icon

Doma_s_troma: Je influencerka naozaj mamou štyroch detí?

Dnes o 19:07

Dobrý deň poznate ju? Dnes dala video ja som jej ho okomentovala že blahoželám k bábätku a ona ma zablokovala. Ma 4 deti či nemá? V popise mala že ma polročne dieťa

autor
Dnes o 19:09

@anonym_autor btw už nikdy nedám ziadnej influ komentár ani lajk 😅 potom vyplakavaju a prosia o lajky a komentáre a človek z dobre vole zablahozela a dočká sa bloku 😅

anonym_c4b5d7
Dnes o 19:16

@anonym_autor tak keď jej píšeš sprostosti ani sa nedivím...
nemá 4. dieťa a ty nechápeš písaný text 😂

anonym_4ed698
Dnes o 19:16

Nepoznala som ju, ale schválne som príspevok pozrela a asi to bolo myslené ako 13 a pol ročné dieťa... akože 13,5... všade v mene, popise, iných videách hovorí o 3 deťoch... ale teda na prvú som to tiež blbo prečítala

ullala
Dnes o 19:17

Napisala, ze ma 13 a polrocne dieta...

anonym_92205c
Dnes o 19:22

@anonym_autor neviem preco ta blokla :D a hej ma to tam fakt podivuhodne napisane..ale asi tomu tak rozumiem ze 8r.,11r. A 13,5r
Aj ked uz neviem ci to bolo podstatne ten polrok tam spominat :D

hulica
Dnes o 19:24

tak ta jednoducho blokla, neries

autor
Dnes o 19:45
@anonym_c4b5d7

@anonym_autor tak keď jej píšeš sprostosti ani sa nedivím...
nemá 4. dieťa a ty nechápeš písaný text 😂

@anonym_c4b5d7 no keď píše 8,11,13 a polročne dieťa tak ja neviem poslala som to aj kamoskam a kazda chape že ma 4 😂😂😂 ja som ju ani nesledovala mám fakt na haku ale nechalem ten blok sak odpisem nemám 4 mám 3 vo je na tom urážlivé na blok nechápem vážne 😂

autor
Dnes o 19:45

Ale niekde pod tým bol aj príspevok že je v menopauze tak chápem že jej udreli hormóny na hlavu. Pohoda. Len som chcela vedieť koľko ma vlastne deti😂🫶

autor
Dnes o 19:47
@anonym_4ed698

Nepoznala som ju, ale schválne som príspevok pozrela a asi to bolo myslené ako 13 a pol ročné dieťa... akože 13,5... všade v mene, popise, iných videách hovorí o 3 deťoch... ale teda na prvú som to tiež blbo prečítala

@anonym_4ed698 no aj v biu ma 8,11,13 a nie 13,5 😂 proste divne ale nechalem ten blok

autor
Dnes o 19:48
@ullala

Napisala, ze ma 13 a polrocne dieta...

@ullala však áno, a dá sa to chápať že ma 13 a aj polročne dieťa 🤝

autor
Dnes o 19:48

Ja mám 5, 2 a pol ročne napríklad koľko mám deti?

anonym_c4b5d7
Dnes o 19:50
@anonym_autor

@anonym_4ed698 no aj v biu ma 8,11,13 a nie 13,5 😂 proste divne ale nechalem ten blok

@anonym_autor ešte ani napísať to nevieš správne...
napísala, že má 8, 11 a 13 a polročné dieťa ... tie "a" sú tam dosť dôležité... skús čítať pomalšie nabudúce keď už chceš niečo komentovať

autor
Dnes o 19:52
@anonym_c4b5d7

napísala, že má 8, 11 a 13 a polročné dieťa ... tie "a" sú tam dosť dôležité... skús čítať pomalšie nabudúce keď už chceš niečo komentovať

@anonym_c4b5d7
@anonym_c4b5d7 pardon, preto netreba vysvetlit ale hneď zhodiť niekoho? Ty si extrémne toxická, prosím už mi nepíš extrémne mi z takej zlej energie neni dobre ďakujem ❤️

anonym_4ed698
Dnes o 19:53
@anonym_autor

@anonym_autor mohla to zobrať ako urážku, že vyzerá ako tehotná alebo to cinklo na citlivú strunu... neviem samozrejme, či pri tejto žene, ale pre mnohé to môže byť citlivé napríklad po neúspešnom tehotenstve a podobne... ona vie ako to myslela, jej to dáva tak zmysel a takmer určite nepochopila ako si to prečítala ty a teda jej ten komentár nedal zmysel... určite by influencerka, ktorá má založený celý profil na tom, že je matka troch detí, neoznámila prírastok v takomto náhodnom poste po pol roku, bez toho aby to mala uvedené všade, tehotenské fotky, bábätskovské fotky na profile a komplet všetko okolo toho

autor
Dnes o 19:55
@anonym_4ed698

@anonym_autor mohla to zobrať ako urážku, že vyzerá ako tehotná alebo to cinklo na citlivú strunu... neviem samozrejme, či pri tejto žene, ale pre mnohé to môže byť citlivé napríklad po neúspešnom tehotenstve a podobne... ona vie ako to myslela, jej to dáva tak zmysel a takmer určite nepochopila ako si to prečítala ty a teda jej ten komentár nedal zmysel... určite by influencerka, ktorá má založený celý profil na tom, že je matka troch detí, neoznámila prírastok v takomto náhodnom poste po pol roku, bez toho aby to mala uvedené všade, tehotenské fotky, bábätskovské fotky na profile a komplet všetko okolo toho

@anonym_4ed698 ja som jej napísala, že ju nesledujem, ale registrujem ju na ig a ani som si nevšimla, že ma polročne bábätko a že jej blahoželám. Ja ju nesledujem len mi vyskočilo toto video

autor
Dnes o 19:55
@anonym_4ed698

@anonym_4ed698 ale skôr je v tej menopauze a ma proste rozhádzané hormóny tak chápem. Neriešim ja som chcela vedieť koľko ma deti 😊

anonym_452e6f
Dnes o 20:18
@anonym_c4b5d7

@anonym_c4b5d7 ak piše číslovkou, tak mala napísať 13,5 ročné. Nie písat 13 číslovkou a polročné slovom. Zakladateľka témy to správne pochopila, influ zle napísala. Hoci vseobecné pravidlo na to nie je, je to prinajmenšom divne napísané. Asi ma influ problém s matikou😃

anonym_3f01fa
Dnes o 20:23
@anonym_452e6f

@anonym_c4b5d7 ak piše číslovkou, tak mala napísať 13,5 ročné. Nie písat 13 číslovkou a polročné slovom. Zakladateľka témy to správne pochopila, influ zle napísala. Hoci vseobecné pravidlo na to nie je, je to prinajmenšom divne napísané. Asi ma influ problém s matikou😃

@anonym_452e6f už slovo influencerka je bizarné, ale skracovať ho na influ je už moc

anonym_65084f
Dnes o 20:23

Mať tvoje problémy 🤦

anonym_9285ad
Dnes o 20:25

...že vôbec sa vám chce sledovať úplne cudzích ľudí....ja ig nemám a paráda.

anonym_eb4a9b
Dnes o 20:51
@anonym_9285ad

...že vôbec sa vám chce sledovať úplne cudzích ľudí....ja ig nemám a paráda.

@anonym_9285ad hlavne, ze sleduješ a komentujes cudzích tu 🤣🤣🤣