icon

Čo sa stane, keď ste blokovaný na Messengeri?

15. máj 2026

Prosim Vas ked Vas niekto blokne na MG a Vy mu poslete spravu, zobrazi Vam nieco v tom ze mu nejde poslat spravu alebo len ju jednoducho nedoruci ?

anonym_0e57f9
15. máj 2026

Zobrazí sa to

mirka_a_hrasok
15. máj 2026

Áno, dá sa to vidieť. 😉

patka06
15. máj 2026

Ak ťa niekto blokne, vôbec mu nevieš napísať správu

sisska96
15. máj 2026

Vôbec mu nevieš napísať. O to ide blokovanie aby nevedel poslať správu

ivanakal
15. máj 2026

Ked ta niekto zablokuje, potom ho ani nevidis na FB = nevies mu napisat vobec nic. Osobna skusenost. 😉

rozculena
15. máj 2026
@mirka_a_hrasok

Áno, dá sa to vidieť. 😉

@anonym_0e57f9
@mirka_a_hrasok
čo sa ti zobrazí? Ten človek pre teba neexistuje,nevieš mu napísať

123profil321
16. máj 2026

Ak ste mali predtým konverzáciu, tak ti to dá nejakú hlášku. Ak ste si predtým nepísali, nevieš mu napísať, nenájdeš ho ani na msg, ani na FB

autor
16. máj 2026

Kocky mam este jednu otazku. Ked si ma dotycna osoba odblokuje tak tie spravy ktore su teraz v stave : poslane , budu dorucene ? Mne tam ziadnu hlasku nezobrazuje praveze ( pritom som blokovana ), len tie spravy dorucene nie su, iba pod nimi pise stav poslane a aj cas

patka06
16. máj 2026
@anonym_autor

Kocky mam este jednu otazku. Ked si ma dotycna osoba odblokuje tak tie spravy ktore su teraz v stave : poslane , budu dorucene ? Mne tam ziadnu hlasku nezobrazuje praveze ( pritom som blokovana ), len tie spravy dorucene nie su, iba pod nimi pise stav poslane a aj cas

@anonym_autor Ak si vedela napísať správu, nie si blokovaná. Adresát len obmedzil tvoj účet. Správy nájde, keď si v Messengeri klikne na obmedzené účty, všetky mu prišli a vie si ich tam prečítať

autor
16. máj 2026
@patka06

@anonym_autor Ak si vedela napísať správu, nie si blokovaná. Adresát len obmedzil tvoj účet. Správy nájde, keď si v Messengeri klikne na obmedzené účty, všetky mu prišli a vie si ich tam prečítať

@patka06 takze na fb som blokovana ale v messengeri obmedzena ? Ja bezne ludi neblokujem tak neviem ale na fb blokovana som, to viem iste, nenacita mi ju, nenajde, uz ju nemam ani v zozname ludi ktory si pozreli moje story vcera. Nic proste