Influencerka a jej život so zvieratami: Je to zdravé?
Ahojte. Prv, ak Vás to nezaujíma, proste preskočte. Nejak ani neviem už prečo, ale sledujem od prvej serie ruža pre nevestu tu blondínu, veterinárnu z Košic, ktorá skončila ako druhá. Bola mi celkom sympatická taká normálna, ale len zíram čo sa z nej stalo. O vzhľade a botoxe, výplňach nejdem hovoriť … ale tie zvieratá a jej chovanie mi príde už z cesty ... Doma má teda minimálne 6 či 7 psov nejaké 4-5 mačky, korytnačky, 5 vtákov z toho dva veľké a neviem čo všetko ešte. Obraňuje to “láskou” k zvieratám a asi je tak šťastná, ale mne už to príde celkom choré … Sama tvrdí, že nič nerobí, nijak nepracuje len sa celý deň stará o tie zvieratá, aká je neskutočne unavená, ako ju 800€ mesačne stoja len granule pre psov atď atď. Nazýva sa “mamou” tých zvierat a jej mamu “babkou”. Každé zviera, ktoré zachráni, čo je obdivuhodné, si musí nechať lebo to “patrí k nej” Akonáhle jej nedajbože niekto napíše iný komentár ako obdivujúci napr. či už to trochu nepreháňa, zmaže, blokne … Nedávno robila halo na 3 dni na instagrame z toho, že jej nejaký pán pohladkal v Auparku psa. Či by aj dieťa takto pohladkal … Naposledy kvôli klietkam v ktorých ma psov, vysmieva sa z každého kto ma iný názor lebo len ona jediná je veterinárka a vie všetko najlepšie .. O tom že psy, mačky s ňou spia, chodia jej po linke, pije s nimi z rovnakého pohára, je z rovnakých riadov, bozkáva sa s nimi a kadia jej škrkavky v izbách nejdem písať, to asi majú aj iný takto … Hlavne to jej správanie … prezentuje sa na sociálnych sieťach verejne, aby zarobila, ale iný názor neberie … A nie netrápi ma jej život a mám čo robiť nebojte. Niekedy sa však zamyslím aj nad takýmito vecami keďže je to verejne a súčasť života … koho to nezaujíma ako píšem preskočte, nemusíte mat moje “problémy” venujte sa rodine a deťom v nedeľu a pre tie ktoré to trochu zaujíma a sledujete aký máte nato názor?

@anonym_autor ja sa vyjadrím len k tomu hladkaniu psov cudzími ľuďmi. Tiež sa mi to nepáči a mám s tým problém. Pokiaľ sa nikto neopýtal považujem to za úplnú drzosť. Ísť ku cudziemu psovi, ktorého reakcie nepozná.. A aj keď sa slušne spýta, slušne odpoviem že nie. Mám dobermana, nieje to žiadna atrakcia aby si ho mal každý komu sa zachce hladkať alebo fotiť. 🤗