icon

ČT2 Sisi

28. jan 2023

Ako sa vám páči toto nové spravovanie?
Asi pred rokom som to pozerala na namcoch v premiére, a bola som unesená z toho spracovania... ale v tomto preklade sa neviem chytiť...
Asi prvýkrát chápem ako majú ti čo pozerajú filmy v originálnom spracovaní a potom nadávajú na dabing 😅
Keďže v nemčine veľa trhákov není a zrejme toto nezaujme slov.divaka

stellarstar
•
28. jan 2023

Tá nová spracovaná Sisi sa mi nepáči, neviem. Posledné týždne bola 2 séria na ORF2 ale vôbec som to nepozerala

autor
•
28. jan 2023

@stellarstar to vážne, no skúsim pozrieť...mne sa práveže to spracovanie veľmi ľúbilo v originálny, teda tá 1.seria

stellarstar
•
28. jan 2023

Hej, tuším minulý či predminulý týždeň šiel v pondelok či kt deň. Tak určite na orf.at alebo inde najdes online na pozretie

nelca0510
•
28. jan 2023

Tak lepšie je to spracovanie ako ešte ti novšie na netflixe. Ale viem,sama som tomu extra neprišla na chuť.

zorkahorka
•
28. jan 2023

Je to lepsia a vydarenejsia verzia ako ta talianska, ale ani tato nie je velmi autentická. Kostymy a ucesy ako z rozprávky, schonbrun nie je schonbrun a aj pri tvorbe deju tvorcom dost usli hiatoricke fakty a nechali sa uniest fantaziou

lintu
•
28. jan 2023

Na jeseň vysielala RTVS u nás toto nové spracovanie. Ohlasy boli také pol na pol.
Ako dalo sa to dopozerať celé, ale...

aniele
•
28. jan 2023

@zorkahorka Myslím, že si nikto netrúfne nafilmovať niečo o skutočnej Sissi. Sebastrednej anorektičke, ktorá vo svojom Poetickom denníku píše o dcére Gizele ako o prasnici, prirovnáva sa k Titánii (kráľovnej elfov) a v duchu Sna noci svätojánskej hovorí o svojich mužských obdivovateľoch ako o oslích kožiach... Určite bola šarmantná a vedela si získať obdiv, priazeň a lásku, ale či to vedela aj dať...

zorkahorka
•
28. jan 2023

@aniele v basniach umelci toho popisu 😀 to by som dako extra neriesila... ta zena sa narodila v nespravnom storočí, dnes by bola s tou jej povahou, konanim, zalubami a "vystrednostami" tuctovou kraskou

aniele
•
28. jan 2023

@zorkahorka To bol jej súkromný denník...ona bola typické sendvičové dieťa. No a páčili sa jej práva, menej povinnosti cisárovnej. Takže máš pravdu, dnes by nebola výnimočná.

zorkahorka
•
28. jan 2023

@aniele ano, aj tym. Ale bola pokrokova - ktora zena v tom case drzala drasticke diety, mala doma telocvicnu a splachovaci zachod? To sa vo Viedni nenosilo...