Facebook mi ukazuje na profile priateľstvá, o ktoré som nepožiadala
Ahoj... otvorím niekoho profil a ukazuje tam poziadane tak potiahne listu a potom už že pridať priateľa. Co to je ved nikoho z nich neziadam o priateľstvo
Odosiela to aj keď na profil nekliknete, mne to tak spravilo keď sa mi ukázal nejaký návrh priateľstva
@123kika1234 ano kliknutia na profil a návrhy priateľstva.. automaticky žiada a tak isto aj stránky lajkuje
Tak som pozrela návrhy.
No šĺak to traf, rovno to poslalo 🙄 ani profily som neotvorila
Aj mne to,bože ešte že som natrafila na túto diskusiu a ja pozerám že čo to.
@michaela00003
@maca1984
Ja už to robím ta ze idem do aktivity mojho uctu profilu a pozerám si ze poslané žiadosti tak mam prehľad komu som poslala ... už si dávam pozor a vždy si pozriem aktivitu poslania žiadosti
Už som to pozrela cez tú ikonku vedľa domčeku.
Mala som tam len tých z návrhov, a všetko som zrušila.
Dúfam že všetko 🙄
@maca1984 to si nemyslím to by bola riadna blbosť... to by sme sami tisíce priateľov kedby každého požiada.. nepísali niekde o tom? Myslím na ig ci to není niekde že čo to mohlo spôsobiť
Aj mne dnes prišli dve žiadosti .jedneho ani len nepoznám a druhú síce poznám ale nemá si ma prečo pridať 🫣🫣🫣
Už je par článkov vonku, že to ľudia hlásia v Európe aj v Ázii...jedna sa o chybu podľa všetkého.
@maca1984 ano je to opravené.. videla som článok.. aj som skúšala pozrieť babkin starý účet ci pošle žiadosť 😅
Aj mne dnes a to som len v messengerovej skupine klikla na profil že kto to je pod fotkou ✌️
Mne.zas naopak. v poslednych dnoch mj prichadzaju ziadosti o priatelstvo s cudzimi ludmi.ozaj nemame ani jedneho priatela.spolocneho ani nic.
Tiež mi to dnes robí. A vôbec som neklikla na profil, len som potiahla prstom cez tie návrhy priateľstva a ono to odoslalo žiadosti. Ide ma poraziť.
Boze, mne takto dnes doobeda odoslalo trom profilom ziadosti a ja take nervy 🤣 uz aspon viem ze to viacerym...

no ja máám dosť🙈 ešte že nie pred pár dnami som mala takú nostalgiu ,čo som kuk ako žiju bývalí spolužiaci zo ZŚ tí by sa teda čudovali 😂😂😂🙈