Čo si myslíte o Heleninej Hudáčkovej výrokoch?
Natrafila som na tuto slecnu/pani na facebooku. Neviem ani,co sj mam mysliet. Stale dufam,ze vojna nebude,ale co citam coraz viac mam dojem,ze uz sa tomu neda ubranit ☹
To je nejaka expertka na medzinarodnu politiku, ta Heľena? Ak nie, tak agentura JPP nie je doveryhodna.
@anonym_autor Vojnu nikto nechce, Ukrajina sa brani agresorovi. Ak sa neubrani, mame Rusov na hraniciach a to nikto so zdravym rozumom nemoze chciet.
Helena uznavam za to, ako vytrolila ludsky odpad Bombica.
Vojna ako taká možno naplno nebude. Ale podľa mňa sa musí Rusko skutočne rozpadnúť. Kým sa nerozpadne vždy bude mať ruský národ potrebu okupovať a vlastniť, keďže Rusko ako také nie je len ruský národ je tam množstvo malých národnosti, na úkor ktorých Ruský národ žije.
@777januska777 Rusko sa nerozpadne.
Bude vystrašené zo správ a s veľkou zúrivosťou vytiahne s úmyslom vyhladiť a zničiť mnohých.
Armáda "zakempuje" na ešte neupresnenom území a vtedy príde jeho koniec a nikto mu nepomôže. Pravdepodobne nastanú také udalosti aké ešte dejiny ľudstva nezažili.
@777januska777 Rusko sa nerozpadne.
Bude vystrašené zo správ a s veľkou zúrivosťou vytiahne s úmyslom vyhladiť a zničiť mnohých.
Armáda "zakempuje" na ešte neupresnenom území a vtedy príde jeho koniec a nikto mu nepomôže. Pravdepodobne nastanú také udalosti aké ešte dejiny ľudstva nezažili.
@anonym_a7069a tak zas to si nemyslím. Zas ono je svojim spôsobom asi aj výhoda Ruska, že ma tak nerovnomerne rozdelené bohatstvo. Veľké množstvo oligarchov vládnu Rusku. Keď zhodnotia, že už je to nevýhodné utečú a to Rusko zničí.
Treba si uvedomiť, že Rusko a Rusi nie sú všetci nejakí fanatici, veľa z nich chcú noc a peniaze a ak zistia, že o nu prichádzajú uvedomia si, že podpora Ruska už nie je výhoda. Ruski oligarchovia sú ako nás Fico. Otáčajú a hľadajú cestičky ako z toho von a čo im zarobí čo najlepšie.
To ti obyčajní ľudia sú skôr fanatici, ale zas veľké množstvo ľudí už zomrelo, takže už nie je taký výber ani ľudí.
Presne preto Rusko tlačí ako divé z každej strany, lebo skúša kde ešte môže zatlačiť aby sme sa v eu zľakli.
ficovce rady strašia vojnami.

Vojna ako taká možno naplno nebude. Ale podľa mňa sa musí Rusko skutočne rozpadnúť. Kým sa nerozpadne vždy bude mať ruský národ potrebu okupovať a vlastniť, keďže Rusko ako také nie je len ruský národ je tam množstvo malých národnosti, na úkor ktorých Ruský národ žije.