icon

Je na Modrom koníku skupina detektívov?

sisamisaaa
Dnes o 10:10

Ahojte, všímam si takový nešvar, neviem či aj vy máte ten pocit že tu na MK je normálne skupina detektívov čo chodia po profiloch a hľadajú detaily na to aby mohli hneď niekoho z niečohon obviniť 🤣
Dáš fotku a hneď niekto skúma detaily či to nie je AI (no a čo by bolo, moja lienka je asi tiež AI niekde z internetu), či nemáš upravený kútik oka, či si ju neukradla a ešte aj zistia komu a pritom ten človek sa ani nepodobá
Zdieľaš piesne ktoré ťa bavia - automaticky si autor a robíš si reklamu (len škoda že môj bankový účet si nič nevšimol)

Akože mne niektoré obvinenia môžu len lichotiť že som taký génius čo skladá básne a piesne 🤣🤣🤣 alebo že mám čas na prehľadávanie internetu a hľadanie a úpravu cudzích fotiek, len akosi mi uniká pointa čo z toho tí ľudia majú že síce prídu na nejakú blbosť a ťa zkonfrontujú a ty máš čo teraz ako s tým robiť, pochváliť, poďakovať, stojku na hlave či čo ako? 🤣

sisamisaaa
autor
Dnes o 11:57
@maca1984

@sisamisaaa kde ťa hejtujem ? Napísala som svoj názor na túto tvoju paranoju kvôli " detektívom".

@maca1984 uhm.

januska12323
Dnes o 12:00

Si paranoidná alebo precitlivená. Nemusíš reagovať na každý komentár, ktorý je kritický.

martinkatinka
Dnes o 12:01

Chces ziskat sledovatelov? Ci o co ti ide?
Realne, dnes uz youtuber je sto rokov za opicami, teraz letia bloggeri a instagramisti.
Kazdopadne, reklamu by ti tu mali zmazat, nech mas na to akukolvek vyhovorku.

himedzi
Dnes o 12:04

@sisamisaaa je tu banda frustrovaný žien, ktoré si tu chodia honkat svoje úbohé ego, preto tu uz ludia nemajú chuť dávať vzťahové príspevky, nakoľko ta zdehonestuju pod obraz Boží, alebo ta presvedčia,zetvoj príbeh je vymyslený a pod. Admini tu asi spia, lebo za takéto komentáre by sa malo vyhadzovať.

ria_sprout
Dnes o 12:06

To že si paranoidna ešte neznamená, že ťa nikto nesleduje 😜 takže možno máš pravdu. Ešte sa mi to síce nestalo ale tak 🤷

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:07
@martinkatinka

Chces ziskat sledovatelov? Ci o co ti ide?
Realne, dnes uz youtuber je sto rokov za opicami, teraz letia bloggeri a instagramisti.
Kazdopadne, reklamu by ti tu mali zmazat, nech mas na to akukolvek vyhovorku.

@martinkatinka Keby som chcela reklamu tu na MK tak mám plný profil obrazov ktoré kreslím a maľujem a začínam ich predávať. Vidíš tu jediný? Ale vidíš, mne by ani nenapadlo vyrábať hudbu, ani na to nemám čas, som rada že popri maľovaní môžem počúvať, ani som nevedela že to je také jednoduché, nikdy som nebola básnické črevo preto ma to pobavilo. A to isté aj s fotkami ktoré som už zmazala, proste táto diskusia je myslená totálne sarkasticky ale zjavne trafené husi zagágali 🙂

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:08
@himedzi

@sisamisaaa je tu banda frustrovaný žien, ktoré si tu chodia honkat svoje úbohé ego, preto tu uz ludia nemajú chuť dávať vzťahové príspevky, nakoľko ta zdehonestuju pod obraz Boží, alebo ta presvedčia,zetvoj príbeh je vymyslený a pod. Admini tu asi spia, lebo za takéto komentáre by sa malo vyhadzovať.

