Influencerka a jej život so zvieratami: Je to zdravé?
Ahojte. Prv, ak Vás to nezaujíma, proste preskočte. Nejak ani neviem už prečo, ale sledujem od prvej serie ruža pre nevestu tu blondínu, veterinárnu z Košic, ktorá skončila ako druhá. Bola mi celkom sympatická taká normálna, ale len zíram čo sa z nej stalo. O vzhľade a botoxe, výplňach nejdem hovoriť … ale tie zvieratá a jej chovanie mi príde už z cesty ... Doma má teda minimálne 6 či 7 psov nejaké 4-5 mačky, korytnačky, 5 vtákov z toho dva veľké a neviem čo všetko ešte. Obraňuje to “láskou” k zvieratám a asi je tak šťastná, ale mne už to príde celkom choré … Sama tvrdí, že nič nerobí, nijak nepracuje len sa celý deň stará o tie zvieratá, aká je neskutočne unavená, ako ju 800€ mesačne stoja len granule pre psov atď atď. Nazýva sa “mamou” tých zvierat a jej mamu “babkou”. Každé zviera, ktoré zachráni, čo je obdivuhodné, si musí nechať lebo to “patrí k nej” Akonáhle jej nedajbože niekto napíše iný komentár ako obdivujúci napr. či už to trochu nepreháňa, zmaže, blokne … Nedávno robila halo na 3 dni na instagrame z toho, že jej nejaký pán pohladkal v Auparku psa. Či by aj dieťa takto pohladkal … Naposledy kvôli klietkam v ktorých ma psov, vysmieva sa z každého kto ma iný názor lebo len ona jediná je veterinárka a vie všetko najlepšie .. O tom že psy, mačky s ňou spia, chodia jej po linke, pije s nimi z rovnakého pohára, je z rovnakých riadov, bozkáva sa s nimi a kadia jej škrkavky v izbách nejdem písať, to asi majú aj iný takto … Hlavne to jej správanie … prezentuje sa na sociálnych sieťach verejne, aby zarobila, ale iný názor neberie … A nie netrápi ma jej život a mám čo robiť nebojte. Niekedy sa však zamyslím aj nad takýmito vecami keďže je to verejne a súčasť života … koho to nezaujíma ako píšem preskočte, nemusíte mat moje “problémy” venujte sa rodine a deťom v nedeľu a pre tie ktoré to trochu zaujíma a sledujete aký máte nato názor?
@parvinka0001 jasne že tie zvieratá zato nemôžu .. a je super, že ona ich zachráni … ale nechať si niekde v izbách vyslovene o@rať všetko (podlahy,steny) 3 psami naraz a ešte to aj zverejňovať v plnej paráde je trochu na zamyslenie … nehovoriac otom, že s tými zvieratami sa potom vyslovene oblizuje … Každý mame inde hranice ja to beriem .. len sa zamýšľam nadtym, že toto je už trošku nejaka porucha … Ona často hovorila, že keď bola mala jej zvieratá nedovolili a teraz si to “kompenzuje” …
@anonym_autor Pamatam si ju z ruze a nesledujem ju. Ale z toho,co som si tu precitala sa musim pousmiat. Co je na tom,ze zverejnila skrkavky a okadenu izbu? Myslis si,ze sa v tom vyvalala a dodnes to neupratala? Urcite vsetko vycistila a dezinfikovala. Pamatam si,ze v ruzi spominala tvrdu disciplinu vdaka krasokorculovaniu. A aj to sa na nej urcite odzrkadlilo. Mala tvrde detstvo,same prikazy,zakazy a vdaka zvieratam si teraz zrejme lieci zranenu detsku dusu. Kto sme my,aby sme urcovali,co je normalne? Za to,ze niekto zije inak ako my,mame pravo ju sudit? Ja by som so ziadnym zvieratom v pribytku nezila,ale to neznamena,ze mozem fujkat nad ludmi,ktori vedu iny zivotny styl. Mozno je 100x stastnejsia s tymi zvieratami. Kedy sa uz ludia naucia akceptovat nazory a zivoty inych? Preco sa niekto musi spovedat a citit previnilo,ked nezije podla noriem spolocnosti? Zamyslime sa ludia nad sebou.
@anonym_autor Pamatam si ju z ruze a nesledujem ju. Ale z toho,co som si tu precitala sa musim pousmiat. Co je na tom,ze zverejnila skrkavky a okadenu izbu? Myslis si,ze sa v tom vyvalala a dodnes to neupratala? Urcite vsetko vycistila a dezinfikovala. Pamatam si,ze v ruzi spominala tvrdu disciplinu vdaka krasokorculovaniu. A aj to sa na nej urcite odzrkadlilo. Mala tvrde detstvo,same prikazy,zakazy a vdaka zvieratam si teraz zrejme lieci zranenu detsku dusu. Kto sme my,aby sme urcovali,co je normalne? Za to,ze niekto zije inak ako my,mame pravo ju sudit? Ja by som so ziadnym zvieratom v pribytku nezila,ale to neznamena,ze mozem fujkat nad ludmi,ktori vedu iny zivotny styl. Mozno je 100x stastnejsia s tymi zvieratami. Kedy sa uz ludia naucia akceptovat nazory a zivoty inych? Preco sa niekto musi spovedat a citit previnilo,ked nezije podla noriem spolocnosti? Zamyslime sa ludia nad sebou.
