icon

Dráčik - výber dopravy

sonavidova
16. dec 2020

Ahoj, nemáte niekto skúsenosť s internetovým predajom v draciku? Nedá sa zvoliť spôsob dopravy len do predajne a to určite nestihne prísť vzhľadom na blížiaci sa lockdovn, bude určite zavreté. Nedá sa mi.odoslat objednávka a na predajni tovar nemajú. Ďakujem

nikpa
•
16. dec 2020

@sonavidova Ja som to riesila min.týždne v piatok, bola som sa spýtať na predajni. Dorucenie len na predajnu a to moze trvat aj 10dni teraz mi povedali, na predajniach kde som bola tovar nemali takze smola. Zhanala som inde cez net kde doručí aj kuriér

sonavidova
autor
•
16. dec 2020

@nikpa ďakujem, inde hru nemali alebo vyšla o 15€ drahšie 🙂

andrea101112
•
16. dec 2020

cez dráčika by som už objednanie neriešila.zaplatene som mala 7.12. a dnes mi konečne prišla sms že tovar je na predajni..ale som trpla či to stihnu do vianoc

amelie2017
•
16. dec 2020

Baby uz pisu niekolko tyzdnov, ze dracik leb na predajnu a nestihaju ani tam dodat podla dohody.

pribinak
•
16. dec 2020

Žiaľ trosku neskoro si to začala riešiť. Buď do to pôjdeš obehnúť predajne kde danú hračku majú, alebo nič.
Baby tu už vyše týždňa píšu ako drak nestíha a doručujú už len na predajnú

sonavidova
autor
•
16. dec 2020

@andrea101112 no tak toto už nestihnú :(

mirkava
•
16. dec 2020

@sonavidova vcera som bola v draciku. Je to tam vybrakovane. Ludia kupuju vsetko.

liz_lemon
•
16. dec 2020

dracik ma oznam na stranke, ze dorucenie na predajnu trva 10 pracovnych dni od zaplatenia

balkica
•
16. dec 2020

ked som objednavala v novembri este sa dalo aj kurierom, potom to uz zrusili, lebo by to nestihali, tak vsetko len na predajnu davaju. Ja som to mala do 3 dni na predani, ale to bolo zaciatkom mesiaca,

hradnapani
•
16. dec 2020

nic uz nenavyberas, uz je neskoro. Alebo uz len priplatit a skusit stastie inde, no bez zaruky.

lasina
•
16. dec 2020

Niektoré e-shopy už stornuju objednávky, posielajú peniaze naspäť.Jednoducho nestíhajú🤷čo je na danú situáciu pochopiteľne...

090255
•
16. dec 2020

Ja som minulý týždeň okolo obeda objednala a večer prišla sms ze si môžem tovar vyzdvihnúť... Cize za mňa spokojnost...

sonavidova
autor
•
16. dec 2020

@pribinak darčeky mám od novembra nakúpené, toto mi.spomenul syn len teraz, mal to byť len taký bonus

pribinak
•
16. dec 2020

@sonavidova no nič, tak ešte k vysvecku to môže dostať ako darček

jaja1991
•
17. dec 2020

@sonavidova ja som objednala ešte 24.11. a doteraz to nemám.

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
sonavidova
autor
•
18. dec 2020

Dám im zatial pod stromček fotku 🙂 a objednám to, kedy príde tedy bude 🙂

izabellik
•
18. dec 2020