icon

Deti a kontent influenceriek: kedy to už preháňajú?

25. feb 2026

Ja neviem mne je až smiešne že niekto verejné má potrebu riešit pôrod ako keby nikto iný nemal dieťa . Ako napr . Valden + jeho žena . Chápem že sa tešia ale nepríde vám to trápne ? 🤣 Ja ako druhorodička bez pomoci rodiny a vlastne nikoho a ešte ide poučovať iné ženy ako čo . Neviem nervy mám na to .

Strana
z2
anonym_5a1182
25. feb 2026

Máš na to nervy, tak to nepozeraj. Mňa to nerozčuluje. Sú mi nesympatickí, tak ich nesledujem. Možno máš mindre, že ti nikto s deťmi nepomáha a tak ťa takéto veci rozčulujú. A napríklad si nemyslím, že druhorodičky bez pomoci sú vo všetkom dokonalejšie a všetko vedia lepšie ako prvorodičky s pomocou.

no_name123
25. feb 2026

ja len že... kto ti káže to sledovať? Ja neviem o koho sa jedná ale žily mi to zrovna netrhá. Vyhľadávam len ten obsah, ktorý ma zaujíma nie ma rozčuľuje

autor
25. feb 2026
@anonym_5a1182

Máš na to nervy, tak to nepozeraj. Mňa to nerozčuluje. Sú mi nesympatickí, tak ich nesledujem. Možno máš mindre, že ti nikto s deťmi nepomáha a tak ťa takéto veci rozčulujú. A napríklad si nemyslím, že druhorodičky bez pomoci sú vo všetkom dokonalejšie a všetko vedia lepšie ako prvorodičky s pomocou.

@anonym_5a1182 Vyskočilo mi to na insta aj keď ich nesledujem . A ja netvrdím že mám mindrák z toho že mi nikto nepomáha s deťmi 😅 ja to beriem úplne v pohode . Len chcem povedať že nemám rada ludí ktorý keď sa im narodí dieťa sa tvária ako porodný experti 🤣🤣🤣🤣🤣

januska12323
25. feb 2026

@anonym_autor neviem kto to je ale keď ich nechceš sledovať tak ich nesleduj, kým im na videá budú klikať ľudia ako ty tak ich aj budú natáčať.

biba_18
25. feb 2026

náhodou, on je vtipný a aj tie tehotenské videá mali super ... jeho kontent je čistá sranda ...

anonym_5a1182
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_5a1182 Vyskočilo mi to na insta aj keď ich nesledujem . A ja netvrdím že mám mindrák z toho že mi nikto nepomáha s deťmi 😅 ja to beriem úplne v pohode . Len chcem povedať že nemám rada ludí ktorý keď sa im narodí dieťa sa tvária ako porodný experti 🤣🤣🤣🤣🤣

@anonym_autor a v čom presne sa tvária ako pôrodní experti?
Príde ti to smiešne, trápne a podľa teba nemá prvorodička čo poučovať. A ešte o tom založíš tému. No neviem, nepríde mi, že to berieš v pohode.

anonym_e7712c
25. feb 2026

@anonym_autor Neviem o kom je reč a ani ms to netrápi.Ale nič nie je horšie za mňa ako Plačková..ani ku nesledujem a je všade brrrrr

nyusika
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
hej hej, uplne v pohode si a vobec ta tvoja situacia nerstve 😀 😀
len tak z nicoho noc ti to nevyskocilo, musis sledovat a pozerat si podobne profily

anonym_67dc54
25. feb 2026

nepoznám, ale keby to ľudia nepozerali, nereagovali a nekomentovali, obsah by nemal dosah a časom sa prestane zobrazovať.,pri influenceroch to funguje emócie = pozornosť = podpora / ak ťa to rozčuleje ( chápem čo) tak jednoducho to nepozeraj a odstrihni sa od toho a takých to príspevkov..

esther100
25. feb 2026
@biba_18

náhodou, on je vtipný a aj tie tehotenské videá mali super ... jeho kontent je čistá sranda ...

