Čo sa stane, keď ste blokovaný na Messengeri?
Prosim Vas ked Vas niekto blokne na MG a Vy mu poslete spravu, zobrazi Vam nieco v tom ze mu nejde poslat spravu alebo len ju jednoducho nedoruci ?
Ked ta niekto zablokuje, potom ho ani nevidis na FB = nevies mu napisat vobec nic. Osobna skusenost. 😉
Áno, dá sa to vidieť. 😉
@anonym_0e57f9
@mirka_a_hrasok
čo sa ti zobrazí? Ten človek pre teba neexistuje,nevieš mu napísať
Ak ste mali predtým konverzáciu, tak ti to dá nejakú hlášku. Ak ste si predtým nepísali, nevieš mu napísať, nenájdeš ho ani na msg, ani na FB
Kocky mam este jednu otazku. Ked si ma dotycna osoba odblokuje tak tie spravy ktore su teraz v stave : poslane , budu dorucene ? Mne tam ziadnu hlasku nezobrazuje praveze ( pritom som blokovana ), len tie spravy dorucene nie su, iba pod nimi pise stav poslane a aj cas
Kocky mam este jednu otazku. Ked si ma dotycna osoba odblokuje tak tie spravy ktore su teraz v stave : poslane , budu dorucene ? Mne tam ziadnu hlasku nezobrazuje praveze ( pritom som blokovana ), len tie spravy dorucene nie su, iba pod nimi pise stav poslane a aj cas
@anonym_autor Ak si vedela napísať správu, nie si blokovaná. Adresát len obmedzil tvoj účet. Správy nájde, keď si v Messengeri klikne na obmedzené účty, všetky mu prišli a vie si ich tam prečítať
@anonym_autor Ak si vedela napísať správu, nie si blokovaná. Adresát len obmedzil tvoj účet. Správy nájde, keď si v Messengeri klikne na obmedzené účty, všetky mu prišli a vie si ich tam prečítať
@patka06 takze na fb som blokovana ale v messengeri obmedzena ? Ja bezne ludi neblokujem tak neviem ale na fb blokovana som, to viem iste, nenacita mi ju, nenajde, uz ju nemam ani v zozname ludi ktory si pozreli moje story vcera. Nic proste

Zobrazí sa to