Dve tváre Istanbulu
Chci se zeptat kdo kouká na telenovelu Dvě dvare istanbulu 🙂.
@guessssss Ja som dopozerala serial na fb je tam skupina serialy FanClub. A tam najdes vsetky epizody original ako vysielaju v turecku teda jedna epizoda trva cca 2 hodiny. Je to so slovenskymi titulkami myslim i ked miestami su neni uplne presne ale da sa.
@chanel_c videla som turecke na youtube, a pozerala som aj na voyo a po vcerajsku zacinam mat pochybnost, mam pocit, ze to dieta nebude oficialne Cenkovo a Cerenino ktore akoze zomrelo.
Mam pocit ze Oja nieco urobi s Nurteninym vnukom. A vidá ho ako babatko Karacaj. Ale je pravda ze na konci ho Nedim a Cemre budu mat ako Cenkovo dieta pri sebe. Ono to tá turecká časť je taká že sa len dombievaš o čo ide lebo nerozumieš. Tiež som videla do konca a koniec že cele zlé som bola z toho deň rozhodená 😂
Ale kukám svk aj tak 😂
Ta Oya neviem čo je zač ale to dieťa zachránila a dá ho dcére nurten..na internete píšu že Centre a Nedim sa dozvedia že cerenine dieťa žije a nakoniec že to je to dieťa...ja si občas prečítam obsah danej časti na nete ,keďže nie vždy mám čas pozerať
@jania023 akože neviem čo je na Tom nefonyslene,ona mala pár týždňov pred pôrodom...keďže tam prišla v kritickom stave,tak jej ho vybrali cisárskym rezom ..bolo živé,ale Oya zariadila až si všetci myslia,že zomrelo ,aby to mohla zmanipulovať..bolo v kritickom stave a nevedela či ho zachrania

@guessssss Aj jaaaaj