@himedzi Veď ale presne o tomto mal byť tento príspevok, len nech sa uvedomia, v každom počine hneď hľadať čo je zlé, vymyslené, fakt by mali radšej robiť detektívky tam by sa fakt hodili, ako vypisovať na MK :D

anonym_9b57de
Dnes o 12:13

@sisamisaaa nenamyslas si trochu?

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:15
@anonym_9b57de

@sisamisaaa nenamyslas si trochu?

@anonym_9b57de Kiežby... Ale keď sa ti to stane s niekoľkým príspevkom (asi piaty) tak už sa začneš zamýšľať nad tým že o čo tu ide?

mirkam3
Dnes o 12:16

Ľudia si tu pozerajú tvoje fotky rovnako ako fotky ocikanych testov. Nič za tým nehľadaj, naozaj nikoho cudzieho dlhšie ako pár sekúnd nezaujímaš. Netreba sa brať až tak vážne v internetovom priestore.

anonym_35b1ed
Dnes o 12:17
@sisamisaaa

@martinkatinka Keby som chcela reklamu tu na MK tak mám plný profil obrazov ktoré kreslím a maľujem a začínam ich predávať. Vidíš tu jediný? Ale vidíš, mne by ani nenapadlo vyrábať hudbu, ani na to nemám čas, som rada že popri maľovaní môžem počúvať, ani som nevedela že to je také jednoduché, nikdy som nebola básnické črevo preto ma to pobavilo. A to isté aj s fotkami ktoré som už zmazala, proste táto diskusia je myslená totálne sarkasticky ale zjavne trafené husi zagágali 🙂

@sisamisaaa prebehla som si tvoj profil. Reálne tam mas 1 komentár 😀

martinkatinka
Dnes o 12:18
@sisamisaaa

@sisamisaaa no tak ano, ked to tu zaspamujes, ludia si ta zapamataju... Ved o to slo 😉 aj tato diskusia je v podstate o tom, aby si bola videna... A zmazat na stene mozes co chces ty ale aj admini ti mohli nieco zmazat, ale to nam uz moze byt jedno 👍

sisa_s
Dnes o 12:19

Ja si pamatam fotky, ktore si si davala ako profilove a vyzerali uplne ako fotky z fotobanky 😀 takze sa nemozes cudovat, ze sme si mysleli, ze si fake, denne je tu kopec falosnych uctov, tem, nemam pocit, ze zrovna na teba je niekto zasadnuty

hefo
Dnes o 12:23

"Zdieľaš piesne ktoré ťa bavia - automaticky si autor a robíš si reklamu"

Zaujímavé, že všetky len od jedného "interpreta", o ktorom nikto nikdy doteraz nepočul, a v rýchlom slede, skoro každý deň jedna...
Zase nie všetci úplne žerieme seno.

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:23
@sisa_s

Ja si pamatam fotky, ktore si si davala ako profilove a vyzerali uplne ako fotky z fotobanky 😀 takze sa nemozes cudovat, ze sme si mysleli, ze si fake, denne je tu kopec falosnych uctov, tem, nemam pocit, ze zrovna na teba je niekto zasadnuty

@sisa_s Niektoré mašinky robia presne takéto fotky. Ale už som pochopila že na MK maximálne mobilovky ak chce mať človek kľud v online priestore :D

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:24
@anonym_35b1ed

@anonym_35b1ed Lebo zmazané fotky nezobrazuje? Hmmmm. Logická hádanka

unbeholfen
Dnes o 12:26
@sisa_s

@sisa_s čo je fotobanka? A charakterizuj fake účet. Za každým účtom stojí človek. Ak niekto vytvorí účet napr. ako ten môj, podľa akých krizérií je to fake/nefake? Keď dám kamarátom heslo tak z neho môže písať ktokoľvek.

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:27
@hefo

"Zdieľaš piesne ktoré ťa bavia - automaticky si autor a robíš si reklamu"

Zaujímavé, že všetky len od jedného "interpreta", o ktorom nikto nikdy doteraz nepočul, a v rýchlom slede, skoro každý deň jedna...
Zase nie všetci úplne žerieme seno.