@biba_18 aj keď videá vtipné (ako pre koho a ako ktoré),ale mne prišli vždy strašné neprirodzení,ale strašne

anonym_1b0f7d
25. feb 2026

Nesledujem takych. Raz mi ich vyhodilo, ked som videla tu babenku, scrollovala som dalej.

biba_18
25. feb 2026

@esther100 neriešim ich herecké schopnosti. kontent bol vtipný, aspoň tie veci čo som pozerala ...

anonym_bc4280
25. feb 2026

@anonym_autor takže ty ako druhorodička bez pomoci môžeš radiť, ale prvorodička s pomocou nie? 🤔 ja ani neviem o kom hovoríš, ale vieš, presne takto sa na slovenské ženy pozerajú v pôrodnici a preto sa tu máme tak, ako máme. Názor “čo ty ako prvorodička už len môžeš vedieť” je príšerný. Sú ženy čo 4x rodili a nemali po pôrode žiadnu komplikáciu, šitie len kozmetické. A potom som napr. ja čo som v priebehu 11 dní po pôrode bola v troch rôznych nemocniach, 4x na urgente, hospitalizovaná, prešívaná, troje rôzne antibiotiká, kyretáž, level bolesti keď som v kľude ležala bol 6/10. Ale vlastne som bola len prvorodička, takže čo tam po mojek skúsenosti, ani neviem, o čom hovorím.

autor
25. feb 2026
@anonym_bc4280

@anonym_autor takže ty ako druhorodička bez pomoci môžeš radiť, ale prvorodička s pomocou nie? 🤔 ja ani neviem o kom hovoríš, ale vieš, presne takto sa na slovenské ženy pozerajú v pôrodnici a preto sa tu máme tak, ako máme. Názor “čo ty ako prvorodička už len môžeš vedieť” je príšerný. Sú ženy čo 4x rodili a nemali po pôrode žiadnu komplikáciu, šitie len kozmetické. A potom som napr. ja čo som v priebehu 11 dní po pôrode bola v troch rôznych nemocniach, 4x na urgente, hospitalizovaná, prešívaná, troje rôzne antibiotiká, kyretáž, level bolesti keď som v kľude ležala bol 6/10. Ale vlastne som bola len prvorodička, takže čo tam po mojek skúsenosti, ani neviem, o čom hovorím.

@anonym_bc4280 Asi ste to niektoré nepochopili . Ale v poriadku nejdem sa hádať . 😅 Veď tu nejde či niekto rodil raz dvakrát alebo 8 . Každá sme si rovná či to bolo normálne ale cisárskym! Ale nikdy by som nezverejnila ako som rodila na koľko zatlačení a podobne . Obdivujem ženy čo rodili napr. 12 hodín a prežili ja by som to možno nezvládla napríklad tak zase sa tu dievčence neopuštame 🤣

nyusika
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_bc4280 Asi ste to niektoré nepochopili . Ale v poriadku nejdem sa hádať . 😅 Veď tu nejde či niekto rodil raz dvakrát alebo 8 . Každá sme si rovná či to bolo normálne ale cisárskym! Ale nikdy by som nezverejnila ako som rodila na koľko zatlačení a podobne . Obdivujem ženy čo rodili napr. 12 hodín a prežili ja by som to možno nezvládla napríklad tak zase sa tu dievčence neopuštame 🤣

@anonym_autor ako mozes obdivovat zeny, co rodili 12 hodin, ked opovrhujes zenami, ktore zverejnulu informacie o svojich porodoch ?
ved si protirecis v jednej vete

anonym_67eca0
25. feb 2026

Exhibicionistov nesledujem a nepodporujem
Takže pre mna našťastie to cele influencerstvo neexistuje

anonym_758904
25. feb 2026

Ja ťa chápem, prídu mi až príliš umelí a premúdrelí. Nesympatickí sú mi od začiatku, aj keď zablokujem, vždy si nájdu nejakú cestu cez spoluprácu. Blee

autor
25. feb 2026
@anonym_758904

Ja ťa chápem, prídu mi až príliš umelí a premúdrelí. Nesympatickí sú mi od začiatku, aj keď zablokujem, vždy si nájdu nejakú cestu cez spoluprácu. Blee