@marca12 omg, kto ju prosím Ťa “súdi” “neakceptuje” “fujka” a podobne? Veď nech si žije ako len chce, nikto od nej nečaká spoveď. Ja jej prajem nech je šťastná, ak je toto pre ňu normalne … A aj ja si budem žiť ako chcem a keď je niečo verejne na instagrame a niekto takto prezentuje svoj život ostatným tak musí akceptovať, že ti ostatní to nemusía tiež vnímať rovnako. Na sociálnych sieťach niesu len ľudia ktorí posielajú peniaze ale aj Tí, čo majú iný názor a príde im práve toto “nenormálne” Tí niesu “súdení”? … Ak jej iný názor vadí, nech si žije svoj sukromný život so zvieratkami alebo aspoň zamkne profil len pre obdivovateľov .. ale to by neboli dosahy a peniažky ..
@anonym_autor zarába na Tom to je všetko. Kým nemala zverenec nesledoval ju pomaly nikto. Mne to príde choré žena v takom veku má hľadať partnera na deti pomýšľať neviem si predstaviť ako by toto sklbila raz dokopy🤦😂každý muž utečie 😉
Neviem o koho ide nesledujem telku ani soc. siete ( sem tam sa objavím len tu ). Milujem zvieratá, od malička ích zachranujem a mám ích veľa, a viem sa o ne postarať. Nerozumiem prečo by to niekomu malo prekážať?? Fakt sa niektoré mamičky asi nudia že musia sledovať a komentovať životy iných ľudí 🤷. Tiež novodobé výskumy ukazujú že empatia a láska k zvieratám svedčí o tom že sme toho schopní aj k ľuďom a hlavne k tým najzraniteľnejším a opak ( ľudia schopní ubližovať zvieratám) majú psychopaticke črty a su nebezpeční pre iných.
@parvinka0001 nepisem ze vzdy ale dava, jedia aby prezili. Ona pije z pohara na striedacku s vtakom, spi s nimi v spalni ukkada ich ako my deti.
Ideme pre babatko, babke pre vnucatko....sorry🙈
A ked zacne na nich maznavo😀 noco uz kocka z ruze, u mna dalsie minus
@natalka13 vtáky už dávno máju svoju izbu a kde ich skôr ukladá keďže sú mladé . Nie len pindat ale treba to aj pozerat čo hovorí.
@parvinka0001 Ty si už nejak mimo, aká adopcia a mačka … mne napríklad ona ako veterinarka vôbec nepríde dôveryhodná. Áno vyštudovala veterinu, ale je bez akejkoľvek praxe a robí sa najmúdrejšou na svete … este aj v sliepkach ma “prax” čo opravuje ostatných na IG ..
@anonym_autor a ty odkiaľ vieš že nemá žiadnu prax ?????
@anonym_autor neviem presne o akej slecne je rec, ale kazda osoba, kt sa nazve “mamou” nejakeho zvierata to asi nema v hlavicke uplne v poriadku. Mame kamaratov veterinarov a ked pocuvam ich zazitky z ambulancie, tak to je masaker coho su ludia schopni 🙈
K tým skrkavkam..robí špinavú robotu za takých ľudí ako si ty čo by sa na tie šteniatka vykaslali..takže buď rada že ich našla ona a ty to robiť nemusíš;))))
Sice ju nepoznam, ale aj chapem, preco ma radsej zvierata ako ludi. A uprimne? Moze byt normalny niekto, kto ucinkuje v Ruzi pre nevestu?????
@anonym_autor a ty odkiaľ vieš že nemá žiadnu prax ?????
@parvinka0001 🤦🏼♀️ keď sa jeden deň fotí s diplomom a druhý už je “influencerka” a nikde medzitým po skončení školy človek v danej profesii nepracuje, tak logicky nemá kde získať prax .. Ak nerátam tých pár hodín praxe počas školy, čo teda nerátam. Plus otom, že nechce pracovať ako veterinarka a chce byt “influencerka” a chodit na všetky tie akcie, kde ju budú pozývať v minulosti rozprávala …
@parvinka0001 🤦🏼♀️ keď sa jeden deň fotí s diplomom a druhý už je “influencerka” a nikde medzitým po skončení školy človek v danej profesii nepracuje, tak logicky nemá kde získať prax .. Ak nerátam tých pár hodín praxe počas školy, čo teda nerátam. Plus otom, že nechce pracovať ako veterinarka a chce byt “influencerka” a chodit na všetky tie akcie, kde ju budú pozývať v minulosti rozprávala …
@anonym_autor keby si ju viac sledovala už keď robíš o nej tému vedela by si .