@hefo Tak ja neviem či nikto, mne to poslala kolegyňa, vidíš možno ona je tvorca, ani mi to nenapadlo :D Ale niektorí ľudia v tom majú jasno, a presne nad nimi sa tu udivujem :D

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:27
@unbeholfen

@sisa_s čo je fotobanka? A charakterizuj fake účet. Za každým účtom stojí človek. Ak niekto vytvorí účet napr. ako ten môj, podľa akých krizérií je to fake/nefake? Keď dám kamarátom heslo tak z neho môže písať ktokoľvek.

@unbeholfen Shutterstock napríklad, kde ľudia predávajú svoje fotografie a druhí ich za pár šupov kupujú

unbeholfen
Dnes o 12:29
@sisamisaaa

@hefo Tak ja neviem či nikto, mne to poslala kolegyňa, vidíš možno ona je tvorca, ani mi to nenapadlo :D Ale niektorí ľudia v tom majú jasno, a presne nad nimi sa tu udivujem :D

@sisamisaaa keby to boli aj AI pesničky tak niekto ich musel iniciovať. AI je len nástroj. Ale človek zadáva že čo chce pomocou toho stvoriť.

anonym_e1aa82
Dnes o 12:30
@anonym_35b1ed

@anonym_35b1ed a evidentne sa trafil keď ju to tak nazdvihlo 🤣

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:31
@unbeholfen

@sisamisaaa keby to boli aj AI pesničky tak niekto ich musel iniciovať. AI je len nástroj. Ale človek zadáva že čo chce pomocou toho stvoriť.

@unbeholfen Ale veď oni sú AI pesničky, som si pozerala ich profil na youtube a hneď v popise majú že sú to AI pesničky, ale ja na tom nič nevidím, donedávna som počúvala Lenzspot ktorí sú tiež AI ale v angličtine, teraz fičím na tomto :D

anonym_b8f3ef
Dnes o 12:32

som myslela že ideš založiť skupinu ktorá bude hĺadať, alebo niekoho prenasledovať. normálne by som sa do nej dala - milujem krimi tak reku prečo nie.

unbeholfen
Dnes o 12:33
@sisamisaaa

@unbeholfen Shutterstock napríklad, kde ľudia predávajú svoje fotografie a druhí ich za pár šupov kupujú

@sisamisaaa vídavam v článkoch pri obrázkoch že zdroj shutterstock. Predpokladám že tam je kopa fotiek a môžem stiahnúť a použiť ako ilustračný obrázok v článku?

sisamisaaa
autor
@anonym_b8f3ef

som myslela že ideš založiť skupinu ktorá bude hĺadať, alebo niekoho prenasledovať. normálne by som sa do nej dala - milujem krimi tak reku prečo nie.

@anonym_b8f3ef No vidíš, máš tu hneď pár komentárov žien, ktoré by sa do takej skupinky hodili, tak si vyber a môžete založiť :D

unbeholfen
@anonym_b8f3ef

@anonym_b8f3ef vystopuj mi že kto je sevrin.

tetapetra

@sisamisaaa o čom točis?

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:34
@unbeholfen

@sisamisaaa vídavam v článkoch pri obrázkoch že zdroj shutterstock. Predpokladám že tam je kopa fotiek a môžem stiahnúť a použiť ako ilustračný obrázok v článku?

@unbeholfen Áno - pri článkoch to vídam ale ako si to vieš kúpiť a na čo všetko použiť, to netuším

unbeholfen
Dnes o 12:35
@sisamisaaa

@unbeholfen Áno - pri článkoch to vídam ale ako si to vieš kúpiť a na čo všetko použiť, to netuším

@sisamisaaa ani ja lebo pozrel som tú stránku a vôbec sa tam neorientujem. Jednoduchšie je použiť AI maliara.

unbeholfen
Dnes o 12:36

Ked dám skutočnú profilovku, tak neveria že je moja, lebo tak škaredý človek ako ja nemôže existovať podľa nich.