@anonym_758904 presne tak . Diki aspoň jedna čo má ten istý názor. Umelē a trápne .

puremum
25. feb 2026

netusim ktoto je ale..keby si ty zverejnila video nepozie si ho nikto..lebo si nezaujimava..ale oni zrejme v niecom vynikaju a ludi bavi ich sledovat ..kde je dopyt je aj ponuka a zadaarmo to nerobia...

anonym_942b16
25. feb 2026

@anonym_autor každý kto dá na svoje siete dieťa a nemusí byť influemcer je mimo

anonym_d1b95b
25. feb 2026

Veď pozri, koľko majú sledovateľov, tak niekoho to určite zaujíma. Ja som síce druhorodička tiež, ale pozrela som si takisto, nech si trochu oprášim vedomosti. Nebolo to až také prehnané, ako keď Plačková dávala zábery ešte aj z operačnej sály. Mňa v poslednom čase skôr irituje Dominika Stará aj aj s tými jej reklamami na produkty

momi86
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_758904 presne tak . Diki aspoň jedna čo má ten istý názor. Umelē a trápne .

@anonym_autor tiez ta chapem,,aj ako si to myslela...mam presne taky nazor...

anonym_40c945
25. feb 2026

Nemám s nimi absolútne problém, ak niekto ešte nepochopil, tak oni to cielene hrajú "umelo a trápne" a že zdieľa svoj pôrod a všetko okolo neho ... ich vec, kto chce pozerá, kto nechce môže prepnúť. Oveľa divnejšie mi napríklad prišlo minule video od Milana bez Mapy, kde natáčal ako si dáva pleťovú masku v lietadle 😁. Ale nervy nemám zo žiadnych videí na nete, lebo som svojprávna a viem ich vypnúť a dokonca aj preskočiť 😄

prasiatko30
25. feb 2026

Na IG je na to jedna super funkcia - prestat sledovat a dokonca dalsia co hovori „skryt“ (ocultar) tuknes na to a uz ti ani vyskakovat nebude

esther100
25. feb 2026
@biba_18

@esther100 neriešim ich herecké schopnosti. kontent bol vtipný, aspoň tie veci čo som pozerala ...

@biba_18 neprišli s ničím novým....aj keď ja som videla len pár videíi a to už dávno,ani som nevedela ,že budú mať dieťa ,tak možno sa mýlim

timea301196
25. feb 2026

@anonym_autor presne preto som ich zablokovala lebo mi prišli už extrémne trápny pred pôrodom...

pasomnica
25. feb 2026

Ja ich mám rada, vidno, že sa tešia z malej a sú šťastní, prajem im, nech im to vydrží

biba_18
25. feb 2026

@esther100 ja nemám ani instagram 😂

anonym_6e378d
25. feb 2026

Keby si za to dostala toľko zaplatené ako oni, tiež by si to robila. To, že natočíš video o kočíku, postieľke alebo masticke na zadok a dostaneš za to ten produkt zadarmo a ešte aj peniaze.. dosť dobrá motivácia pre týchto ľudí. Veď on prestal chodiť do prace a venuje sa soc. sieťam, takže vidíš, že im to vynáša a že majú dôvod točiť takéto veci 🙂

anonym_6e378d
25. feb 2026
@anonym_40c945

Nemám s nimi absolútne problém, ak niekto ešte nepochopil, tak oni to cielene hrajú "umelo a trápne" a že zdieľa svoj pôrod a všetko okolo neho ... ich vec, kto chce pozerá, kto nechce môže prepnúť. Oveľa divnejšie mi napríklad prišlo minule video od Milana bez Mapy, kde natáčal ako si dáva pleťovú masku v lietadle 😁. Ale nervy nemám zo žiadnych videí na nete, lebo som svojprávna a viem ich vypnúť a dokonca aj preskočiť 😄

@anonym_40c945 táto pleťová maska 🤦‍♀️ Milana nesledujem ale každú chvíľu mi vyskakuje aj s bielou perlou 😅

Strana
z2