čo s tým ma prechádzka vo viedni? čiže keby sa prechádza v bratislave tak sa dieťaťu nič zle nestane ?
@anonym_8d2f05 neviem o čo sa jedna ale nedá mi to- čo s tým ma prechádzka vo viedni? čiže keby sa prechádza v bratislave tak sa dieťaťu nič zle nestane ?
@anonym_57bcf5 mesačné dieťa nemusí sedieť hodinu aj pol v sedačke a medzi toľkými ľuďmi a národnosťami vo Viedni.Ale fotka z dvoru ako spí v kočíku nebude mať toľko likov ako z Viedne.To je hlúposť rodičov nič iné.

@erikavesela stačí mi ako sa vyjadruješ 🙂 spodina
@anonym_a84756 taka hlupana ako ty, to vie urcite posudit🤣🤣🤣