@anonym_autor Taktiez som jej v ruzi fandila. Zmeny ktore na sebe urobila sa mi nepacia, taktiez reakcie ked jej niekto povie svoj a teda iny nazor. Laska k veterine a k zvieratam uz s tym co robi nema nic spolocne, tiez ma prestava bavit…. strapata, neupravena, posadnuta zvieratami posadnuta, v jednej posteli, z jedneho taniera… atd….
@anonym_20965b píšem niekde že mi ubližuje? či odkiaľ Ťa taká nezmyselnosť napadne. Veď keď máš iný názor v poriadku … preto sa pýtam, aký nato máte názor ..
@anonym_autor ja mam presne taky nazor ako ty. Rada som ju sledovala ale už mi pride prehnaná celá ona aj ako jej styl života. Nesledujem ju už.
@anonym_autor buď je naozaj chorá alebo klame aby mala sledovanosť a iba zarába. Tak či onak nepozerala som ani tu traposinu a nemám ani IG našťastie 😀🤦♀️
@anonym_autor radsej mat 10 maciek ako zit s muzom na ktoreho sa potom budem stazovat na MK.
@anonym_autor zarába na Tom to je všetko. Kým nemala zverenec nesledoval ju pomaly nikto. Mne to príde choré žena v takom veku má hľadať partnera na deti pomýšľať neviem si predstaviť ako by toto sklbila raz dokopy🤦😂každý muž utečie 😉
@lulua15 a preco ,,ma hladat partnera,,. To je nejaky svaty gral?
@anonym_autor tie zachránení zvieratká sú tí malá prax?
@anonym_autor radsej mat 10 maciek ako zit s muzom na ktoreho sa potom budem stazovat na MK.
@majkakvet asi tak 👍
@anonym_autor tie zachránení zvieratká sú tí malá prax?
@anonym_20965b Áno. Alebo každý kto teraz u seba doma zachraňuje zvieratá alebo ľudí má automaticky lekársku prax …? Neblázni.
@marca12 noo uprace a hned to tam na zas😀
@anonym_autor neviem presne o akej slecne je rec, ale kazda osoba, kt sa nazve “mamou” nejakeho zvierata to asi nema v hlavicke uplne v poriadku. Mame kamaratov veterinarov a ked pocuvam ich zazitky z ambulancie, tak to je masaker coho su ludia schopni 🙈
@priscilla07 ked nevies co ona robi ako zije, podla coho pises?
@milanemila ona mama jej mama babka🙈
Laruska papkas? Ale ty uz si velky vtacik, ty uz nemas papkat kasicku.🙈
Kasicka je jedlo, ktore vyplul iny vtak na stol.🤮
Laruska papkas? Ale ty uz si velky vtacik, ty uz nemas papkat kasicku.🙈
Kasicka je jedlo, ktore vyplul iny vtak na stol.🤮
@natalka13 zaujímavé ze pri decku by si robila to isté 😂😂
@anonym_20965b Áno. Alebo každý kto teraz u seba doma zachraňuje zvieratá alebo ľudí má automaticky lekársku prax …? Neblázni.
@anonym_autor tak asi by mačke len tak nedávala doma infúziu keby nemá prax. A nevie čo a ako choď jej napísať nech ti nabudúce keď nájde takú cicu ju donesie domov že sa lepšie postaras;))
@parvinka0001 jasne že tie zvieratá zato nemôžu .. a je super, že ona ich zachráni … ale nechať si niekde v izbách vyslovene o@rať všetko (podlahy,steny) 3 psami naraz a ešte to aj zverejňovať v plnej paráde je trochu na zamyslenie … nehovoriac otom, že s tými zvieratami sa potom vyslovene oblizuje … Každý mame inde hranice ja to beriem .. len sa zamýšľam nadtym, že toto je už trošku nejaka porucha … Ona často hovorila, že keď bola mala jej zvieratá nedovolili a teraz si to “kompenzuje” …
@anonym_autor ružu som nevidela, danú slečnu netuším, kto to je, ale ukazovať svoje zvieratká, ako ich ľúbi a dať fotky z o@ratej izby to mi príde skôr ako zanedbávanie hygieny zvieratiek. Hanbila by som sa niečo také zverejniť.
@natalka13 zaujímavé ze pri decku by si robila to isté 😂😂
@anonym_20965b ved to pisem ona maminka jej mamka babicka.
A teda grcanice deti som nikomu nefotila a neposielala.
A vidis dufam rozdiel vtak a dieta.
Mmch - s mojimi detmi sa tak ani babky nerozpravavali🙈
Dokonca s nami deti ani v posteli nespali😃
Aj pribor mame kazdy svoj. Cuduj sa svete.
No hold som krkavcia mater.
Dnes na mňa opäť vyskočil jej príspevok ako kŕmi papagáje z ust do úst a ona ma ďalšie 3 mačky a papagája ?? ktoré hovorila, že si necháva … tak nech mi nikto nehovori, že to nieje choroba a nejaka trauma z dectva … 🤦🏼♀️ zachrániť zvieratko je jedna vec, ale všetky si aj nechávať je už cez …A vy čo ju tak poctivo sledujete .. kde je ten jej priateľ? … necudovala by som sa kebyže to už nevydržal ..

aky ma ig pls?